Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Temizlik lazım gibi gözüküyor bu konuda sohbeti az tutmak lazım çünkü millet tek tek bölüm yorumlarını arıyor herkes farklı zamanlarda izlediği için. :):)
yalnız burdakileri, yabancı diziler sohbet bölümüne taşı bari onca emek harcayıp mesaj yazdık haftalık payımdan düşülmesin? üzülürüm :)

Temizlik lazım gibi gözüküyor bu konuda sohbeti az tutmak lazım çünkü millet tek tek bölüm yorumlarını arıyor herkes farklı zamanlarda izlediği için. :):)
cnm sende haklısında @destere yabancı diziler harici hiçbiryerde konusamıyor artık nerdeyse 1 yıl olucak oyüzden ona braz torpil geçmek lazım buralardada sus dersek çocuk forumdan kovulmus gibi olucak inat etmiş başka yerde konuşmuyor :F:F:F

cnm sende haklısında @destere yabancı diziler harici hiçbiryerde konusamıyor artık nerdeyse 1 yıl olucak oyüzden ona braz torpil geçmek lazım buralardada sus dersek çocuk forumdan kovulmus gibi olucak inat etmiş başka yerde konuşmuyor :F:F:F
şimdi sen böyle olayı acıklı anlatınca daha bir hislendim sanki :)) gözümden yaş geldi çok duygusal bir yapım var en ufak şeyden gözüme toz kaçıyor :))

tamam ben arrow un ilk bölümünü izlemeye başlıyorum hemen şimdi.... ama sende black mirror un ilk bölümüne hemen şimdi bakacaksın yan çizmek yok :) @beyazsoy gibi ilk beş dakikasını izleyip alakasız yorum yapmak yok :) bitirdikten sonra dizinin herhangi bir kaç yerinden soru soracağım bilemezsen saçını başını yolarım :)
Hic bir dizinin ilk 2 bölümünü tamamen işlemeden yorum yapmam. İlk iki bölüm dizinin konusunu verir izlemezsen diger bolumleri anlamazsin yahuu ben beş dakikalık izleyerek sizden daha iyi anliyorsam suç benim mi)))

Hic bir dizinin ilk 2 bölümünü tamamen işlemeden yorum yapmam. İlk iki bölüm dizinin konusunu verir izlemezsen diger bolumleri anlamazsin yahuu ben beş dakikalık izleyerek sizden daha iyi anliyorsam suç benim mi)))
bu dizide bölümler birbirinden bağımsız tek bölüme bakman yeterli :) bak demin @Çiğdem- e ilk bölümü izle demiştim aynısını sanada söyleyeyim ilk bölümü mutlaka izle muhteşem bir konusu var farklı bir yapım :)

yalnız burdakileri, yabancı diziler sohbet bölümüne taşı bari onca emek harcayıp mesaj yazdık haftalık payımdan düşülmesin? üzülürüm :)
burayo da batırmışsınız :F
neyse dizi nasıl bari ?

dizi bir harika ama @Çiğdem- daha izlemedi yarına erteledi izlemeyi:) oysa bana diyor sen hemen arrow izle ben bugün arrow izleyeceğim o da kaytarmış olacak yok öyle yağma :))

tamam başlıyorum ben hemen :) tek bölüm ben izlerim sende bunun ilk bölümüne bakarsın :)
artık stephen totoşunu da kaparsın @Çiğdem- avcunu yalar :F

bu dizide bölümler birbirinden bağımsız tek bölüme bakman yeterli :) bak demin @Çiğdem- e ilk bölümü izle demiştim aynısını sanada söyleyeyim ilk bölümü mutlaka izle muhteşem bir konusu var farklı bir yapım :)

Yahu sana yuzkez dedim amerikan dizilerin büyük çoğunluğu bağımsız bölümlerden oluşuyor bir bölüm çok nadir birbirine bağlanıyor

Senin tavsiyene uydum marco paşanin tum bolumlerini indirdik ancak iki bolum dayandım))) sağol almayayim))

Yahu sana yuzkez dedim amerikan dizilerin büyük çoğunluğu bağımsız bölümlerden oluşuyor bir bölüm çok nadir birbirine bağlanıyor

Senin tavsiyene uydum marco paşanin tum bolumlerini indirdik ancak iki bolum dayandım))) sağol almayayim))
ilk bölümü mutlaka izle sonra yorum yapalım :) ilk bölümde konu olarak muteşem bir konu var izleyince bana hak vereceksin :)

ilk bölümü mutlaka izle sonra yorum yapalım :) ilk bölümde konu olarak muteşem bir konu var izleyince bana hak vereceksin :)
Rahat 5 dizi izlettin hepsi fos çıktı eli yüzü bir house of card çıktı o da 9 bolum sonrası batırdı))) simdi hangi yüzle izle diyon))

Eskiden konusuna baktım sana sorsam soykemezdin))) çok klişe bir konusu var matrixin dizisini çekmişler bizim İslam alimleri bu konuyu çok defa işlediler ve bu sorunu çözdüler hatta adnan hoca camiası 10 yıl önce bununla ilgili CD çıkardı onu izle boşuna diziyle uğraşma))))))

Buradan oku cdsi de var indirir izlersin)))

http://m.harunyahya.org/tr/Kitaplar/717/idealizm-matrix-felsefesi-ve-maddenin

Eskiden konusuna baktım sana sorsam soykemezdin))) çok klişe bir konusu var matrixin dizisini çekmişler bizim İslam alimleri bu konuyu çok defa işlediler ve bu sorunu çözdüler hatta adnan hoca camiası 10 yıl önce bununla ilgili CD çıkardı onu izle boşuna diziyle uğraşma))))))

Buradan oku cdsi de var indirir izlersin)))

http://m.harunyahya.org/tr/Kitaplar/717/idealizm-matrix-felsefesi-ve-maddenin
yine kaçışlardasın :) bırak matrix i ilk bölümü izle sonra sabaha kadar seninle harun yahyayı matrixi tartışıp dururuz :)

zalım internet.ss dizileri ne indirebiliyorum ne de indirmeden izleyebiliyorum. dizi kaybından öleceğim ://