forumdash totalliğinden kaçtı sen neden kaçıyon sorunun ne anlat bakayıforumdahs gibi bende kaçacam artık başka kurtuluş yok
forumdash totalliğinden kaçtı sen neden kaçıyon sorunun ne anlat bakayıforumdahs gibi bende kaçacam artık başka kurtuluş yok
çok my konusu açıyorsun artık my bırak meryeme yoğunlaşforumdash totalliğinden kaçtı sen neden kaçıyon sorunun ne anlat bakayı
şarkılar güzelde kızda tip yok@destere yi glu glu vak vaklama zamanı : diziyi izleyen @Forumdash totoşu ile @KayıpSehir konuyu unutmayın
[HASHTAG]#rachelberry[/HASHTAG] yine bir harika
@Çiğdem- @Harunnn60 dinleyin
top 13 performansı seçiyiz [HASHTAG]#glee[/HASHTAG]
sana nefes alsın yeter menapozlu vahide teyzeyee basküllü viola teyzeye bile yan bakmışlğın varşarkılar güzelde kızda tip yok
tamamda amerikada güzel kızmı bitmiş bu at suratlıyı bulmuşlarsana nefes alsın yeter menapozlu vahide teyzeyee basküllü viola teyzeye bile yan bakmışlğın var
dizinin temasına uygun bir tip sen ne anlarsın.sstamamda amerikada güzel kızmı bitmiş bu at suratlıyı bulmuşlar
geldi elenen katty .ss
beni çok kötü yerden vurdundizinin temasına uygun bir tip sen ne anlarsın.ss
geldi elenen katty .ss
işin uzmanıyım güzeli 50 bin kilometre öteden tanırım at suratlı yakışmamış diziye ama bana ne tepe tepe kullanın sanki benmi izliyorum ben gidip nina ma bakayımdizinin temasına uygun bir tip sen ne anlarsın.ss
geldi elenen katty .ss
katty i eleyenler umarım tez vakitte elenirbeni çok kötü yerden vurdun
sağol destere sende olmasanişin uzmanıyım güzeli 50 bin kilometre öteden tanırım at suratlı yakışmamış diziye ama bana ne tepe tepe kullanın sanki benmi izliyorum ben gidip nina ma bakayım
katty i eleyenler umarım tez vakitte elenir
sesten anlamıyorlar güzellikten anlamıyorlar) zaten @Çiğdem- ide kızdırdılar yarışan üç muhteşem şarkıcı ve muhteşem şarkıları vardı: avril ,katty ve rihanna biri birinci, biri ikinci, biri üçüncü olur yarışmaya bile gerek yok bence )sağol destere sende olmasan
atlar tepsin seni.ssişin uzmanıyım güzeli 50 bin kilometre öteden tanırım at suratlı yakışmamış diziye ama bana ne tepe tepe kullanın sanki benmi izliyorum ben gidip nina ma bakayım
katty i eleyenler umarım tez vakitte elenir
çok haklısın keşke jüri olsaydınsesten anlamıyorlar güzellikten anlamıyorlar) zaten @Çiğdem- ide kızdırdılar yarışan üç muhteşem şarkıcı ve muhteşem şarkıları vardı: avril ,katty ve rihanna biri birinci, biri ikinci, biri üçüncü olur yarışmaya bile gerek yok bence )
beni jüri yaparlarsa başlarına gelecekleri biliyorlar o yüzden sittin sene jüri yapmazlar )çok haklısın keşke jüri olsaydın
doğru haklısınbeni jüri yaparlarsa başlarına gelecekleri biliyorlar o yüzden sittin sene jüri yapmazlar )
sende noter gibi habire tasdik edip duruyorsun senide @xemrexxx yide viola teyze tepsin harun )doğru haklısın
hayda ne dedim ben şimdi ama varya içimde kaldı katy elenmesi , üzülmedim ama hani katy olan bir sorumluluğu yerine getiremedim.sssende noter gibi habire tasdik edip duruyorsun senide @xemrexxx yide viola teyze tepsin harun )
Tabii ki yapıcam yorum. Valla çok kötü hissediyorum kendimi final sezonu olduğu için.@destere yi glu glu vak vaklama zamanı : diziyi izleyen @Forumdash totoşu ile @KayıpSehir konuyu unutmayın
[HASHTAG]#rachelberry[/HASHTAG] yine bir harika
@Çiğdem- @Harunnn60 dinleyin
top 13 performansı seçiyiz [HASHTAG]#glee[/HASHTAG]
caba ne zaman düşer nete altyazıTabii ki yapıcam yorum. Valla çok kötü hissediyorum kendimi final sezonu olduğu için.