Sanada söyleyeyim tüm Gleek'lere söylüyorum. Telif hakları nedeniyle Glee'yi dizilab'dan izleyebiliyormuşuz. Bir kaç yerde varmış ama tam koymuyormuş. En geç Pazar izleriz bence.a
caba ne zaman düşer nete altyazı![]()
Sanada söyleyeyim tüm Gleek'lere söylüyorum. Telif hakları nedeniyle Glee'yi dizilab'dan izleyebiliyormuşuz. Bir kaç yerde varmış ama tam koymuyormuş. En geç Pazar izleriz bence.a
caba ne zaman düşer nete altyazı![]()
hadi inşallahSanada söyleyeyim tüm Gleek'lere söylüyorum. Telif hakları nedeniyle Glee'yi dizilab'dan izleyebiliyormuşuz. Bir kaç yerde varmış ama tam koymuyormuş. En geç Pazar izleriz bence.![]()
bu diziyi izlemiştim tüm bölümler değil ama izlemiştim güzeldi[HASHTAG]#santana[/HASHTAG]<3brittany kız @Çiğdem- görüyon mu santana brittany e evlenme teklif ediyi helal valla kız kıza işlerini hallediyorlar senin gibi parlakçı değiller örnek al biraz@Nisa @KayıpSehir @Harunnn60 @vadikızı @cookies @destere
ben kadınlık gururumu hiçe saymazdım yanı asla bir erkeğe ilk adımı atmam 🙂🙂🙂[HASHTAG]#santana[/HASHTAG]<3brittany kız @Çiğdem- görüyon mu santana brittany e evlenme teklif ediyi helal valla kız kıza işlerini hallediyorlar senin gibi parlakçı değiller örnek al biraz@Nisa @KayıpSehir @Harunnn60 @vadikızı @cookies @destere
ayol [HASHTAG]#santana[/HASHTAG] da bir erkeğe adım atmiyi bir kadına teklif ediyiben kadınlık gururumu hiçe saymazdım yanı asla bir erkeğe ilk adımı atmam 🙂🙂🙂
ohaaa kadınamı evlenme teklifi ediyor 😱😱😱😱😱😱😱ayol [HASHTAG]#santana[/HASHTAG] da bir erkeğe adım atmiyi bir kadına teklif ediyi![]()
eveet ne sandın işte [HASHTAG]#santana[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#brittany[/HASHTAG] taş gibi kızlar her gece rüyasında @destere ye musallat olurlar ama en sonunda birbirini şaparlar çatla da patla senin gibi parlak düşkünü değillerohaaa kadınamı evlenme teklifi ediyor 😱😱😱😱😱😱😱
ayyy git şurdan beeee nekadarrrrr tuhafff diziler varsa onları izliyorsuneveet ne sandın işte [HASHTAG]#santana[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#brittany[/HASHTAG] taş gibi kızlar her gece rüyasında @destere ye musallat olurlar ama en sonunda birbirini şaparlar çatla da patla senin gibi parlak düşkünü değiller![]()
hepsi bu dizideayyy git şurdan beeee nekadarrrrr tuhafff diziler varsa onları izliyorsun
birbirine romantik yemek hazırlayan erkekler
birbirine evlenme teklifi eden kadınlar
![]()
nelere loSöyledigin seylere bakinca kaliteden anliyor çıkıyor![]()
o totoşun bünyesine kalite fazla glmiştir seni gibiben izlermiyim bu diziyi hiç ?
gördünmü emre, cookies de senin diziyi çok fazla totoş buldu![]()
ben izlermiyim bu diziyi hiç ?
Aa ne totosu emre ben senin gibi totos değilim izlediğim diziler abo totoşun bünyesine kalite fazla glmiştir seni gibineyse ben glee izlemeye kaçar
![]()
ben izlermiyim bu diziyi hiç ?
@Çiğdem- i çatlatan şu holly trio yu dinleyin de hangi dizi totoşmuşş görün.ssAa ne totosu emre ben senin gibi totos değilim izlediğim diziler ab
Bulurum tabi @destere dizide ne ararsan var diyi emre tarzım degil benim 😉