Kanal D Şeref Meselesi - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biraz durgun bir bölümdü açıkçası ama güzeldi. İlk bölümün heyecanlı finalinden sonra bu bölümün hareketli olmasını bekledim. Tabii Yiğit'in hapse girmesi ve Emir'in staj için şehir dışına gitmesi de bölümü biraz sıkıcı yaptı.

Tilbe Saran oyunculuk dersi verdi müthiş oynuyor kadın. Kerem Bürsin de süper oyunculuk sergiledi.

Nihat karakteriyle tanıştık diziye baya etkisi olacak gibi.

Şükrü-Yasemin uyumu iyiydi ama Yasemin donuk mu oynuyor sanki ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum. :)

Yiğit Sadullah'tan Kübra yoluyla intikam alacak olan kıza olacak. Sanırım Kübra'ya Emir sahip çıkacak öyle okumuştum bir yerde. :)

Bekliyoruz bakalım gelecek bölümü. :)

Biraz durgun bir bölümdü açıkçası ama güzeldi. İlk bölümün heyecanlı finalinden sonra bu bölümün hareketli olmasını bekledim. Tabii Yiğit'in hapse girmesi ve Emir'in staj için şehir dışına gitmesi de bölümü biraz sıkıcı yaptı.

Tilbe Saran oyunculuk dersi verdi müthiş oynuyor kadın. Kerem Bürsin de süper oyunculuk sergiledi.

Nihat karakteriyle tanıştık diziye baya etkisi olacak gibi.

Şükrü-Yasemin uyumu iyiydi ama Yasemin donuk mu oynuyor sanki ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum. :)

Yiğit Sadullah'tan Kübra yoluyla intikam alacak olan kıza olacak. Sanırım Kübra'ya Emir sahip çıkacak öyle okumuştum bir yerde. :)

Bekliyoruz bakalım gelecek bölümü. :)
Nedense Kübra'ya çok üzülüyorum.Bir de Emir dedi o kadar kız babasından farklı diye orada.O da orada inandı sonra hemen vazgeçti :(

Nedense Kübra'ya çok üzülüyorum.Bir de Emir dedi o kadar kız babasından farklı diye orada.O da orada inandı sonra hemen vazgeçti :(
Yiğit intikamdan başka bir şey düşünmüyor falla Kübra'nın iyi ya da kötü olup olmadığına bakmaz şu an. Tabii kızı üzdükten sonra kesin pişman olur orası ayrı. :)

İkinci bölüm süper olmuş herkesin beğenmedim dediğini beğeniyorum soluksuz izledim az evvel. Hikaye daha da açılacak ve ilerleyen zamanlarda zirveye oturacak. Kübra'ya tecavüz falan etmeye kalkmaz inşallah Yiğit. :(

Fragman süper.Kesinlikle izleyin.

@Bully Emir-Sibel bitiyor gibi Yiğit Kübra'dan intikam almaya başlamış.Derya hem Kübra'yı korumak istiyor hem de bayağı kıskanıyor.

Son düzenleme:
Şeref Meselesi 2.bölüm özet devam ediyor. Yeni bölüm az sonra. [HASHTAG]#SerefMeselesi[/HASHTAG]

Çok sıkıcı ilerliyor sahneler diyaloglar kopuk sıkıcı yarın düşebilir dizi bence.

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy