Forumda en'lerim arasında olan bir üye. Çok severim kendisini
Kendisini sürekli @sürgünüm le karıştırdıgim uyedir hayir nickinide degistirmiyor bnde karistirmaya devam ediyorum @sokak sanati
Ne var be karistiramazmiyim yine banlanirsam dönüşte yine karıştıririm meselaYine mi bunu yazdın Aykur. Nesi karışıyor ilk ve teksin.
Zamanlarda nickiyle alay ettiğim kendisini tanıyınca çook sevdiğim değerli kişilerdendir
Ne var be karistiramazmiyim yine banlanirsam dönüşte yine karıştıririm mesela
Mazi kalbinde yara olarak kalmasın unut geçmişte kalsınNe diye alay ettin. Ben hiç hatırlayamadım Enis Bey.😡
Ozan'dan rica edeceğim zaten artık banlamasın seni olan bana oluyor.
Mazi kalbinde yara olarak kalmasın unut geçmişte kalsın
Başka olaydamı vardı Anlatırız birara ya 😉Diğer olayıda anlatacaktın valla bu sefer kurtulamazsın yarın Özelden sıkıştıracağım.
amaan üyelerden biri işte.ss
sokak dansçısı çok iyi oldu. Severim keratayı buraya yazmama gerek yok zaten bir platformda okuyacak.
şaka şaka en sevdiğim üyelerden biridir o. devamı @aserat54 'ün programındasokak sanati bunu beğenmedi.ss
Tam kalite düşmanısın totalciğim. Benim senin gibi güzel övgülerde gözüm yok Zorla övgü yaptırmıyacağım.
Ahah ama sen övgüleri hakeden bir arkadaşımsın.sokak sanati bunu beğenmedi.ss
Tam kalite düşmanısın totalciğim. Benim senin gibi güzel övgülerde gözüm yok Zorla övgü yaptırmıyacağım.
şaka şaka en sevdiğim üyelerden biridir o. devamı @aserat54 'ün programında
programın reklamını yapayım dedimAhah ama sen övgüleri hakeden bir arkadaşımsın.
La @yatutarsa neden söyledin sürpriz olacaktı bende gönderdiğim için yazmamıştım.
ben çok güzel şeyler söyledim sen de iyi şeyler söyledin miKonuk mu oldun oraya. Doğru yaa ben senin adını vermiştim bak iyi şeyler söyle.
Ahah ama sen övgüleri hakeden bir arkadaşımsın.
La @yatutarsa neden söyledin sürpriz olacaktı bende gönderdiğim için yazmamıştım.
programın reklamını yapayım dedim
ben çok güzel şeyler söyledim sen de iyi şeyler söyledin mi