FF Film Kulübü | 3. Sezon | İyi Filmler İzlemeye Devam...

Ocak'ta Oscar filmleriyle fazlasıyla meşgul olacağımızdan vakit yok. :):)

Neden olmasın. :)

Insomnia, Cell 211, Up in the Air falan hep iki saat altında. Tabii hiç olmayacak değil 10-20 dakika geçenler de olur ama 3 saate yakın olanları çok aza indirmek lazım. Zodiac'ı mesela tek ben izledim. Herkes süreden korkup kaçıyor herhalde. :)

Gerçi arada istisnalar yapabiliriz ama gerçekten çok oy alıyorsa seçmeliyiz çok uzunları. :):)

Zodiac'a çok yazık oldu gerçekten.Gone Girl öncesi herkesin izlemesi lazımdı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Puan durumu güncellendi.

Etkinliğin süresi çoktan bitti ama uzatma kısımlarında da iyi izlenme oranlarına ulaştık sanırım. :)

Son durum nedir hala izliyor musunuz filmleri şu kadar uzarsa şu kadar izlerim diyen var mı? Tabii artık çok fazla uzatamayız çünkü yavaş yavaş Oscar moduna girmemiz lazım. :):)

@cevaa sen 8 filmde kalmışsın. Etkinliğin ödül aşamasına en az 9 film izlemiş kişileri dahil edeceğiz. Bir film daha izleyip 9'a tamamlarsan iyi olur. :) Tabii diğer arkadaşlar da tamamlayabilirlerse 9'a güzel olur. :)

Şu anda en çok izleyenler:

1OzaN18/18
2Danger UA!17/18
3destere14/18
4berkann12/18
Tolstoyevski12/18
6Arslan Bey11/18
7kaan9559/18
8cevaa8/18
9sürgünüm5/18
sokak sanati5/18
11gundix1233/10

@Danger UA! @destere @berkann @Tolstoyevski @Arslan Bey @kaan955 @sürgünüm @sokak sanati @gundix123

Bir de tabloyu herkes kontrol etsin gözümden kaçırdığım puan varsa söylesin. :):)

Puan durumu güncellendi.

Etkinliğin süresi çoktan bitti ama uzatma kısımlarında da iyi izlenme oranlarına ulaştık sanırım. :)

Son durum nedir hala izliyor musunuz filmleri şu kadar uzarsa şu kadar izlerim diyen var mı? Tabii artık çok fazla uzatamayız çünkü yavaş yavaş Oscar moduna girmemiz lazım. :):)

@cevaa sen 8 filmde kalmışsın. Etkinliğin ödül aşamasına en az 9 film izlemiş kişileri dahil edeceğiz. Bir film daha izleyip 9'a tamamlarsan iyi olur. :) Tabii diğer arkadaşlar da tamamlayabilirlerse 9'a güzel olur. :)

1OzaN18/18
2Danger UA!17/18
3destere14/18
4berkann12/18
Tolstoyevski12/18
6Arslan Bey11/18
7kaan9559/18
8cevaa8/18
9sürgünüm5/18
sokak sanati5/18
11gundix1233/10
@Danger UA! @destere @berkann @Tolstoyevski @Arslan Bey @kaan955 @sürgünüm @sokak sanati @gundix123

Bir de tabloyu herkes kontrol etsin gözümden kaçırdığım puan varsa söylesin. :):)

Çok geride kaldım ödüller dağıtılmadan 2 puan daha eklerim galiba.:) Ama beklemenize gerek yok tabi.

Çok geride kaldım ödüller dağıtılmadan 2 puan daha eklerim galiba.:) Ama beklemenize gerek yok tabi.
4 yaparsan ödüllere de oy kullanırsın. Bence ayır iki gününü (imkanın varsa tabii gidip de derslerinden falan olma :D) sırala arka arkaya filmleri, izlemediğin iyi filmler var. :):)

4 yaparsan ödüllere de oy kullanırsın. Bence ayır iki gününü (imkanın varsa tabii gidip de derslerinden falan olma :D) sırala arka arkaya filmleri, izlemediğin iyi filmler var. :):)

Halletmeye çalışacağım Zaten Ölü Ozanlar Derneği izledim bayasına yarısı kaldı. 3 filmlik vakit ayoracağım.:D Sanırım hallederim ama ne zamana kadar.

Şimdi tam olarak ne kadar zaman kaldı yani belirli bir tarih var mı finish için? :D @OzaN

Edit: Pazartesiye kadar en az 2 film daha izleyebilirim mümkünse.
Siz teklif edin işte süreyi ama çok uzun olmasın. Pazar günü son desek en makulu gibi. Hem ay, hem hafta sonu. :)

Puan durumu güncellendi.

1OzaN18/18
2Danger UA!17/18
3destere14/18
4berkann12/18
Tolstoyevski12/18
6Arslan Bey11/18
7kaan9559/18
8cevaa8/18
9sürgünüm5/18
sokak sanati5/18
11gundix1233/10

Bu haftasonu bitiriyorum inşallah.:)

Puan durumu güncellendi.

1OzaN18/18
2Danger UA!17/18
3destere14/18
4berkann12/18
Tolstoyevski12/18
6Arslan Bey11/18
7kaan9559/18
8cevaa8/18
9sürgünüm5/18
sokak sanati5/18
11gundix1233/10

yürüyen şatoyuda izlersem yeterli :)

Ölü Ozanlar Derneği'ni de izlemiştimde yorumumu bulamıyorum bi baksana ya @OzaN
neye baksın ozan :)
ölü ozanlar derneği konusunda ben sana sormuşum yorumunu bulamıyorum diye? sende izlemiştim ama yorum yapmamışım, şimdide konuyu unuttum diye cevap vermişsin :) tekrar izlemeyide düşünmediğini söylemişsin :)
yani bu durumda kafadan bir 9 puan ver bence, hem puan vermiş olursun emeğin boşa gitmez.. hemde filmin ortalaması yükselmiş olur :)

Tahmin ettiğim gibi zaman geçtikçe izlediğim filmlere olan bakışım değişiyor.

Mümkünse şu filmleri şu puanlarla değiştirmek istiyorum, ve eski nickimi de :D

The Deer Hunter : 9.0'dan --> 7.5'e
Ölü Ozanlar Derneği: 7.5'den --> 6.5'e
Celda 211: 7.0'dan --> 9.0'a
City Of God: 8.5'den --> 9.0'a

@OzaN

Edit: Bir de Koku filmi şuan torrentle iniyor, inmesi yarını bulur. Yani 30 Kasım 2014 saat 21.00 a kadar mümkünse uzatmanın son demleri oynatılırsa iyi olur. :)

Son düzenleme:

@OzaN
The Deer Hunter ve Celda 211'de neden o kadar değişiklik yaptın? (b)

@berkann dediğim gibi zaman geçtikçe etkisi de değişiyor. Celda 211 filmini unutamadım, eğer gün içinde sık sık aklıma geliyorsa o film kaliteli demektir ve yüksek puanı hakediyor.

The Deer Hunter ise aksine aklıma bile gelmediği gibi etkisini de yavaş yavaş söndürdü. 7.5 ideal bir puan.

Birde Ölü Ozanları izlemek istiyordum ama malesef. :( Hem istemiyorum şuan hemde izlemek olsun demek yerine zamanının gelmesini bekliyorum kendi adıma.

Umarım arkadaşlar filmleri seçerken daha seçici davranır/davranırız. Hani seçipte izlenmiyorsa bir sıkıntı var ortada. Uzun süreler ve eski filmlerin çok oluşu böyle tabloya yol açtı bence.

3 hafta full giderken sonrasında forumca bir boşladık orada belliydi zaten. :(

İlla yoruma gerek yok o zaman :D

@destere'nin dediği doğru filme puan vereyim onu ekle ortalamaya :D
Tamam hadi öyle olsun bu seferlik kısa bir şeyler yazıp puan ver, ekleyim. :D

@OzaN

Edit: Bir de Koku filmi şuan torrentle iniyor, inmesi yarını bulur. Yani 30 Kasım 2014 saat 21.00 a kadar mümkünse uzatmanın son demleri oynatılırsa iyi olur. :)
Celda 211 şaşırttı. :) İzle onu da o zaman. :)

Birde Ölü Ozanları izlemek istiyordum ama malesef. :( Hem istemiyorum şuan hemde izlemek olsun demek yerine zamanının gelmesini bekliyorum kendi adıma.

Umarım arkadaşlar filmleri seçerken daha seçici davranır/davranırız. Hani seçipte izlenmiyorsa bir sıkıntı var ortada. Uzun süreler ve eski filmlerin çok oluşu böyle tabloya yol açtı bence.

3 hafta full giderken sonrasında forumca bir boşladık orada belliydi zaten. :(
Çoğu film izlendi aslında bence seçimlerde bir şey yok. Bu sezonki seçimler çok iyiydi. Herkesin nefret ettiği bir film çıkmadı. Bir tek The Hours'u beğenen çıkmadı herhalde. Belki bir de The Deer Hunter. :)

Asıl sorun herhalde bir süre sonra konsantrasyon eksikliği olması oldu. Etkinliğin süresi çok uzayınca kopmalar başladı. Bundan sonraki sezonlar 5-6 haftalık ama daha sık olacak herhalde. (Tabii Oscar'dan sonra Mart gibi ) Bir de evet 3 saati bulan filmler izlenmiyor. O kadar uzun filmler koymamaya çalışırız. :):)

Filmle ilgili pek bişey hatırlamıyorum ama filmi sevmemiştim ve bayaa sıkılmıştım :D

Yorum yapmadan direk puan vereyim :D 6 puan :D