Ben eleneceğim büyük ihtimalle, rezalet gidiyorum. Şimdiden güle güle, yarışmak güzeldi...PUAN DURUMUNDAN ÖNCE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALAYIM SİZCE İLK VE SON 3 KİMLERDEN OLUŞUYOR?
Ben eleneceğim büyük ihtimalle, rezalet gidiyorum. Şimdiden güle güle, yarışmak güzeldi...PUAN DURUMUNDAN ÖNCE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALAYIM SİZCE İLK VE SON 3 KİMLERDEN OLUŞUYOR?
Barış Akarsu, Sıla ve Şebnem Ferah diye düşünüyorumPUAN DURUMUNDAN ÖNCE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALAYIM SİZCE İLK VE SON 3 KİMLERDEN OLUŞUYOR?
Sonuçlar tamamlanmadan hiçbir şey belli değil üzülme..Ben eleneceğim büyük ihtimalle, rezalet gidiyorum. Şimdiden güle güle, yarışmak güzeldi...![]()
ben son 3 te olabilirimPUAN DURUMUNDAN ÖNCE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALAYIM SİZCE İLK VE SON 3 KİMLERDEN OLUŞUYOR?
Ilk sirada Baris Akarsu olabilir, son sirada ise Mabel Matiz olabilir.PUAN DURUMUNDAN ÖNCE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALAYIM SİZCE İLK VE SON 3 KİMLERDEN OLUŞUYOR?
Ben 5 verdim ya nereye 2 puan oluyorSonuncu sırada olduğum ortada 2 puan rekorunu kırdım 9.senfoni 2 puan![]()
Elenmesem yeter en azından. Moralim çok bozuldu şimdi...71 ile iyi gidiyor denebilir.
Beni şaşırtan Kenan Doğulu tabisi.![]()
Elenmesem yeter en azından...![]()
kaç kişi kaldı oy açıklanmayanArkadaşlar yemek yiyip hemen geliyorum.
Kim hesapladı bunusondayım offff
1.Barış Akarsu-135
2.Sıla-108
3.Barış Manço-93
4.Gülşen-92
5.Şebnem Ferah-91
6.Ahmet Kaya-85
7.Pitbull-84
8.Hande Yener-78
9.Katy Perry-73
10.Rihanna-71
11.Hadise-60