Gültepe İnsanları, yeni bölümüyle Cumartesi akşamı FavoriForumum'da! Sakın kaçırmayın!10. BÖLÜM ÖZETİ:
Suna Meziyet'in yazdığı notla yıkılırken, Eşref ise ona yardımcı olmak için kolları sıvar.
Gülümser daha fazla yük olmamak için yeni bir iş aramaya başlar, ancak geçmişi onun peşini bırakmayacaktır. Yavuz ise Eşref'in peşine düşecek ve her şeyi değiştirecek bir ipucu bulacaktır.
Murat ile Nurten'in ilk buluşmaları da ilginç bir olayla sonlanacaktır. Seyfi ve Nazlı da büyük bir tartışma yaşayacak ve ayrılma noktasına geleceklerdir.
Cumartesi net yorumumu bildircem birazına göz gezdirdimDizi, pek ilgi görememesinden dolayı bundan sonra Cumartesi akşamları yayınlanacaktır.
Okumayanların da ilk bölüme yorumlarınızı bekliyoruz...
Gültepe İnsanları, yeni bölümüyle Cumartesi akşamı FavoriForumum'da! Sakın kaçırmayın!
Yeni bölüm de zaten Cumartesi olacak. İki bölümü de birden okuyup yorum atarsın. Yarın da Aşkın Alfabesi gelecek zaten...Cumartesi net yorumumu bildircem birazına göz gezdirdim
Aaa bende haftaya zannettim ,tamam o zaman ikisini bir okumak daha keyifli bu arada güzel gidiyorsun,devame t ama tam okuyamadım bakınca yapıcam uzuncana yorumumuYeni bölüm de zaten Cumartesi olacak. İki bölümü de birden okuyup yorum atarsın. Yarın da Aşkın Alfabesi gelecek zaten...
İlgi düşük, ama her şeye rağmen devam ettirmeyi düşünüyorum inşallah...Aaa bende haftaya zannettim ,tamam o zaman ikisini bir okumak daha keyifli bu arada güzel gidiyorsun,devame t ama tam okuyamadım bakınca yapıcam uzuncana yorumumu
bencede ettir yazmak iyidir,okumaksa bambaşka...İlgi düşük, ama her şeye rağmen devam ettirmeyi düşünüyorum inşallah...
Tamam, bekliyorum merakla...Cuma aksami bilgisayara gecince bakacagim, diger dizine de ayni sekilde
Hem izlemekten de, yazmaktan da mutluluk duyduğum bir hikaye Gültepe. O yüzden gittiği yere kadar sürdürmeyi planlıyorum. Forum biraz prestij görsün (kimse yanlış anlamasın, şaka yapıyorum bu arada)...bencede ettir yazmak iyidir,okumaksa bambaşka...
110 dakikalık bir bölümü buraya yazacak değilim herhalde. Ben de aynı tadı vermediğini düşünüyorum, ama idare edeceksin artık...Her ne kadar gerçek dizim kadar olmasa da iyi yazmışsın emeğine sağlık Yalnız dizinin havasını vermiyorr ahh dizim ahh
Elbette bende o kadar uzun yaz demiyorum ,bence yinede iyi yazmışsın tek sorun arada çıkan jenerikler tabi kafada canldadırarka okumanın zevkide bir basşka110 dakikalık bir bölümü buraya yazacak değilim herhalde. Ben de aynı tadı vermediğini düşünüyorum, ama idare edeceksin artık...
Aşkın Alfabesi'ne de yorumlarını beklerim @gözlemci...
Jenerik derken? Neyse, sen Aşkın Alfabesi'nin son bölümüne de bak lütfen...Elbette bende o kadar uzun yaz demiyorum ,bence yinede iyi yazmışsın tek sorun arada çıkan jenerikler tabi kafada canldadırarka okumanın zevkide bir basşka
Yani anlasana hikayeyi kafamda canlandırabiliyorum ama dizideki heyecanbı arttıran müzikler olmuyorJenerik derken? Neyse, sen Aşkın Alfabesi'nin son bölümüne de bak lütfen...
Youtube'da hüzün müziği, endişe müziği, aksiyon müziği gibi videolar var. Gelecek bölüme onları koyarım artık, ne dersin?Yani anlasana hikayeyi kafamda canlandırabiliyorum ama dizideki heyecanbı arttıran müzikler olmuyor
Dur hele kaçıyor mu Aşkın Alfabesi onu yemekten sonra okuacağım 🙂Youtube'da hüzün müziği, endişe müziği, aksiyon müziği gibi videolar var. Gelecek bölüme onları koyarım artık, ne dersin?
Ayrıca Aşkın Alfabesi de seni bekler artık...