Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bari biz bir yerden kaybetmişizde bir yerlerden kazanmışız @Çiğdem- in tek alanı vardı onun kaybını telafi edeceği hiçbirşey yok :))

ayrıca benim dizilerin hepsi kalite abidesi :) bak ne izlediysem çoğu birinci kalanları ilk üçte :))

gelecek sene arya büyüyüp çocuk oyunculuktan çıkacak ve en iyi drama kadın oyuncusu seçilecek şimdiden kulis faaliyetlerine başlayayım :)
@sokak sanati ve @xemrexxx'e güvenip bir daha yola çıkarsam. Onlara güvenip Viola teyzeye basım oyumu, bilsem Tatiana Maslany'e kullanırdım. :)

Ben de yazdım ama destek gelmedi. Çocuk oyuncuda aday edebilirdik en azından. Seneye çocuk sayılmayacak zaten. :(

Seneye Khaleesi yerine onu aday edersiniz artık. Khaleesi başrol olur FF'de.:(

@sokak sanati ve @xemrexxx'e güvenip bir daha yola çıkarsam. Onlara güvenip Viola teyzeye basım oyumu, bilsem Tatiana Maslany'e kullanırdım. :)

Ben vermiştim oyumu.:( Dizinin takipçisi az. Zaten Emre'de vermiştir.

Viola Davis muhteşemdi HTGEWM'da.:( Sen bilememişsin. Tatiana güzel Deniz Çakır'a benziyor ama izlemediğim için pek bilemeyeceğim.:(
Emilia Clarke zaten bozdu iyice son sezonlarda. Kezban rolüyle karşımızda bence Khaleesi etkisinden kurtulunda Meggie'nin son bölümdeki oyunculuğunu hatırlayın.:( Yazık ettiniz kızcaza.
Imm birde Rick var.Cüce'ye tercih edilecek isim değil. Son sezonlarda biraz geri planda ama yinede olmaz hem Cüce baş rol değil ki itiraz ediyorum.:bağır:

Ben izlemiyorum o @kaan955 'in balının altından çıktı.:F
Once Upon A Time nerede seçilmişki ben mi göremedim. :D Once Upon A Time'ı sürüce izliyoruz yalnız @destere sende çok -iş kaçırıyorsun- :D

Hep çoğunluğa ayak uydurayım yüzünden geldi başıma. Bana kalsa şizofrenik deli Carrie'ye verirdim oyumu. :)
ben hep kendi tercihlerimi yazdım ? sadece the knick ı listeye koymakta zorlandık :) onuda @gundix123 ün desteği olsaydı rahat yukarı taşırdık diye düşünüyorum :) yinede izlerken yalnız kaldığım dizinin üst sıralarda mücadele etmesi mutlu etti beni :)
Downton un gerilerde kalmasıda yine izlenme oranıyla alakalı @xemrexxx nin desteği yetmedi onu @aserat54 te izliyorduda oy verdimi vermedimi hatırlamyorum :)

Once Upon A Time nerede seçilmişki ben mi göremedim. :D Once Upon A Time'ı sürüce izliyoruz yalnız @destere sende çok -iş kaçırıyorsun- :D
once upon un bu kadar popüler olduğundan haberim yoktu:) @OzaN da izliyormuş? ben sadece @Forumdash ın izlediğini hatırlıyorum:) forumdash olmadığı oylamada dizisinin seçildiğini duyarsa mutlu olacaktır :)

ayrıca fantazik kategoride tek rakip olarak @Çiğdem- i gözüme kestirmiştim:) onun süper portakal adlı dizisi seçilmesin diye tüm enerjimi harcadım :) benim amacım constantine i yukarı çıkarmaktı olduki arada hiç hesapta olmayan bir dizi fırladı yukarılara :) sanırım bu diziyi @cevaa da izliyordur onunda sessiz katkısı olmuş olabilir :)

Son düzenleme:
Bayağı anlamaya çalışım ama olmadı bir türlü. :D

Destere cevaplasın ben göremedin nerede ödül verdiğimizi. :ZVermişsekte iyi yapmışız. :D
sen bu dikkatsizlikle foruma girmeyi başardıysan o bile yeterli bence :) iyiki başka siteye tıklamamışsın en azından burda tanıdık çıkar karşına :)