Forumda en'lerim arasında olan bir üye.Çok severim kendisini
![]()
Kendisini sürekli @sürgünüm le karıştırdıgim uyedir hayir nickinide degistirmiyor bnde karistirmaya devam ediyorum@sokak sanati
Ne var be karistiramazmiyim yine banlanirsam dönüşte yine karıştıririm meselaYine mi bunu yazdın Aykur.Nesi karışıyor ilk ve teksin.
![]()
Zamanlarda nickiyle alay ettiğim kendisini tanıyınca çook sevdiğim değerli kişilerdendir![]()
Ne var be karistiramazmiyim yine banlanirsam dönüşte yine karıştıririm mesela![]()
Mazi kalbinde yara olarak kalmasın unut geçmişte kalsınNe diye alay ettin.Ben hiç hatırlayamadım Enis Bey.😡
Ozan'dan rica edeceğim zaten artık banlamasın seni olan bana oluyor.![]()
Mazi kalbinde yara olarak kalmasın unut geçmişte kalsın![]()
Başka olaydamı vardıDiğer olayıda anlatacaktın valla bu sefer kurtulamazsın yarın Özelden sıkıştıracağım.![]()
amaan üyelerden biri işte.ss
sokak dansçısı çok iyi oldu.Severim keratayı buraya yazmama gerek yok zaten bir platformda okuyacak.
![]()
şaka şakasokak sanati bunu beğenmedi.ss
Tam kalite düşmanısın totalciğim.Benim senin gibi güzel övgülerde gözüm yok
Zorla övgü yaptırmıyacağım.
![]()
Ahah ama sen övgüleri hakeden bir arkadaşımsın.sokak sanati bunu beğenmedi.ss
Tam kalite düşmanısın totalciğim.Benim senin gibi güzel övgülerde gözüm yok
Zorla övgü yaptırmıyacağım.
![]()
programın reklamını yapayım dedimAhah ama sen övgüleri hakeden bir arkadaşımsın.
La @yatutarsa neden söyledin sürpriz olacaktı bende gönderdiğim için yazmamıştım.![]()
ben çok güzel şeyler söyledimKonuk mu oldun oraya.Doğru yaa ben senin adını vermiştim bak iyi şeyler söyle.
![]()
Ahah ama sen övgüleri hakeden bir arkadaşımsın.
La @yatutarsa neden söyledin sürpriz olacaktı bende gönderdiğim için yazmamıştım.![]()
programın reklamını yapayım dedim
ben çok güzel şeyler söyledimsen de iyi şeyler söyledin mi
![]()