Film Sohbetleri ve Önerileri

The Expendables 3 kaliteli versiyon bir ara düşmüş, gözden kaçırmışım. İzlemek isteyen,izlemeyen varsa bildirmiş olayım.

Aynı şekilde Hercules'de.

4'tane film seçtim bugün dinlenmem lazım uzun zamandır boş günüm olmuyordu 2 tanesini değerlendirirm. :)

IMDB'de izleyip oy vermiş olduğum 330'a yakın film var.Listeyi derleyip toplayıp yayınlayacağım yakın zamanda.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

320 dakikalık bir Singapur filmi Top 250'ye giriş yapmış 182. sıradan...

http://www.imdb.com/title/tt1954470/

320 dakika = 5 saat 20 dakika 😱

@Danger UA! @berkann @gundix123
Singapur filmi olduğuna mı üzüleyim 5 saat 20 dakika olduğuna mı üzüleyim.:( IMDB bir inceleme falan yapsın kesin Singapurlular organize olup böyle bir şey yaptı.Kaldırsınlar şu filmi ya biz de organize olup Eşkıya'yı falan sokalım listeye hiç değilse iyi bir film girsin.Hintliler bitti bunlar başladı.:(

Singapur filmi olduğuna mı üzüleyim 5 saat 20 dakika olduğuna mı üzüleyim.:( IMDB bir inceleme falan yapsın kesin Singapurlular organize olup böyle bir şey yaptı.Kaldırsınlar şu filmi ya biz de organize olup Eşkıya'yı falan sokalım listeye hiç değilse iyi bir film girsin.Hintliler bitti bunlar başladı.:(
Yok ya film gerçekten iyi herhalde bir sürü ödül almış. Organizasyonla olmuyor bu işler bizim de Babam ve Oğlum 8.8 puan ve 25.000 oyu geçti ama giremedi listeye. Şimdi Eşkıya girmeye aday 8.7 puan ve 24.600 küsür oy ile ama bence o da giremeyecek çünkü sade Türklerden geldiğini anlıyorlar bir şekilde. :(

Yok ya film gerçekten iyi herhalde bir sürü ödül almış. Organizasyonla olmuyor bu işler bizim de Babam ve Oğlum 8.8 puan ve 25.000 oyu geçti ama giremedi listeye. Şimdi Eşkıya girmeye aday 8.7 puan ve 24.600 küsür oy ile ama bence o da giremeyecek çünkü sade Türklerden geldiğini anlıyorlar bir şekilde. :(

Ya ne bileyim IMDB'de kullanıcı yorumlarına baktım isimler hep onların dilinde.Filmi izlemeyi düşünüyor musun?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kendi film listemi yeniledim bugün biraz. Uzun zamandir izledigim filmleri not etmiyordum ki bu arada yorum yapmayi bile unutmusum bazi filmlere.

Daha önce yayinladigim listeye '7 Seconds', 'Knight and Day', 'The Hunter' ve Gone Girl gibi filmleri ekledim. Yerlilerde Mandira Filozofu ve Bir Kücük Eylül Meselesi eklendi.

Suan icin izledigim film sayisi listede 138 olarak görünüyor. Tabi bunlar hatirladiklarim. Arastirma yapsam belki izledigim bircok film daha cikar ortaya. Bir ara böyle bir arastirma yapmayi düsünüyorum.

Izleyecegim film listesinde etkinlik haric 50-60 film daha var. Tabi izleyeceklerim arasina daha bu seneden aklimda olanlari eklemedim, bir ara eklemem gerek.

2014 senesinde oldukca az film izledim. Bu sebeple 2015 icin hedefim daha cok izlemek lakin sayi olarak bir sey belirlemeyecegim. Ama kendi acimdan, zaman acisindan bakarsak 50 film falan iyi olur ki bu 2014'e göre en az 2 veya 3 kati diyebiliriz.
Hedeflerimden biri de listemi genisletmek yani arastirmayi derinlestirip gercekten tüm izledigim filmleri bulmak gecmisten. :D

2015 bol filmli bir sene olur insallah. :D

Film öyle ki sürekliliği ilk dakikalarında başladı ve o süratte devam etti, her dakika seni düşündüren bir film acaba öyle mi, sonrasında ne olacak diye. Dans olmayan da ender hint filmlerinden biriydi zaten dram ve gerilim varken olmaması da iyi olmuş. :)

Yarıyıl tatilinde ikimizin de boşluğundan yararlanıp, @gundix123 ile düzenlediğimiz özel etkinliğin sonuna geldik. Ben etkinlik boyunca onunla film tartışmaktan, konuşmaktan zevk aldım. -önceden de seviyordum tabi. :D- Güzel bir etkinlik oldu. Teşekkür ederim ona da. :)

Etkinlik için ödül vermeyi düşünmüyorum ama filmleri sıralayacağım.

1- It's a Wonderful Life: 9.5
2- Judgment at Nuremberg: 9
3- Rain Man: 8
4- Rope: 7.5
5- Catch Me if You Can: 7.5
6- Into the White: 7.5
7- Train de vie: 7
8- A Streetcar Named Desire: 5.5

Bu projeden haberiniz var mıydı? Şimdi 2007 filmlerini karıştırırken rastgeldim çok ilginç geldi. :)

Tarantino ve Robert Rodriguez 2007'de iki film yapmışlar ve ikisini birleştirip Amerika'da tek film olarak vizyona sokmuşlar. Aralarına da fake fragmanlar falan koymuşlar. :D Diğer ülkelerde ise ayrı ayrı yayınlanmış.

@gundix123 @berkann @Danger UA!

Bu projeden haberiniz var mıydı? Şimdi 2007 filmlerini karıştırırken rastgeldim çok ilginç geldi. :)

Tarantino ve Robert Rodriguez 2007'de iki film yapmışlar ve ikisini birleştirip Amerika'da tek film olarak vizyona sokmuşlar. Aralarına da fake fragmanlar falan koymuşlar. :D Diğer ülkelerde ise ayrı ayrı yayınlanmış.

@gundix123 @berkann @Danger UA!

Tarantino'nun çektiği Death Proof'u izlemiştim pek hoşuma gitmemişti.Bence en kötü Tarantino filmi.

İndirdiğim Filmler Listesi

Benim Dünyam
Bi Küçük Eylül Meselesi
Kelebeğin Rüyası
Mutlu Aile Defteri
Patron Mutlu Son İstiyor
Pek Yakında
Tamam Mıyız ?
Sadece Sen
Uzun Hikaye
Çanakkale Yolun Sonu
Hadi İnşallah
Kış Uykusu

Sizden de film tavsiyeleri/önerileri bekliyorum :)

Biraz inceleme yaptım da o kadar çok kötü filmlerimiz var ki yani nedesem bilemiyorum , komedi filmleri felaket çok kötü , argo, küfür adı altında komedi yapıldığını zannediliyor , afişler berbat , senaryolar kötü