CBS Mom - Dizi Yorumları

2x4

Sanırım nazar değdirdim. Önceki üç bölümün biraz altında bölümdü. :D

Yine de Bonnie'nin mülakat maceraları epey iyiydi. :D

8/10

2x4

Sanırım nazar değdirdim. Önceki üç bölümün biraz altında bölümdü. :D

Yine de Bonnie'nin mülakat maceraları epey iyiydi. :D

8/10
komediyi anna faristen önce ve sonra diye ikiye ayırıyorum daha önce deselerdi komedide adayın kim aklıma ilk geleni söylerdim ama artık anna faris var kadının herşeyi sempatik :))

2x5

Dizi gerçekten iyi gidiyor kötü dediğim bölümlere bile yüksek puan veriyorum ama kabul etmek gerekir ki bu bölüm biraz zayıftı diğerlerine göre.

Bizim Baxter aşmış kendini. :D Fakat bu durumun uzun süreceğini hiç sanmıyorum. :D

@destere şu Alvin ne zaman boşanmış karısından ya onu hatırlamadım. (b)

7/10

2x5

Dizi gerçekten iyi gidiyor kötü dediğim bölümlere bile yüksek puan veriyorum ama kabul etmek gerekir ki bu bölüm biraz zayıftı diğerlerine göre.

Bizim Baxter aşmış kendini. :D Fakat bu durumun uzun süreceğini hiç sanmıyorum. :D

@destere şu Alvin ne zaman boşanmış karısından ya onu hatırlamadım. (b)

7/10
tam ne zaman boşandığını bilmiyorum ama alvin cücesi bonnie ile muhteşem bir ikili oluyorlar :))

baxter ın evine oğlunu bırakmaya giden christy nin tavırları mükemmeldi:) diyor ''bıraktığım çöpler başkasının satış temsilcisi oluyor '' :)
christy bazen sinirlenerek arada bir ses tonunu değiştirerek konuştuğunda simpson ların annesi marge simpson aklıma geliyor :)

2x6 2x7

İyi bölümlerdi yine.

Şu an adını unuttuğum Christy'nin sponsor olduğu kadının evi cidden iyiydi. :):) Moda programı yorumu gibi olacak ama Christy'nin elbisesi de bambaşka hale getirdi kendisini. :D

Alvin ile Bonnie'nin ilişkisi de komikti. :D

8/10 8/10

Unutmadan sonda ev sahibinin yeniden devreye girmesi iyi oldu. Bence o adam da kalmalı dizide. :D

2x8. bölüm

duygusal sahnelerinde komik sahnelerinde bol olduğu bir bölümdü , özelikle mezarlık sahnesi harikaydı :)
üç kuşak plunkett ailesi, bonnie, christy ve violet in yanyana geldiği sahneler muhteşem oluyor
violet arada bir çok cins hareketlerde bulunuyor oysa christy gibi anne herkese nasip olmaz :) kız şanslı olduğunu bilmeli :)

2x8

Ben de izledim ama yorumu unutmuşum.

Bu bölüm biraz duygusal sahneler fazlaydı, mezarlık sahnesi bence de harikaydı. :D

Violet o kadar da şanslı değil ya @destere. Christy geçmişte az çektirmemiş çocuklarına. :(

8/10

2x8

Ben de izledim ama yorumu unutmuşum.

Bu bölüm biraz duygusal sahneler fazlaydı, mezarlık sahnesi bence de harikaydı. :D

Violet o kadar da şanslı değil ya @destere. Christy geçmişte az çektirmemiş çocuklarına. :(

8/10
kadın kendiside bayağı çekmiş ama mecburiyetten çocuklara yansıtmıştır ?
christy ile aynı evde yaşayan hiç sıkılmaz bence, her hareketi komik kadının :) o açıdan çocuklar şanslı dedim :)

kadın kendiside bayağı çekmiş ama mecburiyetten çocuklara yansıtmıştır ?
christy ile aynı evde yaşayan hiç sıkılmaz bence, her hareketi komik kadının :) o açıdan çocuklar şanslı dedim :)
Sonuç olarak yansımış. Şimdiki haline bakma, şimdi baya iyi sayılır da geçmişte alkollü anne işkence olsa gerek. :):)

Bizim Baxter bile daha iyi ebeveynmiş. :D

Sonuç olarak yansımış. Şimdiki haline bakma, şimdi baya iyi sayılır da geçmişte alkollü anne işkence olsa gerek. :):)

Bizim Baxter bile daha iyi ebeveynmiş. :D
baxter ı unutum bak bu bölümde ufak tefek sahneleri vardı? adam çok relax geniş adam:) hanı dünya ters dönse umrunda olmayacak türlerden :))

O karakteri de gittikçe sevmeye başlıyorum. Yeni sevgili yaradı bence. :D
yeni sevgili sayesinde satış temsilciliğinden ödüllerle dönüyor takmış yakasına yıldızı violet e hava atıyordu :)

bir önceki bölüm yeni sevgiliyle christy nin sohbeti güzeldi ? '' benim bıraktığım çöpler başkasının satış temsilcisi oluyor // diyordu christy :)

2x9. Bölüm

harikaydı baştan sona..

@OzaN fargo daki polis gus grimly (Colin Hanks) bu bölüm konuk oyuncuydu :)
bir ara christy arkadaşlarını sayarken peobe, monica, rachel diye sırdan gidiyıorduki annenin müdahalesiyle friends dizi karakterlerini saydığının farkına vardı kadın çok yalnız :) bonnie ile alvin arasındaki macera güzeldi
christ ile andy arasındaki diyaloğlarda güzeldi ..
christy kendime zaman ayıracağım dediğinde annesinin ''anladım mastürbasyonmu yapacaksın'' sözlerini duyunca kahkaha attım :)

2x10. bölüm

christy i ağlarken gördük kadının ağlayışı bile komik :)

christy retoranttaki 10 yılında bayağı bir duygulandı üniversite hayalleri kurmaya başladı annesinin odasının önünde zırıl zırıl ağlaması güzeldi :)
violet in annesinin aşırı sevgisine karşı verdiği tepki güzeldi :)
christy nin yanında işe başladığı steve adlı avukat da ilginç bir tip ilk hamlede christy i öpmesi pek güzel olmadı ama christy nin avukatlık hayallerinin devam edişine sevindim :)
bonnie ile alvin işi bayağı ilerletti arabanın arka koltuğunda iş üstündeyken polise yakalandılar ..:)

2x11. Bölüm

Üzücü bir bölümdü :(, ama komedinin dramıda farklı oluyormuş yine bol bol güldürdü :)

alvinle bonnie tamda christy nin dairesi karşısında daire kiralamışlardıki alvin bonnie nin yoğun temposuna dayanamadı kalbi iflas etti adamın , christy bayağı normal karşıladı babasının ölümünü diyordumki bölüm sonunda ğlarken gördük o ağlayınca ben ilk kez üzüldüm alvinin ölümüne :)) marjorie nin bonnie ye attığı tokat güzeldi:)
violet in pişmanlığıda saman alevi gibi çabuk sönüyormuş
cenaze töreni harikaydı :)

Son düzenleme:
2x12. Bölüm

harika gidiyor :)

alvinin ölümünden sonra miras paylaşımı bonnie nin tek derdi oldu :) kadın hızını alamayıp alvin in küllerini çaldı lorraine den ,
bonnie ile marjorie arasındaki sandalye kavğası harikaydı
lorreine ile bonnie arasındaki ağız dalaşı süperdi ..:)
christy nin lorraine e söylediği ''efendi biri olmasaydım kendi bokunda boğul '' derdim lafı muhteşemdi :)

dizinin her sahnesini seviyorum christy e bayılıyorum harika bir kadın :)

2x9

Biriktirdiklerimi tüketmeye başlayacağım. Bugün ısınma turuydu yarın daha çok izlerim muhtemelen. :)

Yine güzel bir bölümdü Colin Hanks'in karakteri biraz uçuk olsa da renk kattı bölüme. :)

Pheobe, Monica ve Rachel'in de bu bölümde geçmesi hoştu. :D

Alvin için iki kadının yarışması Bonnie'nin dediği gibi ilginç olay cidden. :D

8+ /10

2x10

Sözde hızlanacaktım ama aksine duraklama devrine girdim tekrar, ilk boşlukta güncele yetişeceğim. :)

Bu bölümü izleyeli 10 günden fazla oldu detayını hatırlamıyorum ama pek sevmemiştim sadece arabadaki sahne komikti. :D

7/10

Bu arada Jaime Pressly'nin diziye kalıcı oyuncu olarak dahil olduğu duyurulmuş. Kadının Emmy ödülü varmış. (Hani terapide olan ve bir ara evine konuk oldukları kadın) @destere

2x10

Sözde hızlanacaktım ama aksine duraklama devrine girdim tekrar, ilk boşlukta güncele yetişeceğim. :)

Bu bölümü izleyeli 10 günden fazla oldu detayını hatırlamıyorum ama pek sevmemiştim sadece arabadaki sahne komikti. :D

7/10

Bu arada Jaime Pressly'nin diziye kalıcı oyuncu olarak dahil olduğu duyurulmuş. Kadının Emmy ödülü varmış. (Hani terapide olan ve bir ara evine konuk oldukları kadın) @destere
valla biz memnunuz kadından dizinin güzeller kervanına bir kişi daha katılmış oldu :)
bende bir kaç bölüm biriktirip tek günde tüketiyorum diziyi en son 12. bölümde durmuştum bir kaç güne kalan bölümleri temizlerim :)

valla biz memnunuz kadından dizinin güzeller kervanına bir kişi daha katılmış oldu :)
bende bir kaç bölüm biriktirip tek günde tüketiyorum diziyi en son 12. bölümde durmuştum bir kaç güne kalan bölümleri temizlerim :)
Valla bence pek güzel sayılmaz karakteri de çok sevmemiştim ama evi güzeldi. :D