Son Bitirdiğiniz Yabancı Dizi Sezonu ve Yorumu

Coupling - Sezon 3

Bence bu sezon önceki iki sezona kadar düşüşte başladı. Fakat yeniden temposunu bulup yükselişe geçmesi uzun sürmedi.

Sezon karnesi:

2 bölüm 9 puan
2 bölüm 8 puan
2 bölüm 7 puan

Ortalama: 8.0

Sezona puanım:

8/10

Üç sezon sonunda diziye genel puanım: 8.5/10

y_accf912e.jpg

Once Upon A Time Season 2

lwjj2.jpg

1 ay 5 gün önce ilk sezonu bitirip yorumlamışım, 2. sezon başlagıçı internet sebepleri vs derken bu günlere geldik. Sezon olarak açıkcası ilk sezonun biraz altında kalmış, tabi herkes bilir ki öyle bir birinci sezon yok, 9.5 olarak oylamışım zaten. :) :D

Aslında birinci sezon böyleydi bu böyleydi demek istemiyordum başlangıcta ama el mecbur. İlk sezonda sürekli sezon finalini beslemişlerdi fakat bu sezon sürekli değişik şeyler başımıza geldi ve sezon finalinde ne olacağını anlayamadık. İmkani yoktu yani öyle bir son anca son bölümlerde zemin hazırlayıp oralara getirdiler. Başka adalara gidildi, eski çamaşırlar ortaya çıktı. Hafızalar gitti, geldi yine gitti vs vs. Acayip çılgınlıklar oldu açıkcası. :D Nitekim güzel, eğlenceli bir dizi sezonu oldu benim için.

Dizi ile ilgili umudum, pamuk ile regina kardeş gibi olsun diye umuyorum elimde değil. :D Kardeş olmaya çok yakışıyorlar ve bu sezon bir regina'cılık var bende nedendir bilmiyorum ama o iyi olmak zorunda. :) Gold'dan adam olmaz bu arada, dayanamıyor balığa gidilmez onla kesinleşti bu sezon. :D İnsanlar için iyi olunmaz, genel olarak iyi olmalı istiyorsa. :( regina'nın psikolojik durumu çok iyi yansıtmışlar bence, önce delirdimi vs diye düşündüm çünkü annesi ile ilgili olaylarda ki garipliği vs derken bunun insani birşey olduğu aklıma geldi. :D Güzel bağlamışlar o kısımları. Sonra Henry'nin babası ile ilgili son görüntü çok acayipti, zaman kaymasımı vardı acaba diye düşündüm, çünkü adam oradaydı mulan vs.

3. sezon ile ilgili yazayım birazda, son kısımda hepimizin iyi bildiği bir karakterden Peter Pan'dan bahsedildi belki de oydu bilmiyorum ama bir saçmalık vardı, peter pan kötü bir karakter değil. (b) Bence olmamış bir konu ama aileyi anca böyle birleştirilebilirdi, belki aile olmalarını sevebilirim ama henry'nin üzerine oynamak sıkmaya başladı beni. :( Karakter olarak değilde daha değişik bir hikaye yoksa henry olmasa ortada kan gövdeyi götürüyor olurdu. :D

Bu sezonun kamera arkası görüntülerinide paylaşayım, okumuş olan vardır belki. :D

O final bölümünün orta kısmı beni benden aldı, birinci sezondan aldığım hazzı hatırlattı bir ara. Güzel bir 22 bölümdü, yarı sezona yetişmem için martta kadar 1.5 sezonum var umarım 3. sezonda bu mutlulukla devam eder. :)

Sezona Puanım: 8.5

Sherlock - Sezon 3

Bu ara göz sorunlarından dolayı buraya da yazacak çok konu biriktirdim. Kısa kısa yazmaya başlamak lazım bir yerden...

Sherlock'un bu sezonu ilk sezona göre iyi ama ikinci sezona göre biraz düşüktü bence.

Diziyi seviyorum ama IMDb'deki 9.3 puanının ciddi şekilde abartı olduğunu düşünüyorum hala. Tıpkı True Detective gibi...

Neyse, sezon karnesi:

3 bölüm 8 puan

(Böyle yazınca ilginç oldu ama formatı bozmamak lazım. :))

Sezona puanım:

8/10

Üç sezon sonunda diziye genel puanım: 8/10

Sherlock-Season-3-His-Last-Bow.jpg

Tek biterebildim dizi sezonu walking dead. diğerlerini bir kaç bölüm zor dayandım. Gerçi walking deadin ilk sezonundan(5bolum) sonra birakacaktim çünkü klasik amerikan dizisi ötesinde çok fazla birşey vermiyordu; ama @Harunnn60 in ısrarıyla ikinci sezonu izledim ve türklere yaklaşan yeni şeyler vaaden bir sezon ortaya çıktı. Ama 3 ve 4 sezonları zoraki ve atlayarak bitirebildim. 5 sezonda da bıraktım dizinin 3 sezonuyla birlikte klasik amerikan dizisine döndüğü aşikar tam ölecekken bir şekilde başrollerin kurtulduğu her bolum kendi içinde olayların bağlandığı başarılı klasik bir amerikan dizisi . bu diziye başlayacaklar ilk ilki sezonu izleyip defteri kapatabilirler . ya da sürekli ayni şeyi izlemekten hoslaniyorlarsa devan etsinler)))

Tek biterebildim dizi sezonu walking dead. diğerlerini bir kaç bölüm zor dayandım. Gerçi walking deadin ilk sezonundan(5bolum) sonra birakacaktim çünkü klasik amerikan dizisi ötesinde çok fazla birşey vermiyordu; ama @Harunnn60 in ısrarıyla ikinci sezonu izledim ve türklere yaklaşan yeni şeyler vaaden bir sezon ortaya çıktı. Ama 3 ve 4 sezonları zoraki ve atlayarak bitirebildim. 5 sezonda da bıraktım dizinin 3 sezonuyla birlikte klasik amerikan dizisine döndüğü aşikar tam ölecekken bir şekilde başrollerin kurtulduğu her bolum kendi içinde olayların bağlandığı başarılı klasik bir amerikan dizisi . bu diziye başlayacaklar ilk ilki sezonu izleyip defteri kapatabilirler . ya da sürekli ayni şeyi izlemekten hoslaniyorlarsa devan etsinler)))
Bak benim sayemde walking dead başladın her ne kadar eleştirsende @Forumdash ve @destere daha önce önerdiği dizilere göre daha iyi çıktı benim Dizim ))))
Ben bir kar görüyorum kendi açımdan günün birinde @beyazsoy a bir dizi önerdiğimde bana ılımlı yaklaşacak )))
Ilk 2 sezon hakkında ki yorumlarına katılıyorum )))

Bak benim sayemde walking dead başladın her ne kadar eleştirsende @Forumdash ve @destere daha önce önerdiği dizilere göre daha iyi çıktı benim Dizim ))))
Ben bir kar görüyorum kendi açımdan günün birinde @beyazsoy a bir dizi önerdiğimde bana ılımlı yaklaşacak )))
Ilk 2 sezon hakkında ki yorumlarına katılıyorum )))
beyazsoya dizi falan önerme, güzelim dizileri mahfediyor :)

Benim aklımda şey var Beyazsoy siyaset ile çok ilgili ya
House of cards önersem diyorum ne dersin destere ??? :))))
öner öner ..tam ona göre dizi ama ilk bölümün 10 dakikasını izleyip iki sezonun özetini çıkarır :) dizinin ebesini beller :) çok ekonomik izliyor bizim gibi ekran başında saatlerini harcamıyor @beyazsoy :)

öner öner ..tam ona göre dizi ama ilk bölümün 10 dakikasını izleyip iki sezonun özetini çıkarır :) dizinin ebesini beller :) çok ekonomik izliyor bizim gibi ekran başında saatlerini harcamıyor @beyazsoy :)
Çok haklısın :F

Ben çok merak ediyorum bakalım siyaset dizine ne diyecek çünkü en sevdiği türlerden birisi @beyazsoy un

Benim aklımda şey var Beyazsoy siyaset ile çok ilgili ya
House of cards önersem diyorum ne dersin destere ??? :))))
Amerika siyasetinin ayak oyunlari ,ilgi alanın değil. Amerika yı siyasiler yada başkan yonetse izlerim ama onlar kukla . ama yine de ilk bölüme bir ara bakarım senin kredin var))
İlk bölümleri asla 10 dakika izlemem öyle olursa diziyi anlayamaz ve diğer bölümleri 5 dakikada izleyip anlama şansım olmaz. Bir bolumu anlamadan diğerine gecemezsin zaten çünkü hic bir şey anlaşılmaz öyle yapacağına hic izlemesin yine bir şey anlaşmamış olursun))) kısacası izlediklerimin hepsini anliyori. 5 dakika işlenip anlaşılan bir dizi varsa suc benim değil )))

Amerika siyasetinin ayak oyunlari ,ilgi alanın değil. Amerika yı siyasiler yada başkan yonetse izlerim ama onlar kukla . ama yine de ilk bölüme bir ara bakarım senin kredin var))

İlk bölümleri asla 10 dakika izlemem öyle olursa diziyi anlayamaz ve diğer bölümleri 5 dakikada izleyip anlama şansım olmaz. Bir bolumu anlamadan diğerine gecemezsin zaten çünkü hic bir şey anlaşılmaz öyle yapacağına hic izlemesin yine bir şey anlaşmamış olursun))) kısacası izlediklerimin hepsini anliyori. 5 dakika işlenip anlaşılan bir dizi varsa suc benim değil )))
Yalnız biz diziyi bıraktik beyazsoy
Onu baştan söyleyeyim sadece senin amerikan siyasetine bakış açını öğrenmek istiyoruz @destere ile
ilk bölümü izlersen bizim için yeterli olacak :))) :)))

LOST 1. SEZON YORUMU

Vay be. Bir sezonu geride bıraktık, bir değişik hissettim kendimi. :D Sezon finali güzel olmuştu ama normal bir bölümdende farksızdı bence. Yinede bir iyi bir kötü durum oldu. Kötü durum çok garipti ki ben oraya anlam veremedim zaten. (b)
Salda sinyal ararlarken birilerini bulduk diye seviniyorlardı, adamlar karayip korsanı çıktı resmen. Küçük kara çocuğu kaçırdılar. :( Bebek yine adamıza döndü. :bhr:

2. Sezonu yarın izlemeye başlayacağım. :bhr:
@OzaN , @yatutarsa

Yalnız biz diziyi bıraktik beyazsoy
Onu baştan söyleyeyim sadece senin amerikan siyasetine bakış açını öğrenmek istiyoruz @destere ile
ilk bölümü izlersen bizim için yeterli olacak :))) :)))
Yarına yorum aktarım. Ama anlattım ya amerikan siyaseti dizideki değil arka planı değil millet bunla ugrassin biz arkada isidi ayarlayalim. Demir adamin ilk filmi biraz Amerika yı anlattiyor. O da sadece bir tarafı petrol ve silah sanayiyi amerikanizm bir yönü ilumunatinin para ayağı bir de dini ayağı var. Onu anlatan pek filim ve dizi yapilmiyor
. petrol ve silaj baronlari siyasileri kullanıyor. Siyasiler kendi aralarında güreşiyor iste

Yarına yorum aktarım. Ama anlattım ya amerikan siyaseti dizideki değil arka planı değil millet bunla ugrassin biz arkada isidi ayarlayalim. Demir adamin ilk filmi biraz Amerika yı anlattiyor. O da sadece bir tarafı petrol ve silah sanayiyi amerikanizm bir yönü ilumunatinin para ayağı bir de dini ayağı var. Onu anlatan pek filim ve dizi yapilmiyor
. petrol ve silaj baronlari siyasileri kullanıyor. Siyasiler kendi aralarında güreşiyor iste
Anladım çok karışık bu işler ama sen iyi çözmüşsün
Sadece ilk bölümü izle yeter beyazsoy , bu dizi siyaset dizisi ya senin görüşlerini almak istiyoruz :)))

LOST 1. SEZON YORUMU

Vay be. Bir sezonu geride bıraktık, bir değişik hissettim kendimi. :D Sezon finali güzel olmuştu ama normal bir bölümdende farksızdı bence. Yinede bir iyi bir kötü durum oldu. Kötü durum çok garipti ki ben oraya anlam veremedim zaten. (b)
Salda sinyal ararlarken birilerini bulduk diye seviniyorlardı, adamlar karayip korsanı çıktı resmen. Küçük kara çocuğu kaçırdılar. :( Bebek yine adamıza döndü. :bhr:

2. Sezonu yarın izlemeye başlayacağım. :bhr:
@OzaN , @yatutarsa
o küçük kara çocuğu da babasını da hiç sevmem :F