Sanada söyleyeyim tüm Gleek'lere söylüyorum. Telif hakları nedeniyle Glee'yi dizilab'dan izleyebiliyormuşuz. Bir kaç yerde varmış ama tam koymuyormuş. En geç Pazar izleriz bence.a
caba ne zaman düşer nete altyazı
Sanada söyleyeyim tüm Gleek'lere söylüyorum. Telif hakları nedeniyle Glee'yi dizilab'dan izleyebiliyormuşuz. Bir kaç yerde varmış ama tam koymuyormuş. En geç Pazar izleriz bence.a
caba ne zaman düşer nete altyazı
hadi inşallahSanada söyleyeyim tüm Gleek'lere söylüyorum. Telif hakları nedeniyle Glee'yi dizilab'dan izleyebiliyormuşuz. Bir kaç yerde varmış ama tam koymuyormuş. En geç Pazar izleriz bence.
bu diziyi izlemiştim tüm bölümler değil ama izlemiştim güzeldi[HASHTAG]#santana[/HASHTAG]<3brittany kız @Çiğdem- görüyon mu santana brittany e evlenme teklif ediyi helal valla kız kıza işlerini hallediyorlar senin gibi parlakçı değiller örnek al biraz @Nisa @KayıpSehir @Harunnn60 @vadikızı @cookies @destere
ben kadınlık gururumu hiçe saymazdım yanı asla bir erkeğe ilk adımı atmam 🙂🙂🙂[HASHTAG]#santana[/HASHTAG]<3brittany kız @Çiğdem- görüyon mu santana brittany e evlenme teklif ediyi helal valla kız kıza işlerini hallediyorlar senin gibi parlakçı değiller örnek al biraz @Nisa @KayıpSehir @Harunnn60 @vadikızı @cookies @destere
ayol [HASHTAG]#santana[/HASHTAG] da bir erkeğe adım atmiyi bir kadına teklif ediyiben kadınlık gururumu hiçe saymazdım yanı asla bir erkeğe ilk adımı atmam 🙂🙂🙂
ohaaa kadınamı evlenme teklifi ediyor 😱😱😱😱😱😱😱ayol [HASHTAG]#santana[/HASHTAG] da bir erkeğe adım atmiyi bir kadına teklif ediyi
eveet ne sandın işte [HASHTAG]#santana[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#brittany[/HASHTAG] taş gibi kızlar her gece rüyasında @destere ye musallat olurlar ama en sonunda birbirini şaparlar çatla da patla senin gibi parlak düşkünü değillerohaaa kadınamı evlenme teklifi ediyor 😱😱😱😱😱😱😱
ayyy git şurdan beeee nekadarrrrr tuhafff diziler varsa onları izliyorsuneveet ne sandın işte [HASHTAG]#santana[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#brittany[/HASHTAG] taş gibi kızlar her gece rüyasında @destere ye musallat olurlar ama en sonunda birbirini şaparlar çatla da patla senin gibi parlak düşkünü değiller
hepsi bu dizide travesti bile varvayyy git şurdan beeee nekadarrrrr tuhafff diziler varsa onları izliyorsun
birbirine romantik yemek hazırlayan erkekler
birbirine evlenme teklifi eden kadınlar
nelere loSöyledigin seylere bakinca kaliteden anliyor çıkıyor
o totoşun bünyesine kalite fazla glmiştir seni gibi neyse ben glee izlemeye kaçarben izlermiyim bu diziyi hiç ?
gördünmü emre, cookies de senin diziyi çok fazla totoş buldu
ben izlermiyim bu diziyi hiç ?
Aa ne totosu emre ben senin gibi totos değilim izlediğim diziler abo totoşun bünyesine kalite fazla glmiştir seni gibi neyse ben glee izlemeye kaçar
ben izlermiyim bu diziyi hiç ?
@Çiğdem- i çatlatan şu holly trio yu dinleyin de hangi dizi totoşmuşş görün.ssAa ne totosu emre ben senin gibi totos değilim izlediğim diziler ab
Bulurum tabi @destere dizide ne ararsan var diyi emre tarzım degil benim 😉