O Şeref Meselesi'ne başından beri sinir oluyor ya gereken cevabı yarın verecez inşallah.Yalnız ben şu rating analizine hayranım ya.Şeref Meselesi'ni sonuncu yapacak neredeyse.
Aynen o yüzden rahatım.Bir de şunu yapıyor Perşembe Total'de Kvp'yi 1.yapıyor.Ertesi gün ben bildim diyor.Sanki bilmeyen yok.O Şeref Meselesi'ne başından beri sinir oluyor ya gereken cevabı yarın verecez inşallah.
Zaten ne dese tersi çıkıyor rahat ol.![]()
Valla villada yaşıyorsan güvenliğin olacak ya en rahatı apartman kendini güvende hissettiriyor.Zenginlerde bir garip doğrusu koskoca villaya güvenlik yok.
Peki anneleri dükkanı alacak parayı nereden buldun diye neden sormadı insan demez mi ulan herif o kadar parayı nereden buldun?![]()
Yahu izlemediniz mi adam arabayı sattı ya.Valla villada yaşıyorsan güvenliğin olacak ya en rahatı apartman kendini güvende hissettiriyor.
Bak bu tespitine diyecek söz bulamadım o kısım aceleye gelmiş biraz.![]()
En azından bir köpek olmalıydı. .ssValla villada yaşıyorsan güvenliğin olacak ya en rahatı apartman kendini güvende hissettiriyor.
Bak bu tespitine diyecek söz bulamadım o kısım aceleye gelmiş biraz.![]()
O araba ne getirecek acaba.Yahu izlemediniz mi adam arabayı sattı ya.
Yahu bir dükkan açacak kadar da getirisi olmuştur herhalde abartmayın sizde.En azından bir köpek olmalıydı. .ss
Demi yani birde o kadar laf etti evimi asla satmam diye ee parayı kuşlar mı getirdi.
Kerem iyiyce vücut yapmış bu arada.Yasemin de iyiydi ama ben en çok adı aklıma gelmedi Bez Bebek'deki kızı beğendim.
O araba ne getirecek acaba.![]()
Sen yanlış izlemişsin adam parayı dükkan için değil dükkana mücevher almak için arıyordu yani sermayesi için.Yahu bir dükkan açacak kadar da getirisi olmuştur herhalde abartmayın sizde.![]()
Dükkan açması için evi satması gerekiyordu ama satmadı Sadullah'tan borç aldı. Zeliha'nın sorması lazımdı Hasan'a evi satmadıysak dükkanı nasıl açtık diyeYahu bir dükkan açacak kadar da getirisi olmuştur herhalde abartmayın sizde.![]()
Olabilir belki kiracı olarak almıştır.Sen yanlış izlemişsin adam parayı dükkan için değil dükkana mücevher almak için arıyordu yani sermayesi için.![]()
Araba sattı adam :?Dükkan açması için evi satması gerekiyordu ama satmadı Sadullah'tan borç aldı. Zeliha'nın sorması lazımdı Hasan'a evi satmadıysak dükkanı nasıl açtık diye![]()
Camdan atıcam kendimi.Olabilir belki kiracı olarak almıştır.Ayrıca senet var.
Araba sattı adam :?
Yahu sanane belki birikmiş parası var belki babasından kaldı sana mı soracak karısı merak etmemiş sana mı düştü merakı.Camdan atıcam kendimi.Adam senetle yaptı zaten karısı neden sormadı diyorum yani bu para nerden geldi diye? Hemen kabullendi çok saçma oldu orası.
OK.Yahu sanane belki birikmiş parası var belki babasından kaldı sana mı soracak karısı merak etmemiş sana mı düştü merakı.![]()
Araba ile ev bir mi şimdiOlabilir belki kiracı olarak almıştır.Ayrıca senet var.
Araba sattı adam :?
Kiralamıştır dükkanı belki olamaz mı?Araba ile ev bir mi şimdi![]()
Sanmıyorum ama olabilir diyeyim seni mı kıracamKiralamıştır dükkanı belki olamaz mı?![]()
Camdan atıcam kendimi.Adam senetle yaptı zaten karısı neden sormadı diyorum yani bu para nerden geldi diye? Hemen kabullendi çok saçma oldu orası.