Bir çaresini bulmaya bak ya internet önemli.bilmiyorum. büyük depresyondayım
bakiciiz babamı ikna ederim belki net bağlatmak içinBir çaresini bulmaya bak ya internet önemli.
ayyy fantastik dizilerde sadece 1 tane izlemediğim vardı diğerleri hep seçtiklerimdi şaka gibi gitmişsiniz izlemediğim olan tek aday diziyi anlaşmış gibi en iyi seçmişsinizEn iyi drama dizisinin Game Of Thrones seçilmesi belkide herkesin içini ferahlatmıştır kalite abidesi dizidir ama benim diğer favorilerim the knick , rectify , Downton abbey , Vikings hemen en üstte yer almalı got u zorlamalıydı ama olmamış neyse sağlık olsun seçilen dizi mutlu etti bizi
bir daha ki seneye @Çiğdem- @Harunnn60 @sokak sanati ve @kaan955 e karşı safları sıklaştırmamız lazım onların izlediği hiç bir dizi ilk beşe girmemeli )
En iyi Erkek Oyuncu ödülü sonuna kadar Peter Dinklage in hakkıydı seçildiği için mutluyuz sevinçliyiz cüceye oy verenleri kutlar, oy vermeyenlerin umarım izlediği diziler iptal edilir @sokak sanati senin andre lincoln ün kaybetmiş olması seni üzsede beni çok mutlu etti) cücenin olduğu yerde rick anca yerleri süpürür
aynı başarıyı norman reedus kertenkelesinde sağlayamadık @Çiğdem- e karşı ilk kaybımı norman reedus da yaşadım üzgünüm onca kaliteli yardımcı erkek oyuncu arasında çiğdemin parlağı ilk beşe dahi girmemeliydi @xemrexxx senin carson amcan norman parlağına karşı kaybetmiş artık bu üzüntüyle kendine bol bol kına yakarsın
TATİANA MASLANY hakettiği birincilik kürsüsünde millete nanik yapıyor ) tebrik edip öpücüklere boğuyoruz tatianayı
fantastik kategorisinde benim dediğim constantine seçilememiş ama mutluyum çünkü @Çiğdem- in söylediği hiç bir fantazik dizide seçilememiş
once upon a time hangi ara söylendide seçildi anlamadım bile ben onu oylamalrda bile görememiştim bu dizinin birinci seçilmesinde sanırım @sürgünüm ün kulis faaliyetleri etkili oldu
ANNA FARİS İM SEÇİLMİŞ MUHTEŞEM BİR SONUÇ )
Alison janney seçilmiş harika analı kızlı liderliği almışlar benden mutlusu yoktur
mini dizide en iyi kadın oyuncu FRANCES MCDORMAND yine sonuna kadar hakedilmiş bir birincilik
yine mini dizide en iyi erkek oyuncuda en büyük favorim MATTHEW McCONUAGHEY in seçilmesi yine hakedilmiş bir başarı
@OzaN bir üzüntümde true yerine Fargo nun birinci seçilmesi fargo her ne kadar muhteşem olsada bir True detective etmezdi ) olsun ama fargoda harikadır, birde bilseydim orange kılpayı kaybedecek tbbt yi listeme bile almazdım orda taktiksel hata yaptık
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
diğer dallardaki ödüllere gelirsek karagül ün birinci seçilmesi fiyasko sonuç
bergüzar ın birinci seçilmesi fiyasko sonuç
En iyi drama dizisinin Game Of Thrones seçilmesi belkide herkesin içini ferahlatmıştır kalite abidesi dizidir ama benim diğer favorilerim the knick , rectify , Downton abbey , Vikings hemen en üstte yer almalı got u zorlamalıydı ama olmamış neyse sağlık olsun seçilen dizi mutlu etti bizi
bir daha ki seneye @Çiğdem- @Harunnn60 @sokak sanati ve @kaan955 e karşı safları sıklaştırmamız lazım onların izlediği hiç bir dizi ilk beşe girmemeli )
En iyi Erkek Oyuncu ödülü sonuna kadar Peter Dinklage in hakkıydı seçildiği için mutluyuz sevinçliyiz cüceye oy verenleri kutlar, oy vermeyenlerin umarım izlediği diziler iptal edilir @sokak sanati senin andre lincoln ün kaybetmiş olması seni üzsede beni çok mutlu etti) cücenin olduğu yerde rick anca yerleri süpürür
aynı başarıyı norman reedus kertenkelesinde sağlayamadık @Çiğdem- e karşı ilk kaybımı norman reedus da yaşadım üzgünüm onca kaliteli yardımcı erkek oyuncu arasında çiğdemin parlağı ilk beşe dahi girmemeliydi @xemrexxx senin carson amcan norman parlağına karşı kaybetmiş artık bu üzüntüyle kendine bol bol kına yakarsın
TATİANA MASLANY hakettiği birincilik kürsüsünde millete nanik yapıyor ) tebrik edip öpücüklere boğuyoruz tatianayı
fantastik kategorisinde benim dediğim constantine seçilememiş ama mutluyum çünkü @Çiğdem- in söylediği hiç bir fantazik dizide seçilememiş
once upon a time hangi ara söylendide seçildi anlamadım bile ben onu oylamalrda bile görememiştim bu dizinin birinci seçilmesinde sanırım @sürgünüm ün kulis faaliyetleri etkili oldu
Alison janney seçilmiş harika analı kızlı liderliği almışlar benden mutlusu yoktur
mini dizide en iyi kadın oyuncu FRANCES MCDORMAND yine sonuna kadar hakedilmiş bir birincilik
yine mini dizide en iyi erkek oyuncuda en büyük favorim MATTHEW McCONUAGHEY in seçilmesi yine hakedilmiş bir başarı
@OzaN bir üzüntümde true yerine Fargo nun birinci seçilmesi fargo her ne kadar muhteşem olsada bir True detective etmezdi ) olsun ama fargoda harikadır, birde bilseydim orange kılpayı kaybedecek tbbt yi listeme bile almazdım orda taktiksel hata yaptık
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Seneye tüm drama kategorisinde the walking dead olacak ))) sana nanik yapacazEn iyi drama dizisinin Game Of Thrones seçilmesi belkide herkesin içini ferahlatmıştır kalite abidesi dizidir ama benim diğer favorilerim the knick , rectify , Downton abbey , Vikings hemen en üstte yer almalı got u zorlamalıydı ama olmamış neyse sağlık olsun seçilen dizi mutlu etti bizi
Vallaha bizim jüri Altın Küre'den daha iyi tercihler yaptı. Fargo'nun da ödüllendirilmesine ayrıca mutlu oldum.En iyi drama dizisinin Game Of Thrones seçilmesi belkide herkesin içini ferahlatmıştır kalite abidesi dizidir ama benim diğer favorilerim the knick , rectify , Downton abbey , Vikings hemen en üstte yer almalı got u zorlamalıydı ama olmamış neyse sağlık olsun seçilen dizi mutlu etti bizi
once upon u bende anlamadım onu bir @Forumdash izliyordu birde @sürgünüm izliyormuydu izlemiyormuydu tam bilemiyorum onu oraya kim sıkıştırdı kim birinci yaptı anlaşılamadıayyy fantastik dizilerde sadece 1 tane izlemediğim vardı diğerleri hep seçtiklerimdi şaka gibi gitmişsiniz izlemediğim olan tek aday diziyi anlaşmış gibi en iyi seçmişsiniz
@Forumdash olmayınca ben ve @kaan955 yeterli olamadık sebeye forumdash gelicek
bu sırada ben süpernturala @mrt-06 @gözlemci gibi kişileride çekerken seneye daha güçlü daha kalabalık olucaz görüceksiniz siz
bir iki fire vermişiz onun haricinde seçimler muhteşemVallaha bizim jüri Altın Küre'den daha iyi tercihler yaptı. Fargo'nun da ödüllendirilmesine ayrıca mutlu oldum.
Ben izlemiyorum o tür izlemem de.once upon u bende anlamadım onu bir @Forumdash izliyordu birde @sürgünüm izliyormuydu izlemiyormuydu tam bilemiyorum onu oraya kim sıkıştırdı kim birinci yaptı anlaşılamadı
bir iki fire vermişiz onun haricinde seçimler muhteşem
saydıklarından viola haricinde hepsi değerli oyuncu viola yı ise pas geç tatiana nın oyunculuğunu izledinmi tatiananın olduğu yerde diğerlerinin ismi dahi geçmezBen sadece o kategoride değil bir sürü kategoride umduğumu alamadım. Tatiana ile Viola arasında Viola'yı, Bizim Meggie yani Louren Cohan ile Emilia Clark arasında da yanlış seçim yapılmış. Khaleesi sırf soyunuyor vücudu iyi diye seçilmiş.ss
peki kim oy verdi? ben hiç tek bir defa olsun onu listeye aldığımı hatırlamıyorum @Çiğdem- in işide değil o zaman geriye @sokak sanati ile @Harunnn60 kalıyor onların kulis faaliyeti olduBen izlemiyorum o tür izlemem de.
Mini Diziyi bu sene Altın Küre'de Olive Kitteridge alır, buraya yazıyorum.once upon u bende anlamadım onu bir @Forumdash izliyordu birde @sürgünüm izliyormuydu izlemiyormuydu tam bilemiyorum onu oraya kim sıkıştırdı kim birinci yaptı anlaşılamadı
Once upon a timeonce upon u bende anlamadım onu bir @Forumdash izliyordu birde @sürgünüm izliyormuydu izlemiyormuydu tam bilemiyorum onu oraya kim sıkıştırdı kim birinci yaptı anlaşılamadı
çook çalışmanız lazım çookSeneye tüm drama kategorisinde the walking dead olacak ))) sana nanik yapacaz
saydıklarından viola haricinde hepsi değerli oyuncu viola yı ise pas geç tatiana nın oyunculuğunu izledinmi tatiananın olduğu yerde diğerlerinin ismi dahi geçmez
lauren cohan e bende hayranım ama bir emilia clarke da hiç fene değil ejderhalarıyla adeta yürekleri dağlıyor
saydıklarından viola haricinde hepsi değerli oyuncu viola yı ise pas geç tatiana nın oyunculuğunu izledinmi tatiananın olduğu yerde diğerlerinin ismi dahi geçmez
lauren cohan e bende hayranım ama bir emilia clarke da hiç fene değil ejderhalarıyla adeta yürekleri dağlıyor
peki kim oy verdi? ben hiç tek bir defa olsun onu listeye aldığımı hatırlamıyorum @Çiğdem- in işide değil o zaman geriye @sokak sanati ile @Harunnn60 kalıyor onların kulis faaliyeti oldu
Fantastik kategorisine bak derim benceçook çalışmanız lazım çook
dedim ya violayı izledim o kadar itici bir kadın görmedim daha ayrıca cüce hakında söylediklerindede katılmıyorum cücenin her bir dakikası senin rick in 6 saatlik sahnesine bedeldir onun haricinde tek dediğin emilia clarke ile loran cohan seçimi arasındaki tercih doğru olabilir ordada biz khaleesi nin eski güzel günlerinin hatrına oy verdik akılda çıkmayacak sahnelerini görmüştük kadınınViola Davis muhteşemdi HTGEWM'da. Sen bilememişsin. Tatiana güzel Deniz Çakır'a benziyor ama izlemediğim için pek bilemeyeceğim.
Emilia Clarke zaten bozdu iyice son sezonlarda. Kezban rolüyle karşımızda bence Khaleesi etkisinden kurtulunda Meggie'nin son bölümdeki oyunculuğunu hatırlayın. Yazık ettiniz kızcaza.
Imm birde Rick var.Cüce'ye tercih edilecek isim değil. Son sezonlarda biraz geri planda ama yinede olmaz hem Cüce baş rol değil ki itiraz ediyorum.
Ben izlemiyorum o @kaan955 'in balının altından çıktı.
fantastikte zaten bir constantine izliyordum başka izlediğim dizi yoktu ordan kaybetmem umrumda değil ama orda @Çiğdem- in kaybı büyük olmuş fantazikler kraliçesi en etkili olduğu alanda kendi dizisini seçtirememiş çiğdem derdine yansın )Fantastik kategorisine bak derim bence