Çünkü kitap okumanın onu hedeflerine ulaştırmayacağını düşündü.Bir şey sorcam @Bully dün sibel neden emire atar yaptı kitap yüzünden.
Çünkü kitap okumanın onu hedeflerine ulaştırmayacağını düşündü.Bir şey sorcam @Bully dün sibel neden emire atar yaptı kitap yüzünden.
TeşekkürlerÇünkü kitap okumanın onu hedeflerine ulaştırmayacağını düşündü.Kitap okumakla da vakit kaybettiği için Emir'e atar yaptı.
![]()
Yiğit (hırsızlık yapan bir yiğit ilginç) parayı kendi için de harcıyor pavyona o çaldıkları parayla gidiyorlar.yiğidi sevebilirdim ama hırsızlık yapan basroll kervanına katildi o da)) ulan İstanbul, kalp hırsız, kertenkele vr son olarak yiğit)) bence komedi de hırsızlık tolere edilebiliyor ama drama da kabul edilir yani yok.İlk bölümü az önce bitirdim. Ben beğendim diziyi. Şimdi herkes Kanal D'de diye beğendin diyecek ama Kanal D'nin bu sene yaptığı onlarca yeni diziden bir bu diziyi izledim ve beğendim.
Ayrıca Yalan Dünya'yı harcadığı için yeri gözümde eskisi gibi değil.
Neyse gelelim diziye.
Yiğit karakteri kötü bir karakter olmuş. Başlarda iyiydi ama @beyazsoy'un dediği gibi hırsızlık yapması karakteri çökertti. Sonra o broşu falan kıza vermesi bile kurtarmadı olayı. Yani parayı çaldım da harcamıyorum hesabı yaptılar ama harcamayacaksan çalmayacaktın. Babası orda borç alıyor bu alem peşinde.
Emir karakteri iyi olmuş ama bir aksiyonu yok.
Burcu Biricik döktürdü bence çok iyi oynadı. Özellikle babasının itip kaktığı sahnede.
Aynı şekilde Şükran Ovalı da süperdi.
Kızlardan bence en sırıtanı Yasemin Allen'di. Pek beğenmedim karakterini şimdilik.
Anne bildiğin Yaprak Dökümündeki Hayriye. Aileyi o bitirecek gibi.
Yani bu dizi de tutmazsa artık TNS`nin gerçekten Kanal D`ye gıcıklığı var demektir.
Burcu Biricik, Beni Böyle Sev'de de harikaydı zaten.İlk bölümü az önce bitirdim. Ben beğendim diziyi. Şimdi herkes Kanal D'de diye beğendin diyecek ama Kanal D'nin bu sene yaptığı onlarca yeni diziden bir bu diziyi izledim ve beğendim.
Ayrıca Yalan Dünya'yı harcadığı için yeri gözümde eskisi gibi değil.
Neyse gelelim diziye.
Yiğit karakteri kötü bir karakter olmuş. Başlarda iyiydi ama @beyazsoy'un dediği gibi hırsızlık yapması karakteri çökertti. Sonra o broşu falan kıza vermesi bile kurtarmadı olayı. Yani parayı çaldım da harcamıyorum hesabı yaptılar ama harcamayacaksan çalmayacaktın. Babası orda borç alıyor bu alem peşinde.
Emir karakteri iyi olmuş ama bir aksiyonu yok.
Burcu Biricik döktürdü bence çok iyi oynadı. Özellikle babasının itip kaktığı sahnede.
Aynı şekilde Şükran Ovalı da süperdi.
Kızlardan bence en sırıtanı Yasemin Allen'di. Pek beğenmedim karakterini şimdilik.
Anne bildiğin Yaprak Dökümündeki Hayriye. Aileyi o bitirecek gibi.
Yani bu dizi de tutmazsa artık TNS`nin gerçekten Kanal D`ye gıcıklığı var demektir.
@beyazsoy Kendi için harcamadı dememden kastım yani satıp dükkanın rıskına da katabilirdi, sonuçta hayırsız para ama yine de yaptı sonuçta hırsızlığını.
Şükran Ovalı zaten azıcık fettan bir karakteri oynuyor. Yani yüz verdiği için mahalledeki çocuklar asılıyor sonuçta bir tek ona.
Ulan İstanbul`da zenginden alıp fakire veriyorlar ayrıca ev soymuyorlar ve bütün herşeyi çalmıyorlar sadece ihtiyaçları olan kadar.
Neden ki ?nalet olsun sana kerem bürsin nalet.ss geçen sezon güneşi beklerken bu sezon bu dizi. resmen bana tepki bu adamonun yüzüne ohb izleyemiyorum artık tvden.ss
dediğim gibi bu dizi yüzüne benim o hayat benim kaynadıNeden ki ?
Bu diziyi takip ediyor musunuz? etmiyormusunuz?
Anladım.dediğim gibi bu dizi yüzüne benim o hayat benim kaynadıbizimkiler ediyor
![]()
ben izlemiyorum kiAnladım.
Bugün izleyecektim bende fakat Babam ile Zampik yaparken Kemal Sunal filmlerini izledik.
Diziyi beğendin mi peki?
Bu dizi beklenileni vermedi bence sen ne düşünüyorsun ?Kimse izlemiyor sanırım, sıkıcı bir bölümdü dizinin asil konusu belli oldu. İlk bolum de gözüken ufak kız burcu biricik un kızı yiğit ondan çocuk yapacak namusuna düşkün???? Baba namuslu biri milleti kandirmaz basta i karaktere saldırmasi için böyle bir şey yapılmış.
Çok kötüsün.ben izlemiyorum ki)
asıl ben kanal d'ye küsücem hayat yolunda'ya bir şey yaparsaÇok kötüsün.
Kanal D küser valla.![]()