Kadın Eli Değince 10.Bölüm Final

Ellerine sağlık Çiğdem güzel bir final olmuş her bölüm güldürdün beni. :D
çok tşşk ilk senaryo tecrübemdi komedi dahada zor ama beğenmenize çok sevindim🙂

Öyle demeyelim ama daha iyi bekliyordum :)
görev kısımları idare eder olabilir ama dediğin gibi son kısımları önemliydi bu finalde evlenme sahnesi ve bahçede yatıs sahnesi son 2 sahne finali kurtarır bence :F:F:F

çok tşşk ilk senaryo tecrübemdi komedi dahada zor ama beğenmenize çok sevindim🙂

görev kısımları idare eder olabilir ama dediğin gibi son kısımları önemliydi bu finalde evlenme sahnesi ve bahçede yatıs sahnesi son 2 sahne finali kurtarır bence :F:F:F
Aynen yani ne bileyim tatlım biraz hızlı gitmiş sanki :)

Kötü olmuş @pompy gibi mesaj kaygısı çok sıradan yapmış. Bu dizinin konsepti komediydi drama çevirmissin

Kötü olmuş @pompy gibi mesaj kaygısı çok sıradan yapmış. Bu dizinin konsepti komediydi drama çevirmissin
evet zaman zaman düşük seviyeye düştü cnm ama her meslektende komedi çıkarmak zordu yinede ben her bölümde z çok eğlendirdiğime innıyorum çokta ilgi gördü zaten her bölümüm
final siyasete kyıldığından dolayı az konsepten uzaklaşmıs olabilir ama son 2 sahnesi daha önemliydi o sahnelerle toparladığımı düşünüyorum kısaca ben başarılı şekilde ilk projemi bitirdiğimi düşünüyorum sanada takip ettiğin için çok tşşk 🙂🙂🙂

@Çiğdem- eline sağlık mutlaka iyi olmuştur inceleme fırsatım olmadı malum sınavlar yedi beni yemeye de devam ediyor :) En kısa zamanda okuyacağım 🙂

Çiğdem; öncelikle ellerine sağlık dostum hani cumartesiye bırakma niyetindeydim ama okumak istedim bu sıkıcı günlerimde biraz olsun gülmeye ihtiyacım vardır belkide.herneyse esas meseleye gelirsem finalin on numara olmuş harika üstü diyebilriim. sahnelerden 5-6 az komik olsada ilk sahneler süperdi başkadın lafı beni uçurdu :F tüm herşeyiyle 10 bölüm yazdın dile kolay emeğine sağlık,bu kadar yazmak kolay olmasa gerek ,senden daha yeni projeler bekliyorum ama yine komedi olabilir yaratıcılığın iyi iş görüyor ,diyecek laf bulamıyorum güzeldi bizleri güldürdüğün için bir kez daha teşekkürler 🙂 son sahnede fenaydı evlendikten sonra :A

Çiğdem; öncelikle ellerine sağlık dostum hani cumartesiye bırakma niyetindeydim ama okumak istedim bu sıkıcı günlerimde biraz olsun gülmeye ihtiyacım vardır belkide.herneyse esas meseleye gelirsem finalin on numara olmuş harika üstü diyebilriim. sahnelerden 5-6 az komik olsada ilk sahneler süperdi başkadın lafı beni uçurdu :F tüm herşeyiyle 10 bölüm yazdın dile kolay emeğine sağlık,bu kadar yazmak kolay olmasa gerek ,senden daha yeni projeler bekliyorum ama yine komedi olabilir yaratıcılığın iyi iş görüyor ,diyecek laf bulamıyorum güzeldi bizleri güldürdüğün için bir kez daha teşekkürler 🙂 son sahnede fenaydı evlendikten sonra :A
öncelikle çokk tşşk ederim zahmet edip okuduğun için :bhr::bhr::bhr:
finali beğenmene sevindim beğenmeyen bazılarıda olmuş ama cidden kolay bir proje olmadı yanı komedi zaten zor bir işken ben birde emslek gruplarından çıkarmaya çalıstım her emslekten komedi çıkarmak kolay değildi aa birde ehr bölüm birbirinden bğlantısız ayrı konularda olduğundan oda yazmamı zorlaştırdı ama tüm bölümlerim çok ilgi gördü bence bende çok eğlendim bunu yazarken :Z:Z:Z

öncelikle çokk tşşk ederim zahmet edip okuduğun için :bhr::bhr::bhr:
finali beğenmene sevindim beğenmeyen bazılarıda olmuş ama cidden kolay bir proje olmadı yanı komedi zaten zor bir işken ben birde emslek gruplarından çıkarmaya çalıstım her emslekten komedi çıkarmak kolay değildi aa birde ehr bölüm birbirinden bğlantısız ayrı konularda olduğundan oda yazmamı zorlaştırdı ama tüm bölümlerim çok ilgi gördü bence bende çok eğlendim bunu yazarken :Z:Z:Z
Bizler teşekkür etmeliyiz ,biz okuduk sadece ama yazmak daha zor gerçi bir kere yazınca insan hep yazası geliyor ya neyse.. .Evet komedi yazmak zordur bende kısa skeçler yazıyordum belki birgün onları yayınlarım ,neden olmasın 🙂 ama forumdakiler ve çığlığın parodiside komedi olucak gerçi ben hallederim hatta çığlığın parodisinin 2 bölümünü yazdım bile :)

@Çiğdem- öncelikle eline emeğine sağlık :)))
Bu ilk projen olması senin yerinde ayrı bir yeri vardır diye düşünüyorum
Final bölümüne gelince
Ispanya matador fikri çok güzel :D
Ama o don olayını anlamadım ?:D
Son kısımları da bay becerikli yi çok değiştirmissin adam daha önceden sana iltifat bile etmiyordu son anda sana evlilik teklif etti sende kabul ettin hemen :D
Son sahne deki bahçe olayı da güzel düşünülmüş
Bende nikah şahidi olmuşum bu bölümde rolüm çok kısa ama sizi evlendirdim daha ne isterim :D

Finalde destere ye yer vermemissin ona bir mesaj mı vermeye çalıyorsun anlamadim :)))

@Çiğdem- öncelikle eline emeğine sağlık :)))
Bu ilk projen olması senin yerinde ayrı bir yeri vardır diye düşünüyorum
Final bölümüne gelince
Ispanya matador fikri çok güzel :D
Ama o don olayını anlamadım ?:D
Son kısımları da bay becerikli yi çok değiştirmissin adam daha önceden sana iltifat bile etmiyordu son anda sana evlilik teklif etti sende kabul ettin hemen :D
Son sahne deki bahçe olayı da güzel düşünülmüş
Bende nikah şahidi olmuşum bu bölümde rolüm çok kısa ama sizi evlendirdim daha ne isterim :D

Finalde destere ye yer vermemissin ona bir mesaj mı vermeye çalıyorsun anlamadim :)))
evet ben bir çok forumda yer aldım ama bu benim ilk senaryom oldu cnm daha önce hiç yazmamıştım her bölümünün ilgi gördüğünede inanıyorum çok sıkmadan tadında brakmamda iyi oldu bence kesinlikle başarılı sayıyorum kendimi :Z:Z:Z

matador olayı evet yaratıcı olduğunu düşünüyorum bende don olayı braz bsite kaçmış olabilir
hani erkekler kadından doşanınca donuma akdar aldı mahkemede derlerya bende karısını boşyan erkekler artık donlarınada el koyulucak diye öyle birşey olusturdum 🙂🙂🙂

cnm @destere zaten bay becerikli olabilicek ilk kişi yanı destereyi bay becerikli olarak düşünebilirsiniz bence :F:F:F

evet ben bir çok forumda yer aldım ama bu benim ilk senaryom oldu cnm daha önce hiç yazmamıştım her bölümünün ilgi gördüğünede inanıyorum çok sıkmadan tadında brakmamda iyi oldu bence kesinlikle başarılı sayıyorum kendimi :Z:Z:Z

matador olayı evet yaratıcı olduğunu düşünüyorum bende don olayı braz bsite kaçmış olabilir
hani erkekler kadından doşanınca donuma akdar aldı mahkemede derlerya bende karısını boşyan erkekler artık donlarınada el koyulucak diye öyle birşey olusturdum 🙂🙂🙂

cnm @destere zaten bay becerikli olabilicek ilk kişi yanı destereyi bay becerikli olarak düşünebilirsiniz bence :F:F:F
Anladım o don olayını şimdi
@destere konusuna açık getirmissin sevindim :D
@destere hala umut var o zman :))) Birde bana kızıyordu dün :D
Çiğdem yeni projelerini mutlaka görmek isteriz
Ayrıca bu diziyi bitirdin ama ilerde tekrar Başlat bence konusu iyi :)))