Zey TV Dizilerle Zamanda Yolculuk | "İkinci Bahar" - 2. Bölüm

Canımmmm teşekkür ederim izlemene sevindim. Yoksa büyük bir kayıp. :Z Günümüze fazla bu dizi, her şey geçmişte çok değerliydi. :(

Aynen Ozan ve Nurgül aldı yürüdü buradan sonra şans işte. :A

Minik serçe konuk oldu evet çok güzeldir o bölümü de. :Z

Fotolarımı da beğenmene sevindim gel bir gün seni de götüreyim Samatya’ya. :bhr:
Bir gün inşallah takılırız :Z

Samatya ile kalmasın ama, şöyle güzel bir tur yaptır bana :A Organize işi sende :A

• Harika
Reactions: serhatt
Bir gün inşallah takılırız :Z

Samatya ile kalmasın ama, şöyle güzel bir tur yaptır bana :A Organize işi sende :A
İnşallah canım ne zaman yolun düşerse, ne zaman istersen. :Z

Aaa saçmalama bir yer ile sınırlı kalır mı hiç. Sana bütün boğaz kesimini içine alan bir organize yaparım. :Z

• Harika
Reactions: Bully
Diziyi 2 sene evvel ilk kez baştan sona izlemiştim. Yayınlandığı döneme damga vurmuş gerek senaryosu gerek oyunculukları ile Türk dizi tarihinin yüz akı işlerinden biridir. Nurgül Yeşilçay Ozan Güven gibi isimlerin ilk işi. Dizide Şener Şen ve Türkan Şoray'ın yanısıra Güven Hokna'nın da harikalar yarattığını söylemeden geçemem.

Samatya meydanının güncel fotoğraflarını eklemen de çok hoş olmuş. Eline, emeğine sağlık.

• Harika
Diziyi 2 sene evvel ilk kez baştan sona izlemiştim. Yayınlandığı döneme damga vurmuş gerek senaryosu gerek oyunculukları ile Türk dizi tarihinin yüz akı işlerinden biridir. Nurgül Yeşilçay Ozan Güven gibi isimlerin ilk işi. Dizide Şener Şen ve Türkan Şoray'ın yanısıra Güven Hokna'nın da harikalar yarattığını söylemeden geçemem.

Samatya meydanının güncel fotoğraflarını eklemen de çok hoş olmuş. Eline, emeğine sağlık.
Değerli yorumun için ben teşekkür ederim. :Z Tüm kadro kesinlikle efsaneydi.

Samatya hiç değişmemiş aynı 30 yıl önceki Samatya.
------

Severek izlemiş olduğum diziydi

Zamanda yolculuk serisi nostalji çok güzel oluyor
Eline sağlık @serhatt kardeşim
Çok teşekkür ederim. Beğeniliyorsa ne mutlu. :Z

• Beğendim
Reactions: HollyDemon ☾☆
Konu yine çok iyi, eline emeğine sağlık. Kendi çektiğin kareleri hep ekle, öyle çok ilgi çekiyor. Bundan sonraki her bölümde de olsun lütfen. İlk bölümde de vardı zaten. :bhr: @serhatt

• Harika
Konu yine çok iyi, eline emeğine sağlık. Kendi çektiğin kareleri hep ekle, öyle çok ilgi çekiyor. Bundan sonraki her bölümde de olsun lütfen. İlk bölümde de vardı zaten. :bhr: @serhatt
Çok teşekkür ederim. Eğer konuk aldığım dizilerin çekim yerlerine ait görseller elimde varsa elbette paylaşırım. :Z

• Harika
Reactions: cokiyitvci

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking