İlerisi için birçok şey düşünüyorum, hepsini sığdırmaya çalışacağım...19 bolumcuk kalmis ama
Bn dusundum ve belirledim finali süper bi final olcak benimkinde bn zamaninda @Çiğdem- e 3 tane final tercihi sunmustum o üçunden 1ni yapacağım
İlerisi için birçok şey düşünüyorum, hepsini sığdırmaya çalışacağım...19 bolumcuk kalmis ama
Bn dusundum ve belirledim finali süper bi final olcak benimkinde bn zamaninda @Çiğdem- e 3 tane final tercihi sunmustum o üçunden 1ni yapacağım
Sığdırirsin sen 😉İlerisi için birçok şey düşünüyorum, hepsini sığdırmaya çalışacağım...
Bak o zman 😉 😉 😉Bakacağız artık...
O zaman ben de seni ne yapacağımı bilmiyorum...Bak o zman 😉 😉 😉
Bu arada seni napcagimi hala bilmiyorum dizide ben.Acaba nasıl kurtulsan o adamlarin elinden
Zati sni kaciran kisi belliki @KayıpSehirO zaman ben de seni ne yapacağımı bilmiyorum...
Çiğdemler falan beni kaçıran kişiyi (Kimdi?) gizlice duysun, toplaşıp kurtarsınlar beni. Ancak o yakışır bana...
Ahahah. Şu aralar seneryoları okumaya zaman bulamıyorum. Okumadığım şeyler için de düşünceler belirtmediğinden dolayı özür dilerim.
Olsun bu tek bana bağlı bisey degilmis bunu ogrendigim iyi olduAhahah. Şu aralar seneryoları okumaya zaman bulamıyorum. Okumadığım şeyler için de düşünceler belirtilemediğinden dolayı özür dilerim.
maşşallah hayal gücün çok geniş cnm bukadar şeyi nasıl bulabiliyorsun@Çiğdem- aklimda o kadar senaryo varki neler olcak diğer bölüm Allah bilir
Valla bilmiyorum elimde olsa 30 diziyi bi arada yurutcem ama okul varmaşşallah hayal gücün çok geniş cnm bukadar şeyi nasıl bulabiliyorsun
aaaaa neden yaaaa zam istiyordum ben
Dizinin reytingleri düştü ayol @Yiğitt yüzündenaaaaa neden yaaaa zam istiyordum ben
Ben ne yaptım.Dizinin reytingleri düştü ayol @Yiğitt yüzünden
Sana zam yaparsam batarim ben
@MelankoliK yorum yapaydin good olurdu
@monsion15
Daha ne yapcan be 600 kisinin baktığı diziye artik 200 kisi bakiyor snn programin yuzundenBen ne yaptım.
Tamam dur yapayım good olsun seni mi kıracağımDizinin reytingleri düştü ayol @Yiğitt yüzünden
Sana zam yaparsam batarim ben
@MelankoliK yorum yapaydin good olurdu
@monsion15
Teşekkürler begendigin icin sende oynayaydin eyiydi ama artik sana rol kalmadı 😉Tamam dur yapayım good olsun seni mi kıracağım
İçten samimi bir dille yazmışsın Güzel olmuş
Olsun olsun ben de eksik kalayım 😉Teşekkürler begendigin icin sende oynayaydin eyiydi ama artik sana rol kalmadı 😉