Kadın Eli Değince 10.Bölüm Final

Anladım o don olayını şimdi
@destere konusuna açık getirmissin sevindim :D
@destere hala umut var o zman :))) Birde bana kızıyordu dün :D
Çiğdem yeni projelerini mutlaka görmek isteriz
Ayrıca bu diziyi bitirdin ama ilerde tekrar Başlat bence konusu iyi :)))
1.bölüme başlamadan tanıtımda söylemiştim cnm 10 bölüdme oluşacak diye çünkü meslekelr çok kısıtlı ve her meslekten komedi çıkarmak gerçekten çok zor birşeydi yanı senaryoda olsa ben zor bir işe imza attığımı düşünüyorum 🙂🙂🙂

yeni projem olucak evet aklımda bir kaç şey var ama henüz birisinde karar kırmadım değişik birşeyler olsun istiyorum yine🙂🙂🙂

1.bölüme başlamadan tanıtımda söylemiştim cnm 10 bölüdme oluşacak diye çünkü meslekelr çok kısıtlı ve her meslekten komedi çıkarmak gerçekten çok zor birşeydi yanı senaryoda olsa ben zor bir işe imza attığımı düşünüyorum 🙂🙂🙂

yeni projem olucak evet aklımda bir kaç şey var ama henüz birisinde karar kırmadım değişik birşeyler olsun istiyorum yine🙂🙂🙂
Ins :) acele Etme çok güzel bir senaryo ile dön dizi işlerine :D

@Reytinger sende bu diziyi bakıyordun
Final bölümü yayınlandı

Tvd yi izledinmi kız :)