Doğru çok riskli görünüyor .[emoji30]asıl ben kanal d'ye küsücem hayat yolunda'ya bir şey yaparsa![]()
Doğru çok riskli görünüyor .[emoji30]asıl ben kanal d'ye küsücem hayat yolunda'ya bir şey yaparsa![]()
Ben sevmedim diziyi.. ilk bolum pek begenmesem de daha derli topluydu bu bolum daha daginikti sanırım kanal d bin gazabına uğrayacakBu dizi beklenileni vermedi bence sen ne düşünüyorsun ?
Bu bölüm daha dağınıksa iyi ki izlememişim.[emoji12]Ben sevmedim diziyi.. ilk bolum pek begenmesem de daha derli topluydu bu bolum daha daginikti sanırım kanal d bin gazabına uğrayacak
Evt bende bu gidişle kanal d de dizi kalmayacakBen sevmedim diziyi.. ilk bolum pek begenmesem de daha derli topluydu bu bolum daha daginikti sanırım kanal d bin gazabına uğrayacak
Zaten İtalyan dizisinden uyarlama , İtalyan esintileri taşıyor müziği sokakları konusu mafya filan
İzlemedim ne vardı.
Müzikler ,silah çekme olayları enfestti.İzlemedim ne vardı.
Dizinin ana konusu belli oldu yiğit ve kurbanın Babai ve adamları arasında geçecek emirde yiğidin arkasını toplayacak
Nedense Kübra'ya çok üzülüyorum.Bir de Emir dedi o kadar kız babasından farklı diye orada.O da orada inandı sonra hemen vazgeçtiBiraz durgun bir bölümdü açıkçası ama güzeldi. İlk bölümün heyecanlı finalinden sonra bu bölümün hareketli olmasını bekledim. Tabii Yiğit'in hapse girmesi ve Emir'in staj için şehir dışına gitmesi de bölümü biraz sıkıcı yaptı.
Tilbe Saran oyunculuk dersi verdi müthiş oynuyor kadın. Kerem Bürsin de süper oyunculuk sergiledi.
Nihat karakteriyle tanıştık diziye baya etkisi olacak gibi.
Şükrü-Yasemin uyumu iyiydi ama Yasemin donuk mu oynuyor sanki ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
Yiğit Sadullah'tan Kübra yoluyla intikam alacak olan kıza olacak. Sanırım Kübra'ya Emir sahip çıkacak öyle okumuştum bir yerde.
Bekliyoruz bakalım gelecek bölümü.![]()
Yiğit intikamdan başka bir şey düşünmüyor falla Kübra'nın iyi ya da kötü olup olmadığına bakmaz şu an. Tabii kızı üzdükten sonra kesin pişman olur orası ayrı.Nedense Kübra'ya çok üzülüyorum.Bir de Emir dedi o kadar kız babasından farklı diye orada.O da orada inandı sonra hemen vazgeçti![]()
Silahla olmaz bu işler .dizi maalesef pek parlak gözükmüyorMüzikler ,silah çekme olayları enfestti.
Oyunculuklar süper.Namık la İclal dönsün ya.Yiğit intikamdan başka bir şey düşünmüyor falla Kübra'nın iyi ya da kötü olup olmadığına bakmaz şu an. Tabii kızı üzdükten sonra kesin pişman olur orası ayrı.![]()