Gültepe İnsanları - 9. Bölüm

1-2 bölüm sonra konuyu naldıkça daha iyi anlarız sanırım 🙂🙂🙂
Yine de karakterlerin daha önce neler yaşadığını öğrenmek için yukarıya bakabilirsin... :)

Dizi, pek ilgi görememesinden dolayı bundan sonra Cumartesi akşamları yayınlanacaktır.

Okumayanların da ilk bölüme yorumlarınızı bekliyoruz...

10. BÖLÜM ÖZETİ:
Suna Meziyet'in yazdığı notla yıkılırken, Eşref ise ona yardımcı olmak için kolları sıvar.

Gülümser daha fazla yük olmamak için yeni bir iş aramaya başlar, ancak geçmişi onun peşini bırakmayacaktır. Yavuz ise Eşref'in peşine düşecek ve her şeyi değiştirecek bir ipucu bulacaktır.

Murat ile Nurten'in ilk buluşmaları da ilginç bir olayla sonlanacaktır. Seyfi ve Nazlı da büyük bir tartışma yaşayacak ve ayrılma noktasına geleceklerdir.
Gültepe İnsanları, yeni bölümüyle Cumartesi akşamı FavoriForumum'da! Sakın kaçırmayın!

Dizi, pek ilgi görememesinden dolayı bundan sonra Cumartesi akşamları yayınlanacaktır.

Okumayanların da ilk bölüme yorumlarınızı bekliyoruz...

Gültepe İnsanları, yeni bölümüyle Cumartesi akşamı FavoriForumum'da! Sakın kaçırmayın!

Cumartesi net yorumumu bildircem birazına göz gezdirdim :)

Yeni bölüm de zaten Cumartesi olacak. İki bölümü de birden okuyup yorum atarsın. Yarın da Aşkın Alfabesi gelecek zaten... :)
Aaa bende haftaya zannettim ,tamam o zaman ikisini bir okumak daha keyifli bu arada güzel gidiyorsun,devame t ama tam okuyamadım :) bakınca yapıcam uzuncana yorumumu

Senaryo okunduğunda temiz, mantık hatası olmayan, emek harcanmış bir senaryo olmuş ama tam olarak karakterlerin olayını anlayabilmem için hızlandırılmış Benim Adım Gültepe kursuna girmem lazım. :D

Senaryo okunduğunda temiz, mantık hatası olmayan, emek harcanmış bir senaryo olmuş ama tam olarak karakterlerin olayını anlayabilmem için hızlandırılmış Benim Adım Gültepe kursuna girmem lazım. :D
Üstteki bir yorumda kısaca yazmaya çalıştım, oradan bakabilirsin. Teşekkür ederim ayrıca. Yeni bölüm de Cumartesi olacak bu arada @Tzira... :)

Her ne kadar gerçek dizim kadar olmasa da :( iyi yazmışsın emeğine sağlık :) Yalnız dizinin havasını vermiyorr ahh dizim ahh :(

Her ne kadar gerçek dizim kadar olmasa da :( iyi yazmışsın emeğine sağlık :) Yalnız dizinin havasını vermiyorr ahh dizim ahh :(
110 dakikalık bir bölümü buraya yazacak değilim herhalde. Ben de aynı tadı vermediğini düşünüyorum, ama idare edeceksin artık... :)

Aşkın Alfabesi'ne de yorumlarını beklerim @gözlemci... :)

110 dakikalık bir bölümü buraya yazacak değilim herhalde. Ben de aynı tadı vermediğini düşünüyorum, ama idare edeceksin artık... :)

Aşkın Alfabesi'ne de yorumlarını beklerim @gözlemci... :)
Elbette bende o kadar uzun yaz demiyorum ,bence yinede iyi yazmışsın tek sorun arada çıkan jenerikler tabi kafada canldadırarka okumanın zevkide bir basşka

Yani anlasana hikayeyi kafamda canlandırabiliyorum ama dizideki heyecanbı arttıran müzikler olmuyor :D
Youtube'da hüzün müziği, endişe müziği, aksiyon müziği gibi videolar var. Gelecek bölüme onları koyarım artık, ne dersin?

Ayrıca Aşkın Alfabesi de seni bekler artık... :)

Youtube'da hüzün müziği, endişe müziği, aksiyon müziği gibi videolar var. Gelecek bölüme onları koyarım artık, ne dersin?

Ayrıca Aşkın Alfabesi de seni bekler artık... :)
Dur hele kaçıyor mu Aşkın Alfabesi onu yemekten sonra okuacağım 🙂

Fona koysanda ne bileyim heyecanın yer yer tavan yaptığı anlar oluyor o zamanda duygusal müzik işe yaramaz,bence gerke yok boşver..