Once Upon A Time Season 2
1 ay 5 gün önce ilk sezonu bitirip yorumlamışım, 2. sezon başlagıçı internet sebepleri vs derken bu günlere geldik. Sezon olarak açıkcası ilk sezonun biraz altında kalmış, tabi herkes bilir ki öyle bir birinci sezon yok, 9.5 olarak oylamışım zaten.
Aslında birinci sezon böyleydi bu böyleydi demek istemiyordum başlangıcta ama el mecbur. İlk sezonda sürekli sezon finalini beslemişlerdi fakat bu sezon sürekli değişik şeyler başımıza geldi ve sezon finalinde ne olacağını anlayamadık. İmkani yoktu yani öyle bir son anca son bölümlerde zemin hazırlayıp oralara getirdiler. Başka adalara gidildi, eski çamaşırlar ortaya çıktı. Hafızalar gitti, geldi yine gitti vs vs. Acayip çılgınlıklar oldu açıkcası.
Nitekim güzel, eğlenceli bir dizi sezonu oldu benim için.
Dizi ile ilgili umudum, pamuk ile regina kardeş gibi olsun diye umuyorum elimde değil.
Kardeş olmaya çok yakışıyorlar ve bu sezon bir regina'cılık var bende nedendir bilmiyorum ama o iyi olmak zorunda.
Gold'dan adam olmaz bu arada, dayanamıyor balığa gidilmez onla kesinleşti bu sezon.
İnsanlar için iyi olunmaz, genel olarak iyi olmalı istiyorsa.
regina'nın psikolojik durumu çok iyi yansıtmışlar bence, önce delirdimi vs diye düşündüm çünkü annesi ile ilgili olaylarda ki garipliği vs derken bunun insani birşey olduğu aklıma geldi.
Güzel bağlamışlar o kısımları. Sonra Henry'nin babası ile ilgili son görüntü çok acayipti, zaman kaymasımı vardı acaba diye düşündüm, çünkü adam oradaydı mulan vs.
3. sezon ile ilgili yazayım birazda, son kısımda hepimizin iyi bildiği bir karakterden Peter Pan'dan bahsedildi belki de oydu bilmiyorum ama bir saçmalık vardı, peter pan kötü bir karakter değil.
Bence olmamış bir konu ama aileyi anca böyle birleştirilebilirdi, belki aile olmalarını sevebilirim ama henry'nin üzerine oynamak sıkmaya başladı beni.
Karakter olarak değilde daha değişik bir hikaye yoksa henry olmasa ortada kan gövdeyi götürüyor olurdu.
Bu sezonun kamera arkası görüntülerinide paylaşayım, okumuş olan vardır belki.
O final bölümünün orta kısmı beni benden aldı, birinci sezondan aldığım hazzı hatırlattı bir ara. Güzel bir 22 bölümdü, yarı sezona yetişmem için martta kadar 1.5 sezonum var umarım 3. sezonda bu mutlulukla devam eder.
Sezona Puanım: 8.5