MusicSurvivor 1.Hafta Sonuçları ve Düello

Hangisinin şarkısını daha çok seviyorsun?

• Avril Lavigne 'Sk8er Boi'

• Ludwig van Beethoven '9.Senfoni'

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha 10 kişi olmuş 9 kişi daha var, ümitsizliğe ya da erken zafer sarhoşluğuna kapılmayın derim :)

Sonuçlara baya şaşırdım. Öncelikle @aserat54 çok vasat bi şarkı seçmişsin o yüzden 1 verdim. :X

@sokak sanati 'nin Kenan'a 15 vermesi çok saçma olmuş. Beren'den kaynaklansa gerek, kesinlikle daha iyileri vardı. :X

Perry ile Riri'nin zirve mücadelesi vereceğini tahmin etmiştim ama onlarada şaşırdım.

Gerçi daha açıklanmayan 10 kişi var herşey olabilir şu anki duruma göre konuşuyorum. :X

Ayrıca @BesaleT yabancılarla pek aram yok ondan düşük verdim beğenemedim pek. :X

@Çiğdem- Sen bi de yabancı şarkı dinliyordun demi ? :D David Guettta'ya kaç vermişsin öyle. :D
hahahah ayy ona bakarsan bende sonuncu sırada olmayı hak etmiyorum yanı zevkler farklı oluyormuş gerçekten :kiki::kiki::kiki:
ama benim şarkımı herkesin dinlediğinden şüpheliyim 5-6 kişi hariç doğru dürüst dinleyen olmadı bence 🙂🙂🙂

Sonuçlara baya şaşırdım. Öncelikle @aserat54 çok vasat bi şarkı seçmişsin o yüzden 1 verdim. :X

@sokak sanati 'nin Kenan'a 15 vermesi çok saçma olmuş. Beren'den kaynaklansa gerek, kesinlikle daha iyileri vardı. :X

Perry ile Riri'nin zirve mücadelesi vereceğini tahmin etmiştim ama onlarada şaşırdım.

Gerçi daha açıklanmayan 10 kişi var herşey olabilir şu anki duruma göre konuşuyorum. :X

Ayrıca @BesaleT yabancılarla pek aram yok ondan düşük verdim beğenemedim pek. :X

Hayır yaa ben Kenan'ı gerçekten severim. Bir çok şarkısı haftalarca telimde zirvede oldu. beren ile hiç alakası yok.:X Senin kesim seçimin yanlış olmuş bence. Gülşen Nakaratta çok iyi o nedenle nakarak ağırlıklı kestir derim.:X Ama şuan iyisin zaten.:F

Hayır yaa ben Kenan'ı gerçekten severim. Bir çok şarkısı haftalarca telimde zirvede oldu. beren ile hiç alakası yok.:X Senin kesim seçimin yanlış olmuş bence. Gülşen Nakaratta çok iyi o nedenle nakarak ağırlıklı kestir derim.:X Ama şuan iyisin zaten.:F
Daha iyileri vardı derken kendimi kast etmemiştim. :F

Yabancılarla aran yok ilk 3 şarkıdan 2 si yabancı. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...