bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,349
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
aydini tam anlamamis gibisin)) herseyi bildigini dusuyor ama aydın kendini beğenmiş mutavizi oyunu oyanayan biri kız kardeşi de ayni onun gibi bu yüzden onun dedikleri onu egosu sarsıyor ve saldingalasiyor ayni sarhoşken öğretmenin dedikleri onun egosunu sarsıyor orda da o an agresiflesiyor. herkesi egosu altında ezmek istiyor.. karısınında yönetmek egosu altında kalsın istiyor. Onu kontrol etmek istiyor karisi egosunu sarstiginda ona da haddini bildiriyor. Filmin sonunda bu halini hafiften anlıyor. Ama orası da eksik aydının bu halini anlamasi aşırı diyalogdan dolayı havada kalıyor
Ayni tutum karisi içinde var ona da yardımsever değilsin dersi veriyor yönetmen. aslında yardim ederken vicdanını rahatlatmak istiyorsun, yardımseverlik maske demek istiyor kisacasi ama haksızlık yaptığı çok açık çünkü filimde aydının karısını tam anlatamiyor havada kalıyor o sahne tabi Nejat isleri de tam anlatmadığı için o sahne filmin vurucu sahnesiyken ölü sahnesi oluyor
Yok katılıyorum egosu yüksek zaten senin dediğin de farklı bir açıdan yakalanmış hali işte. Dediğim de bu herkes farklı şey çıkarabiliyor o açıdan iyi film.
Nejat İşler'in karakteri yan karakter onu anlatmaması normal. Bence karısı bize yetecek kadar anlatılıyor. Orada kadına ciddi bir eleştiri de yok. Kötü biri olarak gösterilmiyor bence. Evet orada kendini rahatlatmak için iyilik yapıyor. Fakat sonuçta bu da bir şey, onu yapamayanlar da var.
Nejat İşler'in karakteri yan karakter onu anlatmaması normal. Bence karısı bize yetecek kadar anlatılıyor. Orada kadına ciddi bir eleştiri de yok. Kötü biri olarak gösterilmiyor bence. Evet orada kendini rahatlatmak için iyilik yapıyor. Fakat sonuçta bu da bir şey, onu yapamayanlar da var.