ayoll ilk sayfada açıklandı bende herkes görsün diye buraya koydum 🙂🙂🙂Kim hesapladı bunu![]()
Ben eleneceğim büyük ihtimalle, yarışmak güzeldi kalanlara başarılar. 😛
Beni şaşırtan Pitbull'un bu kadar puan alması oldu, forumdakilerle müzik zevkim gerçekten uyuşmuyor. 😕
Yaptığı müziği sevmiyorum diyelim.Pittbull iyidir yaa. Sen neyini sevmiyorsun ki.
Birde Mabel Matiz cidden çok kötüydü. Bu kadar kötü beklemiyordum. Daha iyi şarkıları yokmuydu SUltan Süleyman iyiydi sanki.ss
9 sırada ben 10 sırada @sokak sanati
Son sırada @Çiğdem-
Yok yabancı şarkılara çok az verilmiş ben bunu anladım![]()
bazıları hiç dinlememiş bile cnm bende bunu anladım avril lavigne bu listeyi görse intihar eder9 sırada ben 10 sırada @sokak sanati
Son sırada @Çiğdem-
Yok yabancı şarkılara çok az verilmiş ben bunu anladım![]()
@Billy Kane Beethoven'dan kötü mü Youtube'da 288 milyon dinlenmiş şarkı.@Billy Kane 'in oyları
1 Puan-Kenan Doğulu
2 Puan-Mabel Matiz
3 Puan-David Guetta
4 Puan-Ludwig van Beethoven
5 Puan-Şebnem Ferah
6 Puan-Hadise
7 Puan-Pitbull
8 Puan-Barış Manço
9 Puan-Avril Lavigne
10 Puan-Barış Akarsu
11 Puan-Ahmet Kaya
12 Puan-Hande Yener
13 Puan-Katy Perry
14 Puan-Sıla
15 Puan-Rihanna
Yaptığı müziği sevmiyorum diyelim.
Mucize olur da elenmezsem Sultan Süleyman, Zor Değil, Alaimisema gibi daha bilindik şarkıları sonraki haftalarda paylaşmayı düşünüyorum. Normalde bu hafta daha hareketli bir şarkısını paylaşmayı düşünmüştüm ama bu sefer de şarkıda çok bağırmış rahatsız olduk diyecekti çoğu ondan az puan verecekti. Ben de ilk hafta için daha sakin bir şarkısını bulmaya çalıştım.
Haftaya kalamam sanırım.@Tzira asıl sana başarılar sonuncu olacağım açık değil mi?Mabel gerçek en çok iyi değildi, baya az vermek zorunda kalmıştım ama haftaya sanırsam en iyi şarkısıyla çıkarsın?
![]()
Evt canım çok haklısın , biraz haksızlık yapılmış sanabazıları hiç dinlememiş bile cnm bende bunu anladım avril lavigne bu listeyi görse intihar eder
bukadar aşırı kötü değildi benim parçam bazı şarkılar benden yüksek almaları çok şaşırtıcı şuan doğru dürüst dinlenmedi bence benim şarkım 🙂🙂🙂
Sen bence elenmeyeceksin@Tzira asıl sana başarılar sonuncu olacağım açık değil mi?Mabel gerçek en çok iyi değildi, baya az vermek zorunda kalmıştım ama haftaya sanırsam en iyi şarkısıyla çıkarsın?
![]()
Kalırsın gibi tablo çok aşırı değişmezse. Bencede daha bilindikleri paylaş çünkü büyük stres yaşanıyor. Zaten finale gelemez gibisin.![]()
Biz hareketli de yapsak az verilerler bencePittbull ve David Guetta iyi aslında. Bizim ki slow gibiydi onu sevmediler her hal. Haftaya hareketli geliyorum.![]()
@Tzira asıl sana başarılar sonuncu olacağım açık değil mi?Mabel gerçek en çok iyi değildi, baya az vermek zorunda kalmıştım ama haftaya sanırsam en iyi şarkısıyla çıkarsın?
![]()
güle güle san elvedasondayım offff
1.Barış Akarsu-135
2.Sıla-108
3.Barış Manço-93
4.Gülşen-92
5.Şebnem Ferah-91
6.Ahmet Kaya-85
7.Pitbull-84
8.Hande Yener-78
9.Katy Perry-73
10.Rihanna-71
11.Hadise-60
12.Kenan Doğulu-57
12.David Guetta-57
14.Mabel Matiz-56
15.Beethoven-51
16.Avril Lavigne-41
Ne bileyim ilk hafta stratejik olmak adına en iyi şarkıları harcamak istemedim, yoksa Zaman'a ben de çok bayılmıyorum. 😛 Final konusunda iddialı değilim zaten de, yarışmanın 2. sezonu falan olursa o zaman daha sevilen birisiyle katılırım artık. 😛