Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dedim ya violayı izledim o kadar itici bir kadın görmedim daha :) ayrıca cüce hakında söylediklerindede katılmıyorum :) cücenin her bir dakikası senin rick in 6 saatlik sahnesine bedeldir :) onun haricinde tek dediğin emilia clarke ile loran cohan seçimi arasındaki tercih doğru olabilir ordada biz khaleesi nin eski güzel günlerinin hatrına oy verdik :) akılda çıkmayacak sahnelerini görmüştük kadının :)

Meggie'yi harcanığınızı kabul ettin sonunda.:(
Viola itici değil ilk başlarda öyle ama duruşu ile tam emmylik.:Z Sen genç ve güzel değil diye öyle diyorsun.:/
Rick konusunda yanıldığını 5. sezonlarda göreceğiz ve göstereceğim şu 2. yarı başlasın.:Z

izlemediğim için içeriğini bilmiyorum sadece @Çiğdem- için büyük bir sürpriz oldu tek iddialı olduğu alanda kıza kaybettirdiniz :)))
Masalsı dizi CW fantastiklerinden çok daha iyidir her yönden. :):)

O kategoride onlar çok bölündüler. Biri Arrow biri Flash, Supernatural falan derken aradan Once Upon a Time sızdı, iyi de olsa. :D

O kategorideki en iyi ikinci dizi de Supernatural bence ve o da ikinci oldu zaten. :):)

Meggie'yi harcanığınızı kabul ettin sonunda.:(
Viola itici değil ilk başlarda öyle ama duruşu ile tam emmylik.:Z Sen genç ve güzel değil diye öyle diyorsun.:/
Rick konusunda yanıldığını 5. sezonlarda göreceğiz ve göstereceğim şu 2. yarı başlasın.:Z
rick i 5 sezondur izliyorum hala anlamadıysam kıymetini bundan sonra hiç anlamam zaten :) benim TWD de favorilerim belli = maggie ve michonne dur .. değişmez :)

Bu arada bence Lauren Cohan'ın ödüllük hiçbir yanı yok aday bile olmamalıydı. Niye o kadar sevdiğinizi de anlayabilmiş değilim son sezonlarda çok az gözüküyor zaten. :D

Ben en çok Lauren cohan ödül alır dedim @destere filan destek olur dedik kız ödül alamadı :(
@sokak sanati
lauren cohan i yazmıştım zaten ama emilia clarke dan sonra :)

bu arada maisie williams da kazanmış @sürgünüm ordada şampiyonuz :))

Bu arada bence Lauren Cohan'ın ödüllük hiçbir yanı yok aday bile olmamalıydı. Niye o kadar sevdiğinizi de anlayabilmiş değilim son sezonlarda çok az gözüküyor zaten. :D
kızın güzelliği özelliği estetiği duruşu nezaketi herbirşeyi oscarlık ama işte emilia clarke araya girdi maalesef :))

rick i 5 sezondur izliyorum hala anlamadıysam kıymetini bundan sonra hiç anlamam zaten :) benim TWD de favorilerim belli = maggie ve michonne dur .. değişmez :)

Ben her bölüm izlediğimizde pişman oluşlarını göreceğim.:A Neyse Cüceyi antipatik bulduğum için böyle diyorumdur belki ama bilemiyorum yaa. Çoğunluk sevmiş benim için sıkıntı yok.:(

Kesinlikle dislika.ss
Her şeyiyle mükemmel bir oyuncu. Sadece güzelliği değil oyunculuğuda bence süper. Son bölüm kardeşinin öldüğü sahnede beni yıkmıştı.:(

Masalsı dizi CW fantastiklerinden çok daha iyidir her yönden. :):)

O kategoride onlar çok bölündüler. Biri Arrow biri Flash, Supernatural falan derken aradan Once Upon a Time sızdı, iyi de olsa. :D

O kategorideki en iyi ikinci dizi de Supernatural bence ve o da ikinci oldu zaten. :):)
ordada @Çiğdem- in işbilmezliği bu sonucu doğrurdu işte? kıza dedim ortak constantine de anlaşalım yoksa kaybedeceğiz bir türlü ikna olmadı gitti constantine i sona yazdı :) bu sonucuda haketmiş oldu :)

lauren cohan i yazmıştım zaten ama emilia clarke dan sonra :)

bu arada maisie williams da kazanmış @sürgünüm ordada şampiyonuz :))

kızın güzelliği özelliği estetiği duruşu nezaketi herbirşeyi oscarlık ama işte emilia clarke araya girdi maalesef :))
Hakedenler kazanmış herkesin 1-2 tane karşı çıkacağı olacaktır ama bu kadar kişinin oy kullandığı bir ortamda yüzde yüz aynı fikirde olmak mümkün değil. Birde senin gibi totoş diziler izleyen olunca daha da zor tabi. :):)

Hakedenler kazanmış herkesin 1-2 tane karşı çıkacağı olacaktır ama bu kadar kişinin oy kullandığı bir ortamda yüzde yüz aynı fikirde olmak mümkün değil. Birde senin gibi totoş diziler izleyen olunca daha da zor tabi. :):)
bari biz bir yerden kaybetmişizde bir yerlerden kazanmışız @Çiğdem- in tek alanı vardı onun kaybını telafi edeceği hiçbirşey yok :))

ayrıca benim dizilerin hepsi kalite abidesi :) bak ne izlediysem çoğu birinci kalanları ilk üçte :))

Sansa mansayi boşver şimdi :)) sen şimdiden lobi faaliyetlerine başla :D)))
gelecek sene arya büyüyüp çocuk oyunculuktan çıkacak ve en iyi drama kadın oyuncusu seçilecek şimdiden kulis faaliyetlerine başlayayım :)