Kanal D Şeref Meselesi - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız ben şu rating analizine hayranım ya.Şeref Meselesi'ni sonuncu yapacak neredeyse.

O Şeref Meselesi'ne başından beri sinir oluyor ya gereken cevabı yarın verecez inşallah. :A

Zaten ne dese tersi çıkıyor rahat ol. :F
Aynen o yüzden rahatım.Bir de şunu yapıyor Perşembe Total'de Kvp'yi 1.yapıyor.Ertesi gün ben bildim diyor.Sanki bilmeyen yok.

Nihayet ekranlarda bir güzel dizi daha, özlemistik böyle yapimlari :)

Gercek hayatta Emir gibi akilli insanlar ne yapar ne eder kiyameti koparir fakat Babasinin o senetleri imzalamasini engellerdi cok basit bir sekilde kabul ediyor gibi klise olmus o sahneler.

Zenginlerde bir garip doğrusu koskoca villaya güvenlik yok. :A

Peki anneleri dükkanı alacak parayı nereden buldun diye neden sormadı insan demez mi ulan herif o kadar parayı nereden buldun? :F
Valla villada yaşıyorsan güvenliğin olacak ya en rahatı apartman kendini güvende hissettiriyor. :D

Bak bu tespitine diyecek söz bulamadım o kısım aceleye gelmiş biraz. :A

Valla villada yaşıyorsan güvenliğin olacak ya en rahatı apartman kendini güvende hissettiriyor. :D

Bak bu tespitine diyecek söz bulamadım o kısım aceleye gelmiş biraz. :A
En azından bir köpek olmalıydı. .ss

Demi yani birde o kadar laf etti evimi asla satmam diye ee parayı kuşlar mı getirdi. :D

Kerem iyiyce vücut yapmış bu arada. :A Yasemin de iyiydi ama ben en çok adı aklıma gelmedi Bez Bebek'deki kızı beğendim. :X

Yahu izlemediniz mi adam arabayı sattı ya.
O araba ne getirecek acaba. :F

En azından bir köpek olmalıydı. .ss

Demi yani birde o kadar laf etti evimi asla satmam diye ee parayı kuşlar mı getirdi. :D

Kerem iyiyce vücut yapmış bu arada. :A Yasemin de iyiydi ama ben en çok adı aklıma gelmedi Bez Bebek'deki kızı beğendim. :X

O araba ne getirecek acaba. :F
Yahu bir dükkan açacak kadar da getirisi olmuştur herhalde abartmayın sizde. :)

Yahu bir dükkan açacak kadar da getirisi olmuştur herhalde abartmayın sizde. :)
Dükkan açması için evi satması gerekiyordu ama satmadı Sadullah'tan borç aldı. Zeliha'nın sorması lazımdı Hasan'a evi satmadıysak dükkanı nasıl açtık diye :D

Sen yanlış izlemişsin adam parayı dükkan için değil dükkana mücevher almak için arıyordu yani sermayesi için. :)
Olabilir belki kiracı olarak almıştır. :A Ayrıca senet var. :A

Dükkan açması için evi satması gerekiyordu ama satmadı Sadullah'tan borç aldı. Zeliha'nın sorması lazımdı Hasan'a evi satmadıysak dükkanı nasıl açtık diye :D
Araba sattı adam :?

Camdan atıcam kendimi. :bağır: Adam senetle yaptı zaten karısı neden sormadı diyorum yani bu para nerden geldi diye? Hemen kabullendi çok saçma oldu orası.
Yahu sanane belki birikmiş parası var belki babasından kaldı sana mı soracak karısı merak etmemiş sana mı düştü merakı. :A

Ilk bölüm merakımdan izledim. Görüntü ve müzikler gerçekten çok güzel. Jenerik bu güne kadar izlediklerimin en iyilerinden.
Dizinin ortalarında biraz sıkıldım fakat sonu çok etkileyici bitti. Dizinin ikinci bölüm açılacağını düşünüyorum. Haftaya izlersek belli eder kendini.

Diziler genel olarak ikinci bölümde tutar. İlk bölümde ufak hatalar vardı bu iyiye işaret değil. Genel olarak hikayesi var . çocukları hatskete geçirecek sağlam nedenleri var. Ama elde tutulur düzgün karakter yok. Yiğit hayta olabilir ama hırsızlık yapması bu karakteri öldürdü. Emir ise aşırı pasif ve korkak. Anne sinir bozucu. Kanal dyi memnun edecek reytingleri zor alır gibime geliyor ama kötü bir dizi değil. Bana hicran de fen daha hallice bir dizi

Camdan atıcam kendimi. :bağır: Adam senetle yaptı zaten karısı neden sormadı diyorum yani bu para nerden geldi diye? Hemen kabullendi çok saçma oldu orası.

Dizi de hikâye kurulurken çoğu yer boyle atandı cem ekanli yere altınları bırakmak soygunlarin leblebi çekirdek gibi olması. Vb.. Bu da senaristlerin sacmslama istifasını gösterir yani ilerde senaryoyu tikayacaklar demek

Forum İstatistikleri

Konular
176,552
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy