Birlikte Muhteşem Yüzyıl sarayında yaşarsınız.allah korusun düşünemiyorum bile 😱😱😱😱
Krize giricemBirlikte Muhteşem Yüzyıl sarayında yaşarsınız.
Doğruları söylüyoruz ama.Çk ktsn.
Var birkaç kişi, zaten onlar da kendilerini bilirler. Birisi sensin tabii.
Gevezelik ilk etapta göremezsin çünkü ısınma aşamasında pek konuşkan değilimdir yüz yüze. Ama sonrasında epey açılırsam bu sefer susmam yani. Ukalalık azıcık vardır ama bu gayet sevimli şekilde seyreder bende. Sevimsiz değilim gayet şeker çocuğumdur ben. Et bakalım bayan çok bilmiş.Geveze, ukala, sevimsiz Devam edeyim mi @denizz19?
Ben de konuda benle buluşmak isteyen yok mu diye trip atmaya gelmiştim. Bildirimi görmedim. -ya da gelmemiş.-bir anda Berkan ile buluşmak isteyince ilk uçakla osmaniyeye gitmiştim ama yoktu kendisi. hatırlıyor musun la @berkann
ayyy brakın buluşmayı @destere ve @xemrexxx aynı evde yaşıyorlar zaten
ve hepimizi yiyorlar 1 yıldır hahaha
@Harunnn60 @gözlemci @sürgünüm
Oldu olacak 2 side fake deseydinayyy brakın buluşmayı @destere ve @xemrexxx aynı evde yaşıyorlar zaten
ve hepimizi yiyorlar 1 yıldır hahaha
@Harunnn60 @gözlemci @sürgünüm
Şey ama önceden galiba @xemrexxx bilir bunu destere beyazsoy cookies pompy fake zannediyorlarmış hepsinin tek elden yönetildiğini zannediyorlarmış
birine fake diyen kişi asıl kendisi fakedir cnm çünkü insan takliti yapıyordurŞey ama önceden galiba @xemrexxx bilir bunu destere beyazsoy cookies pompy fake zannediyorlarmış hepsinin tek elden yönetildiğini zannediyorlarmış
Vay güzel söz Çiğdem katılıyorum sanabirine fake diyen kişi asıl kendisi fakedir cnm çünkü insan takliti yapıyordur
ıyyy o totoşun evi de cünübüt olur.