hahahah ayyy cnm zaten bize gelmek için ailesinden izin istemiş ama vermemişlerNe güzel işte yalnız @cookies yapışır valla sana,sizin eve bile gelir o
hahahah ayyy cnm zaten bize gelmek için ailesinden izin istemiş ama vermemişlerNe güzel işte yalnız @cookies yapışır valla sana,sizin eve bile gelir o
sizde baya konuşmuşunuz 😳hahahah ayyy cnm zaten bize gelmek için ailesinden izin istemiş ama vermemişler
Aga bana çok uzak karşıyakadayım ben :=) Dedemlerin 2 sokak üst taraflarında kalıyorSenin yerinde olmak isterdim be Bizim mahallede Necati Şaşmaz yaşayacak ben mahalle de jest amaciyla gogsumu gere gere Vadi seyrede seyrede giderdim be Giderdim her gün elini operdim Vadide en azindan bir bölümlük küçük bir rol bile yapabilirdim
Harbimi şaka gibihahahah ayyy cnm zaten bize gelmek için ailesinden izin istemiş ama vermemişler
ben özelden sohbet etmiyorum fazla yanı açık konularda sohbet ediyorum ama sohbet programımda özelden kimlerle en çok konustun diye soru vardı bir göz attımsizde baya konuşmuşunuz 😳
sizin ilçeye gelicemde ailem izin vermiyor diyorduAga bana çok uzak karşıyakadayım ben :=) Dedemlerin 2 sokak üst taraflarında kalıyor
Harbimi şaka gibi
hadi oradan beeeee görür görmez yazıyorum 🙂🙂🙂ben 1 mesaj yazıyorum sana 2 gün sonra cevaplıyorsun
tmm ileride bir yazıcam bakalım kaç saatte cevaplıyorsunhadi oradan beeeee görür görmez yazıyorum 🙂🙂🙂
sağol, bu kadar mı@Yiğitt ve @Harunnn60 benim adımı başta verdiğiniz için teşekkürler.
ilk girdiğimde önce bildilerimlere yetişmeye çalısıyorum her girdiğimde 30 ve üstü bildirim oluyor çıkıyorum 2 saat sonra gelince yine 30 ve üstü bildirim oluyor bazen 50yi buluyor çokta kalmıyorum forumdan çıkınca ama 1 saat yokluğumda hemen 40 50 bildirim doluyortmm ileride bir yazıcam bakalım kaç saatte cevaplıyorsun
Çk ktsn.Alfabetik sıraya göre gittim.
Var birkaç kişi, zaten onlar da kendilerini bilirler. Birisi sensin tabii.sağol, bu kadar mı
seninde düşüncelerini alalım
Yok artık şaka gibi
teşekkür ederimÇk ktsn.
Var birkaç kişi, zaten onlar da kendilerini bilirler. Birisi sensin tabii.
Ne çabuk unutun bacım @Harunnn60aşkolsun forumda en zor anlarında nisa mı vardı ? emre, destere ve ben vardım ne cabuk unuttun bacım
@Çiğdem- sürekli ay Ve ayol kelimelerini kulanıyor ona bir gönderme yaptımNe çabuk unutun bacım [-USER=87959]@Harunnn60[/USER]
allah korusun düşünemiyorum bile 😱😱😱😱