Kanal D Şeref Meselesi - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir şey sorcam @Bully dün sibel neden emire atar yaptı kitap yüzünden.
Çünkü kitap okumanın onu hedeflerine ulaştırmayacağını düşündü. :) Kitap okumakla da vakit kaybettiği için Emir'e atar yaptı. :)

Dizi için bende yorum yapmazsam olmaz. :)

Forumda bazı üyeler beğenmedi, normal belki onların tarzı değildi. Ama ben diziyi beğendim. Evet dizi ilk başlarda sıkıcıydı ama Kerem saolsun diziyi izletti. :D Yasemin ve Şükran Ovalı daha fazla ön planda olmalı diye düşünüyorum. Burcu Biricik çok tatlı birisi, keşke oda daha fazla ön planda olsa. :)

Dizinin sonu özellikle müthişti. Çok etkileyici bir sahne olmuştu. Aslında ilk andan beri adamın öleceğini düşünyordum, çok saf birisiydi ve dizinin buradan sonra kopacağını düşünmüştüm ve beklediğim oldu. :)

İlk bölüm karakter tanıtımıyla ve İstanbul'a yolculuk vsvs. geçti. Kerem'in sahneler özellikle güldürdü. :D İkinci bölümü sıkılmadan izlemek istiyorum şahsen. Çok abartılan bir yapımın dahada iyi olması lazım. :)

Ben şahsen beğendim, oyunculuklar ve özellikle şarkılara bayıldım. Senaryo bu haftadan itibaren başlayacak, hayırlı olsun diyelim. :)

İlk bölümü az önce bitirdim. Ben beğendim diziyi. Şimdi herkes Kanal D'de diye beğendin diyecek ama Kanal D'nin bu sene yaptığı onlarca yeni diziden bir bu diziyi izledim ve beğendim.

Ayrıca Yalan Dünya'yı harcadığı için yeri gözümde eskisi gibi değil.

Neyse gelelim diziye.

Yiğit karakteri kötü bir karakter olmuş. Başlarda iyiydi ama @beyazsoy'un dediği gibi hırsızlık yapması karakteri çökertti. Sonra o broşu falan kıza vermesi bile kurtarmadı olayı. Yani parayı çaldım da harcamıyorum hesabı yaptılar ama harcamayacaksan çalmayacaktın. Babası orda borç alıyor bu alem peşinde.

Emir karakteri iyi olmuş ama bir aksiyonu yok.

Burcu Biricik döktürdü bence çok iyi oynadı. Özellikle babasının itip kaktığı sahnede.

Aynı şekilde Şükran Ovalı da süperdi.

Kızlardan bence en sırıtanı Yasemin Allen'di. Pek beğenmedim karakterini şimdilik.

Anne bildiğin Yaprak Dökümündeki Hayriye. Aileyi o bitirecek gibi.

Yani bu dizi de tutmazsa artık TNS`nin gerçekten Kanal D`ye gıcıklığı var demektir.

İlk bölümü az önce bitirdim. Ben beğendim diziyi. Şimdi herkes Kanal D'de diye beğendin diyecek ama Kanal D'nin bu sene yaptığı onlarca yeni diziden bir bu diziyi izledim ve beğendim.

Neyse gelelim diziye.

Yiğit karakteri kötü bir karakter olmuş. Başlarda iyiydi ama @beyazsoy'un dediği gibi hırsızlık yapması karakteri çökertti. Sonra o broşu falan kıza vermesi bile kurtarmadı olayı. Yani parayı çaldım da harcamıyorum hesabı yaptılar ama harcamayacaksan çalmayacaktın. Babası orda borç alıyor bu alem peşinde.

Burcu Biricik döktürdü bence çok iyi oynadı. Özellikle babasının itip kaktığı sahnede.

Kızlardan bence en sırıtanı Yasemin Allen'di. Pek beğenmedim karakterini şimdilik.

Yani bu dizi de tutmazsa artık TNS`nin gerçekten Kanal D`ye gıcıklığı var demektir.
Yiğit (hırsızlık yapan bir yiğit ilginç) parayı kendi için de harcıyor pavyona o çaldıkları parayla gidiyorlar.yiğidi sevebilirdim ama hırsızlık yapan basroll kervanına katildi o da)) ulan İstanbul, kalp hırsız, kertenkele vr son olarak yiğit)) bence komedi de hırsızlık tolere edilebiliyor ama drama da kabul edilir yani yok.

Yasemin atarli oynaması seni rahatsız etmiş olabilir. Atarli oynayış pek sevilmiyor. Örnek Hazal kaya, nurgül Yeşilçay

Kızların hepsi güzel oynadı siritmadilar ama şükran ovaliya dekolte gidirmeleri mahallede pek olmamış onda da o sıkıntı vardı

Türk anneleri hep hayriye hanim gibi ama buradaki anne biraz daha sert

@beyazsoy Kendi için harcamadı dememden kastım yani satıp dükkanın rıskına da katabilirdi, sonuçta hayırsız para ama yine de yaptı sonuçta hırsızlığını.

Şükran Ovalı zaten azıcık fettan bir karakteri oynuyor. Yani yüz verdiği için mahalledeki çocuklar asılıyor sonuçta bir tek ona.

Ulan İstanbul`da zenginden alıp fakire veriyorlar ayrıca ev soymuyorlar ve bütün herşeyi çalmıyorlar sadece ihtiyaçları olan kadar.

Bir de şimdi Sadullah dükkanı soydurdu ya.Adam tutup o altınları alıp geri dükkanına mı yolladı ki

Neyse gelelim diziye.

Burcu Biricik, Beni Böyle Sev'de de harikaydı zaten. :)

@beyazsoy Kendi için harcamadı dememden kastım yani satıp dükkanın rıskına da katabilirdi, sonuçta hayırsız para ama yine de yaptı sonuçta hırsızlığını.

Şükran Ovalı zaten azıcık fettan bir karakteri oynuyor. Yani yüz verdiği için mahalledeki çocuklar asılıyor sonuçta bir tek ona.

Ulan İstanbul`da zenginden alıp fakire veriyorlar ayrıca ev soymuyorlar ve bütün herşeyi çalmıyorlar sadece ihtiyaçları olan kadar.

Sonuç olarak ulan İstanbulda hırsızlık yapıyorlar. zenginin mali çalınırsa suçsuz olursun diye bir şey yok)) ama dedim ya komedide insanlar hırsızlığı kısmen affedebiliyor sekil a da sen de olduğu gibi))) ama drama da hırsızlığın affi zor hani annesi hasta olur mecbur kalır ya da kendi malını calip zengin olmuş birinden malını calarsin onlar af olur ama yiğit pek yiğit çıkmadı)))

Sukranin kıyafeti o semtler için fazla o kıyafeti anca hayat kadını giyer konuda mahallesine gelirken yine usturuplu giyer.

Şükran ile şükrü ikili olaydı iyiydi)))

Ben bölümü az önce izledim :)
Hikaye çok cabuk kuruldu bence oda neydi oyle 😱

@Çiğdem- in parlağı Şükrü yine 2. Planda oldu yanarim yanarim ona yanarim @Çiğdem- koş kız hazir bostayken kap çocuğu :)

Dizide @Çiğdem- ikler vardi : Şükran ovalinin canlandırdığı karakter vardi Kerem bursin in bucuduna vuhuuu diye bakiyordu sonra çocuğu öptü falan :A
Bide basroldeki kızın annesi var tutturmus zengin koca diye ayni @Çiğdem- :kiki:
@denizz19 Burcu biriciğin rolu cok pasifti ve ama o babasi yokmu babasi ne entrikalar ceviriyor para için dukkan soymalar adam kaziklamalar falan filan :)
Keske Babasinin rolu Burcuya yazilaydi eyiydi :bhr:
Sonunda adam kendini asti garibim tabi dayanamadi @Çiğdem- ik bir kadina.Kadin tutturdu 25 yildan beri Istanbulll Istanbulll diye ah gördük istanbulu kocani kaybettin bre kadın :)

Konusu klişe ama iyi islenirse tutar yani tutar dediğim totalde 4.5 un üstü ab ve abc1de 5 in üstü potansiyeli var bakalim :)

Kimse izlemiyor sanırım, sıkıcı bir bölümdü dizinin asil konusu belli oldu. İlk bolum de gözüken ufak kız burcu biricik un kızı yiğit ondan çocuk yapacak namusuna düşkün???? Baba namuslu biri milleti kandirmaz basta i karaktere saldırmasi için böyle bir şey yapılmış.

nalet olsun sana kerem bürsin nalet.ss geçen sezon güneşi beklerken bu sezon bu dizi. resmen bana tepki bu adam :F onun yüzüne ohb izleyemiyorum artık tvden.ss

Kimse izlemiyor sanırım, sıkıcı bir bölümdü dizinin asil konusu belli oldu. İlk bolum de gözüken ufak kız burcu biricik un kızı yiğit ondan çocuk yapacak namusuna düşkün???? Baba namuslu biri milleti kandirmaz basta i karaktere saldırmasi için böyle bir şey yapılmış.
Bu dizi beklenileni vermedi bence sen ne düşünüyorsun ?

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy