CAS a kadar yolu var itiraz edebilirsiniz ama sonuçlar değişmez boşuna ümitlenmeyin@Harunnn60 ben itiraz ediyorum sende varmısın. Başrol oyuncusu olmayanlara ödül verildi diye isyan çıkartalım.
CAS a kadar yolu var itiraz edebilirsiniz ama sonuçlar değişmez boşuna ümitlenmeyin@Harunnn60 ben itiraz ediyorum sende varmısın. Başrol oyuncusu olmayanlara ödül verildi diye isyan çıkartalım.
dedim ya violayı izledim o kadar itici bir kadın görmedim daha ayrıca cüce hakında söylediklerindede katılmıyorum cücenin her bir dakikası senin rick in 6 saatlik sahnesine bedeldir onun haricinde tek dediğin emilia clarke ile loran cohan seçimi arasındaki tercih doğru olabilir ordada biz khaleesi nin eski güzel günlerinin hatrına oy verdik akılda çıkmayacak sahnelerini görmüştük kadının
Masalsı dizi CW fantastiklerinden çok daha iyidir her yönden.izlemediğim için içeriğini bilmiyorum sadece @Çiğdem- için büyük bir sürpriz oldu tek iddialı olduğu alanda kıza kaybettirdiniz ))
CAS a kadar yolu var itiraz edebilirsiniz ama sonuçlar değişmez boşuna ümitlenmeyin
rick i 5 sezondur izliyorum hala anlamadıysam kıymetini bundan sonra hiç anlamam zaten benim TWD de favorilerim belli = maggie ve michonne dur .. değişmezMeggie'yi harcanığınızı kabul ettin sonunda.
Viola itici değil ilk başlarda öyle ama duruşu ile tam emmylik. Sen genç ve güzel değil diye öyle diyorsun.:/
Rick konusunda yanıldığını 5. sezonlarda göreceğiz ve göstereceğim şu 2. yarı başlasın.
Ben en çok Lauren cohan ödül alır dedim @destere filan destek olur dedik kız ödül alamadı
@sokak sanati
lauren cohan i yazmıştım zaten ama emilia clarke dan sonraBen en çok Lauren cohan ödül alır dedim @destere filan destek olur dedik kız ödül alamadı
@sokak sanati
kızın güzelliği özelliği estetiği duruşu nezaketi herbirşeyi oscarlık ama işte emilia clarke araya girdi maalesef )Bu arada bence Lauren Cohan'ın ödüllük hiçbir yanı yok aday bile olmamalıydı. Niye o kadar sevdiğinizi de anlayabilmiş değilim son sezonlarda çok az gözüküyor zaten.
Siz kaybettiniz yahu ))) senin birçok adayın 2.bile olamadılauren cohan i yazmıştım zaten ama emilia clarke dan sonra
bu arada maisie williams da kazanmış @sürgünüm ordada şampiyonuz )
rick i 5 sezondur izliyorum hala anlamadıysam kıymetini bundan sonra hiç anlamam zaten benim TWD de favorilerim belli = maggie ve michonne dur .. değişmez
Bu arada bence Lauren Cohan'ın ödüllük hiçbir yanı yok aday bile olmamalıydı. Niye o kadar sevdiğinizi de anlayabilmiş değilim son sezonlarda çok az gözüküyor zaten.
ordada @Çiğdem- in işbilmezliği bu sonucu doğrurdu işte? kıza dedim ortak constantine de anlaşalım yoksa kaybedeceğiz bir türlü ikna olmadı gitti constantine i sona yazdı bu sonucuda haketmiş olduMasalsı dizi CW fantastiklerinden çok daha iyidir her yönden.
O kategoride onlar çok bölündüler. Biri Arrow biri Flash, Supernatural falan derken aradan Once Upon a Time sızdı, iyi de olsa.
O kategorideki en iyi ikinci dizi de Supernatural bence ve o da ikinci oldu zaten.
sansayı kimse yazmamıştı ) kızın soğukluğu herkesi tedirgin etmiş@OzaN the walking dead bayan oyuncu mu kaldı ? her gelen bayan oyuncuyu öldürdüler , tabikide Lauren Cohan destekleyecegiz
Hakedenler kazanmış herkesin 1-2 tane karşı çıkacağı olacaktır ama bu kadar kişinin oy kullandığı bir ortamda yüzde yüz aynı fikirde olmak mümkün değil. Birde senin gibi totoş diziler izleyen olunca daha da zor tabi.lauren cohan i yazmıştım zaten ama emilia clarke dan sonra
bu arada maisie williams da kazanmış @sürgünüm ordada şampiyonuz )
kızın güzelliği özelliği estetiği duruşu nezaketi herbirşeyi oscarlık ama işte emilia clarke araya girdi maalesef )
Sansa mansayi boşver şimdi ) sen şimdiden lobi faaliyetlerine başla )))sansayı kimse yazmamıştı ) kızın soğukluğu herkesi tedirgin etmiş
bari biz bir yerden kaybetmişizde bir yerlerden kazanmışız @Çiğdem- in tek alanı vardı onun kaybını telafi edeceği hiçbirşey yok )Hakedenler kazanmış herkesin 1-2 tane karşı çıkacağı olacaktır ama bu kadar kişinin oy kullandığı bir ortamda yüzde yüz aynı fikirde olmak mümkün değil. Birde senin gibi totoş diziler izleyen olunca daha da zor tabi.
gelecek sene arya büyüyüp çocuk oyunculuktan çıkacak ve en iyi drama kadın oyuncusu seçilecek şimdiden kulis faaliyetlerine başlayayımSansa mansayi boşver şimdi ) sen şimdiden lobi faaliyetlerine başla )))
sansayı kimse yazmamıştı ) kızın soğukluğu herkesi tedirgin etmiş
sonra sanırım sende unuttun ilk öyle bir şey hatılıyorum da sonra ki listelerde hiç gözükmediAday adaylıkalrı döneminde ben yazmıştım oysaki.ss