Gültepe İnsanları - 9. Bölüm

Dur hele kaçıyor mu Aşkın Alfabesi onu yemekten sonra okuacağım 🙂

Fona koysanda ne bileyim heyecanın yer yer tavan yaptığı anlar oluyor o zamanda duygusal müzik işe yaramaz,bence gerke yok boşver..​
Bu fikri düşüneceğim, AA'ya da yemekten sonra bekliyorum yorumlarını... :)

Eline sağlık @aserat54 beğendim ben. :)

Bol bol Eşref-Suna sahnesi yaz en çok onların aşklarını seviyordum ben. :( Meziyet nereye gider ki acaba? Ayrıca oğlu ve babası nerdeler (b)

Gülümser'e de yeni bir konu bulman gerecek gibi sanki. Yeni bir aşka yelken açabilir mesela. :F

Eline sağlık @aserat54 beğendim ben. :)

Bol bol Eşref-Suna sahnesi yaz en çok onların aşklarını seviyordum ben. :( Meziyet nereye gider ki acaba? Ayrıca oğlu ve babası nerdeler (b)

Gülümser'e de yeni bir konu bulman gerecek gibi sanki. Yeni bir aşka yelken açabilir mesela. :F
Teşekkür ederim, her şey zamanla olacak. Takdir edersin ki 100-110 dakikalık bir bölüm yazamam buraya. Her şeyi dengelemeye çalışacağım. Tavsiyelerini de dikkate alacağım... :)

Ayrıca Deniz-Ozan da seni bekler @Bully... :)

Dediğim gibi bekliyorum @Bully... :)

Son düzenleme:
Yeni okudum dizini. :)
Öncelikle eline emeğine sağlık. :)
Keşke ilk bölümden başlatıp biraz değiştirerek devam etseydin. :)
Yazı düzeninde gayet güzel olmuş. :)
Diziyi izlemeyenler için iyi olmadı ve birçok kişide okumayacak dizini okusada anlamayacak diye düşünüyorum. :)
Keşke ilk bölümden başaltsaydın hem seninde değişimlerini görürdük. :)
Nazlı her yerde aynı sinir ediyor saolsun beni. :F
Yeniden eline emeğine sağlık, keşke dediğim gibi yapsaydın daha fazla ilgi görürdü. :)

Diziyi izlemeyenler için iyi olmadı ve birçok kişide okumayacak dizini okusada anlamayacak diye düşünüyorum. :)
Yeniden eline emeğine sağlık, keşke dediğim gibi yapsaydın daha fazla ilgi görürdü. :)
Ne bileyim, dizinin devam etmesini istediğim için böyle yaptım. Zaten karakterler zamanla yeni olaylar yaşayacak ve rota değişecek. İzlemeyenlerin de ilgisini çekecek şeyler yapmayı düşünüyorum kısmetse. Ayrıca Nazlı'ya da neden sinir olduğunu anlamadım. Yorumun için de teşekkür eder ve seni Aşkın Alfabesi'nin son bölümüne de beklerim @Yiğitt... :)

Ne bileyim, dizinin devam etmesini istediğim için böyle yaptım. Zaten karakterler zamanla yeni olaylar yaşayacak ve rota değişecek. İzlemeyenlerin de ilgisini çekecek şeyler yapmayı düşünüyorum kısmetse. Ayrıca Nazlı'ya da neden sinir olduğunu anlamadım. Yorumun için de teşekkür eder ve seni Aşkın Alfabesi'nin son bölümüne de beklerim @Yiğitt... :)
Orayı da okuyup yorumladım sabah. :)

Orayı da okuyup yorumladım sabah. :)
Tamam, görmemiştim. Daha demin görüp cevapladım. Teşekkürler tekrar... :)