1x12
Finale bir bölüm kala beklediğim gibi mükemmele yakın bir bölüm izledim.
8.5/10
Finale bir bölüm kala beklediğim gibi mükemmele yakın bir bölüm izledim.
@destere Darren Richmond ya da Darren'i finanse eden Tom Drexler'i şüpheli olarak gözümüzün içine soktular ama vazgeçtim ikiside değil katil 1'inci adayım Gwen. neden dersen? Darren'in mutlaka mail yazışmalarından haberdardır ve Rosie ile ilşkilerini biliyordur kıskançlık için yapmıştır. 2'in katil adayım ise Jamie. Hırslı kişiliği ve kazanamak için her yol mubah anlayışıyla yapmayacağı yoktur. Kısacası Darren ve Drexler'i önümüze yem olarak attılar ama ters köşe yapacaklar. Baştan beri dediğim gibi Darren'den de birşey çıkacağı belliydi. Yoksa dizide siyaseti gözümüzün içine sokmazlardı.
Mitch kocasının kefalet parasını ödemediği için gözümden düştü. Terry'de de ne ayaklar varmış, belliydi zaten o güzellikle sadece ev işi yapmayacağı. Umarım yeğeninin yanlış adaım atmasında bir parmağı yoktur.
Mitch kocasının kefalet parasını ödemediği için gözümden düştü. Terry'de de ne ayaklar varmış, belliydi zaten o güzellikle sadece ev işi yapmayacağı. Umarım yeğeninin yanlış adaım atmasında bir parmağı yoktur.
8.5/10