Forumdan Birisiyle Buluştunuz mu?

Senin yerinde olmak isterdim be :D Bizim mahallede Necati Şaşmaz yaşayacak ben mahalle de jest amaciyla gogsumu gere gere Vadi seyrede seyrede giderdim be :D Giderdim her gün elini operdim Vadide en azindan bir bölümlük küçük bir rol bile yapabilirdim :D
Aga bana çok uzak karşıyakadayım ben :=) Dedemlerin 2 sokak üst taraflarında kalıyor :D

hahahah ayyy cnm zaten bize gelmek için ailesinden izin istemiş ama vermemişler :F:F
Harbimi :D şaka gibi :F

sizde baya konuşmuşunuz 😳 :X
ben özelden sohbet etmiyorum fazla yanı açık konularda sohbet ediyorum ama sohbet programımda özelden kimlerle en çok konustun diye soru vardı bir göz attım
kadınlardan en çok @Nisa ile erkeklerdende en çok @cookies ile konuşmuşum :F:F

Aga bana çok uzak karşıyakadayım ben :=) Dedemlerin 2 sokak üst taraflarında kalıyor :D

Harbimi :D şaka gibi :F
sizin ilçeye gelicemde ailem izin vermiyor diyordu :kiki::kiki::kiki:

tmm ileride bir yazıcam bakalım kaç saatte cevaplıyorsun :D
ilk girdiğimde önce bildilerimlere yetişmeye çalısıyorum her girdiğimde 30 ve üstü bildirim oluyor çıkıyorum 2 saat sonra gelince yine 30 ve üstü bildirim oluyor bazen 50yi buluyor çokta kalmıyorum forumdan çıkınca ama 1 saat yokluğumda hemen 40 50 bildirim doluyor :F

ben özelden sohbet etmiyorum fazla yanı açık konularda sohbet ediyorum ama sohbet programımda özelden kimlerle en çok konustun diye soru vardı bir göz attım
kadınlardan en çok @Nisa ile erkeklerdende en çok @cookies ile konuşmuşum :F:F

sizin ilçeye gelicemde ailem izin vermiyor diyordu :kiki::kiki::kiki:
Yok artık :D şaka gibi :F