Çiğdemin Zoraki Evliliği 10. Bölüm

Ah ah ben eski forumu özledim :(

Ne koysam okuyorlardi yahu :F
Pamuk prenses @Ciğdem- ve destere diye hikaye yazmıştım hemen o gün paylasmistim bir sürü kişi bakmışti.

Vampir sırları her bölüme en az 600 kisi bakiyordu :( :(

Simdi 100 kisiye seviniyorum ama bunuda özledim bunun sonunda sen @Çiğdem- @Nisa ve @*YıldırıM* arabaya binip kaçcaktınız 15 yıl sonraya gidecekti sen ve @Çiğdem- in 3 tane kızlarıniz olacaktı.
@Nisa ve @*YıldırıM* ın da 3 tane erkek çocukları sonra onlar beşik kertmesi yapilcakti :(
ahhh sorma cnm kvp medyanın @gözlemci nin ve senin dizilerin çok takip ediliyordu ayy @pompy bile dizileri baya baya takip ediliyordu destere ile beni bölümlere katıyordu herkes yorum yapıyordu zaten sende oradan görüp beni dizine koymaya başlamıştın:F:F:F

ahhh sorma cnm kvp medyanın @gözlemci nin ve senin dizilerin çok takip ediliyordu ayy @pompy bile dizileri baya baya takip ediliyordu destere ile beni bölümlere katıyordu herkes yorum yapıyordu zaten sende oradan görüp beni dizine koymaya başlamıştın:F:F:F
Artık eskisi gibi takip edilmiyor ki forumda uyeler eskisi gibi aktifte değil brnce forumun en fazla 5-6 yıllık ömrü kaldı :(