Forumdan Birisiyle Buluştunuz mu?

@Nisa bebeğimle buluşmayı çok istiyoruz ben bursa ayda istanbul gidebilirsem inş buluşuruz şuan en çok buluşmayı isteiğim kişi :love1::love1::love1:

@pompy @xemrexxx ve @destere haha o üçüylede aynı ortamda takılmak isterdim ayy kafayı yemezsem tabi:F:F:F

@Harunnn60 @gözlemci sizlede tanışmak isterdim 😉😉😉

ama forumdan bana en yakın kişiler 1 @sürgünüm 30 dakıka falan var aramızda komsu gibiyiz
ve @cookies onlada 1 saat var 🙂 ve @cookies beni forumdan gören ilk kişi galiba trabzonda gezerken görmüş beni @cookies :F:F:F

@Nisa bebeğimle buluşmayı çok istiyoruz ben bursa ayda istanbul gidebilirsem inş buluşuruz şuan en çok buluşmayı isteiğim kişi :love1::love1::love1:

@pompy @xemrexxx ve @destere haha o üçüylede aynı ortamda takılmak isterdim ayy kafayı yemezsem tabi:F:F:F

@Harunnn60 @gözlemci sizlede tanışmak isterdim 😉😉😉

ama forumdan bana en yakın kişiler 1 @sürgünüm 30 dakıka falan var aramızda komsu gibiyiz
ve @cookies onlada 1 saat var 🙂 ve @cookies beni forumdan gören ilk kişi galiba trabzonda gezerken görmüş beni @cookies :F:F:F
Yok artık gezerken mi yakalandın :A

Deli dolumusun gerçekte de bu kadar merak ettiklerimdensin :D

nisa hakkında neler yazmışşın , bize gelince eh iyi işte sizide görmek isterim tarzı olmuş :X

ben şok oldum şimdi @Ahmad de gelip bende görüşmek istemiyorum derse forumu terk derim :D
Benim sana karşı bir özel durumum yok kimseyle görüşmem en çok konuştuğum mrt-06 ile bile görüşmek istemem.:( Neyse haberi olmasın etiketlemeyeyim.:F @Ahmad görüşelim dee zaten mesafa büyük hiç şansınız yok.:F

Anammm şaka gibi :D
Rüyadır o rüya :A

Bacın erkek düşmanı unutma :A
brn trabzona gittiğim zaman trabzon meydanında oluyorum cookieste trabzon meydan tarafında kalıyormus yanı ben görmüştüm seni dedi bende yine görürsen selam verirsin artık dedim trabzonada ara sıra gidiyoruz :F:F:F

aşkolsun :D forumda en zor anlarında nisa mı vardı ? emre, destere ve ben vardım ne cabuk unuttun bacım :X
cnm ben sizlerinde adını yazdım zaten bulusmak isterdim diye yanı yazmasam haklı olabilirdin ama yazdım yanı 🙂🙂🙂

brn trabzona gittiğim zaman trabzon meydanında oluyorum cookieste trabzon meydan tarafında kalıyormus yanı ben görmüştüm seni dedi bende yine görürsen selam verirsin artık dedim trabzonada ara sıra gidiyoruz :F:F:F

cnm ben sizlerinde adını yazdım zaten bulusmak isterdim diye yanı yazmasam haklı olabilirdin ama yazdım yanı 🙂🙂🙂
şaka yaptım :D siz forumun altın kızlarısınız :ok:

Ne güzel işte yalnız @cookies yapışır valla sana,sizin eve bile gelir o:F

Ya ne bileyim almaz bile :D
Ben çokta fanı değilim amcamın fotosuda vardı hatta necati beyle..
Ben gördüğümde arabaya biniyordu ,amcama sordum geçen 3 ay önce gittiğimde Necati Şaşmaz duruyormu diye ,duruyor tabi yiğienim dedi ... way be falan dedim :D
Onlar ağır fanı sizler gibi..:)
Senin yerinde olmak isterdim be :D Bizim mahallede Necati Şaşmaz yaşayacak ben mahalle de jest amaciyla gogsumu gere gere Vadi seyrede seyrede giderdim be :D Giderdim her gün elini operdim Vadide en azindan bir bölümlük küçük bir rol bile yapabilirdim :D