Anlarız anlarız sen sıkıntı etmePompynin senaryolarindan bile bisey anliyorsaniz bundan her türlü anlarsiniz![]()
Anlarız anlarız sen sıkıntı etmePompynin senaryolarindan bile bisey anliyorsaniz bundan her türlü anlarsiniz![]()
Etmem zaten ama baya uzun bi bölüm yapmak istiyorum söyle 5-6 sayfa 😉Anlarız anlarız sen sıkıntı etme![]()
pardon tmm cookıes ğerçek adın ne senınKız sizli bizli ndn konusuyon biz bize yiz surda
Yok be kötü bisey degil ama Surpriz bisey![]()
Çok uzun olmasın izleyici sıkılıyorEtmem zaten ama baya uzun bi bölüm yapmak istiyorum söyle 5-6 sayfa 😉
Alperpardon tmm cookıes ğerçek adın ne senın
Aman iyi beÇok uzun olmasın izleyici sıkılıyor![]()
Basrol oyuncumuz baska programlara gidiyor bugün @Çiğdem-
Sanki snn programi etkiliyorda dizim :kızgın:Benim programın işine gelecektir.![]()
ikisininden birinin reytingini düşürücem @cookies dövücek bizi hahahaGelecek hafta iki dizi arasında koşturacaksın ama...![]()
Düşürürsen ben de seni düşürürüm...
aaaaa hanginiz düşerse bana geliceksiniz ben bu durumda napıcamDüşürürsen ben de seni düşürürüm...![]()
Ne dediğini anlayamadım pek...Bizde heyecan var @Yiğitt te oda yok gircem programina izleyici topliycam![]()
Yani bizimki kurgu onunki program bizde heyecan var onda sorular izleyicileri bize cekcem haftayaNe dediğini anlayamadım pek...![]()
Seninkinde var da benimkinde yok mu?Yani bizimki kurgu onunki program bizde heyecan var onda sorular izleyicileri bize cekcem haftaya![]()