Harun'un da olduğunu söylemedin iyiki.programın reklamını yapayım dedim
ben çok güzel şeyler söyledim sen de iyi şeyler söyledin mi
Harun'un da olduğunu söylemedin iyiki.programın reklamını yapayım dedim
ben çok güzel şeyler söyledim sen de iyi şeyler söyledin mi
pohpoha gerek yok zaten beni ne kadar çok sevildiğimi biliyorum 😎Biliyorum. Off ne bencilim.
Senden zaten şüphem yok hep iyi şeyler söylüyorsun. Dur bende biraz abartayım o zaman.
Tabi ki. Senide pohpohlayacağım biraz daha anlaşıldı.
hele @Ahmad 'ın da olduğu aramızda sırHarun'un da olduğunu söylemedin iyiki.
Harun'un da olduğunu söylemedin iyiki.
Ne diye alay ettin. Ben hiç hatırlayamadım Enis Bey.😡
Ozan'dan rica edeceğim zaten artık banlamasın seni olan bana oluyor.
Artık tüm heyecanı kaçtı oha be insan ağızını sıkı tutar.pohpoha gerek yok zaten beni ne kadar çok sevildiğimi biliyorum 😎
hele @Ahmad 'ın da olduğu aramızda sır
Hahahah bn napiyim benziyiniz .ss
Ben sana benzetilmekten rahatsız olmam. Sen niye rahatsız oldun ki.Kime sorarsan sor bu konuda tek kalırsın bence benzetmemek için uğrai bir defa fanlıkalrımız farklı. ortak dizimiz yabancılarda olmasa olmayacak @sürgünüm ile.
Ben konuşmaya tekrar bakayım en iyisi ben ne kadar çok isim vermişim. O zaman 3'dü sen yoksun diye birinin ismini verdikte kim onu sonra bakarız.
Rahatsızlık mı. Mesajlarımız bile benzemiyor neyi benzetti o kısmı çözemedim yoksa çok sevdiğimi bilirsin zaten.Ben sana benzetilmekten rahatsız olmam. Sen niye rahatsız oldun ki.
İlk kısmı güldürdü 2. kısmı düşündürdü ben editörüm senle bir olamam hıııhh alttabaka seni.😛Kendisi bir gün sokakta kumdan ev yaparken bu nicki keşfetmiştir, dermişim. 😛
Kendisi halktan biridir, şuan editör gözüksede hala nerede editör çözemedim o yüzden bizden biri bozamadılar onu.
Halktan biri olduğun için ayın en iyi seçtik seni onu diyoz .sRahatsızlık mı. Mesajlarımız bile benzemiyor neyi benzetti o kısmı çözemedim yoksa çok sevdiğimi bilirsin zaten.
İlk kısmı güldürdü 2. kısmı düşündürdü ben editörüm senle bir olamam hıııhh alt taaka seni.😛
Halktan biri olduğun için ayın en iyi seçtik seni onu diyoz .s
Varsın benzetsin ne olacak, sevdiğim birisine benzetilmek çok çokta hoşuma gider.Rahatsızlık mı. Mesajlarımız bile benzemiyor neyi benzetti o kısmı çözemedim yoksa çok sevdiğimi bilirsin zaten.
İlk kısmı güldürdü 2. kısmı düşündürdü ben editörüm senle bir olamam hıııhh alttabaka seni.😛
Varsın benzetsin ne olacak, sevdiğim birisine benzetilmek çok çokta hoşuma gider.
Ayarladık sendeyiz bu aySen kendi nezlinde seçtin ben konu açmıyorum son zamanlarda imkan yok ayın eni olmama ki beni bir tabaka sevmez o nedenle Halkın tamamına hitap etmiyorum.
Ayarladık sendeyiz bu ay
Illa alakalimi olmasi lazim .ssNe alaka.ss