Biz hareketli de yapsak az verilerler bence![]()
Yabancıların hareketli müzikleri eviliyor demekki burada o nedenle slowları hemen harcayalım.
Biz hareketli de yapsak az verilerler bence![]()
Daha isabetli bir karar olur. 3-5 bilenen şarkısı olan biriyle katılmak çok iyi fikir değilki İrem Derici bu sebeple seçilmedi.![]()
Maalesef hayır...Umarim verdigim oylari begenmissinizdir.![]()
Yeni şarkılar da keşfetmek iyidir ama.![]()
hahahah ayy ona bakarsan bende sonuncu sırada olmayı hak etmiyorum yanı zevkler farklı oluyormuş gerçekten
Sonuçlara baya şaşırdım. Öncelikle @aserat54 çok vasat bi şarkı seçmişsin o yüzden 1 verdim.
@sokak sanati 'nin Kenan'a 15 vermesi çok saçma olmuş. Beren'den kaynaklansa gerek, kesinlikle daha iyileri vardı.
Perry ile Riri'nin zirve mücadelesi vereceğini tahmin etmiştim ama onlarada şaşırdım.
Gerçi daha açıklanmayan 10 kişi var herşey olabilir şu anki duruma göre konuşuyorum.
Ayrıca @BesaleT yabancılarla pek aram yok ondan düşük verdim beğenemedim pek.![]()
10 varmıs oy açıklanmayan cengo öyle dediDaha 10 kişi olmuş 9 kişi daha var, ümitsizliğe ya da erken zafer sarhoşluğuna kapılmayın derim![]()
zaten amacım ilk hafta ve son hafta birinci olmak aralarda takılıcam@xemrexxx sen en popüler şarkıyı en sona koydun bu hafta rahatsın ama ileride çok sıkıntı Çekicen
Daha iyileri vardı derken kendimi kast etmemiştim.Hayır yaa ben Kenan'ı gerçekten severim. Bir çok şarkısı haftalarca telimde zirvede oldu. beren ile hiç alakası yok.Senin kesim seçimin yanlış olmuş bence. Gülşen Nakaratta çok iyi o nedenle nakarak ağırlıklı kestir derim.
Ama şuan iyisin zaten.
![]()
Daha iyileri vardı derken kendimi kast etmemiştim.![]()
işte şarkıdan anlayan birisi@Tzira ben de Avril'e çift haneli puan vermiştim geriye düşme ihtimalim de yüksek
İyi rekabet oluyor, asıl Beethoven bu sıralamayı görse kafasına sıkar giderdi![]()
ayol bırak o fankafa @sokak sanati nı halk cevabı vermiş ona 12.Daha iyileri vardı derken kendimi kast etmemiştim.![]()
Pekiii.Yok kesinlikle en sevdiğim oydu.Zirve açık ara onundu.
![]()
Yabancılarla aran yok ilk 3 şarkıdan 2 si yabancı.Sonuçlara baya şaşırdım. Öncelikle @aserat54 çok vasat bi şarkı seçmişsin o yüzden 1 verdim.
@sokak sanati 'nin Kenan'a 15 vermesi çok saçma olmuş. Beren'den kaynaklansa gerek, kesinlikle daha iyileri vardı.
Perry ile Riri'nin zirve mücadelesi vereceğini tahmin etmiştim ama onlarada şaşırdım.
Gerçi daha açıklanmayan 10 kişi var herşey olabilir şu anki duruma göre konuşuyorum.
Ayrıca @BesaleT yabancılarla pek aram yok ondan düşük verdim beğenemedim pek.![]()
ayol bırak o fankafa @sokak sanati nı halk cevabı vermiş ona 12.![]()