Aslan burcu olduğumu belli etmemeliyim.
Dur senin konunu açayım bebeğim.
Aslan burcu olduğumu belli etmemeliyim.
Ne kadar geç tanısam ve pek fazla sohbetim olmasa da iyi biri, foruma renk katan birisi. @sokak sanati
sokak sanati runs the forumYine tarihi olayları yaşatan üye. 😎 Tarih onu 3.000.000. Mesajı yazan üye olarak hatırlayacak. (Alkış efekti ve tebrikleri alalım. )
Ekli dosyayı görüntüle 80309
@Ahmed @kerem @Çiğdem @Forumdash @dreamy @Emre Ozansoy @mrt-06 @xemrexxx @alperuz @The_Erinch @eskici @Bully @xBUGRAx @Harunnn60 @serhatt @denizz19 @Billy Kane @MayısKralı @Hachiko @yigit_00 @Yiğitt vs vs..
sokak sanati runs the forum
Forumun mihenk taşısın.Yine tarihi olayları yaşatan üye. 😎 Tarih onu 3.000.000. Mesajı yazan üye olarak hatırlayacak. (Alkış efekti ve tebrikleri alalım. )
Ekli dosyayı görüntüle 80309
@Ahmed @kerem @Çiğdem @Forumdash @dreamy @Emre Ozansoy @mrt-06 @xemrexxx @alperuz @The_Erinch @eskici @Bully @xBUGRAx @Harunnn60 @serhatt @denizz19 @Billy Kane @MayısKralı @Hachiko @yigit_00 @Yiğitt vs vs..
Tam bitti denildiğinde aslında daha yeni başlıyoruz diyen emektar üye.
Seni sakın ılımlı gördüm ama bu halin de güzelmiş.Beni böyle şişirmeyin sonra kudurtuyorum @Ahmed
Seni sakın ılımlı gördüm ama bu halin de güzelmiş.
AAA Ne oldu ayoll ben bilmiyorum. 😳Sen biraz geç geldin. 2 hafta önce gelmen lazımdı.
Beni böyle şişirmeyin sonra kudurtuyorum @Ahmed
Ne bitmesi ayoll foruma bir döndüm baktım ne ara gelmiş ne ara coimuş tekrar şef olarak dolaşıyordu forumdaTam bitti denildiğinde aslında daha yeni başlıyoruz diyen emektar üye.
Ne bitmesi ayoll foruma bir döndüm baktım ne ara gelmiş ne ara coimuş tekrar şef olarak dolaşıyordu forumda
@Ahmed Sana çüş demeye gelir
Forum'un Rachel'i, canim hizmetcim.
Hep beni taklit eder kendisi. Neyi begeniyorsam, ona takiyor.
En hirsli yarismaci ve reytingi en yüksek üyelerden. @Çiğdem @Forumdash @xemrexxx @eskici @Ahmed @MayısKralı