Kadın Eli Değince 10.Bölüm Final

Vadinin etkileri :F birisi 10 kasım 9.05 geçe Taksimde polis ses bombası patlatmış spora giderken sokaktan duydum Arka sokaklarda bir söz Kitaplardan öğrenicek asıl önemli olan sokaklardan öğreniceksin
Yeter be pompy Arka Sokaklar bitiyor haberin yok :A

Vadi hırsız dizisi mi 😱
evet öyle yalan yanlış bilgiyle ahiretrehberi derneğini nakşibenlileri kışkırtıyor kanal d ye saldırdılar Arka sokaklar posterini yakmışlar Gerçekleri anlatan Arka sokaklar İşid konusundada gezi konusundada yandaş medya Atv konusundada Vadide İşid Türk bayrağıyla çıkmış polat onu çiğnemiş ve Atatürk posteri var diye yazmış bir websitesi adı posta Vadi türkleri ve Atatürkü kötülüyor demiş

evet öyle yalan yanlış bilgiyle ahiretrehberi derneğini nakşibenlileri kışkırtıyor kanal d ye saldırdılar Arka sokaklar posterini yakmışlar Gerçekleri anlatan Arka sokaklar İşid konusundada gezi konusundada yandaş medya Atv konusundada Vadide İşid Türk bayrağıyla çıkmış polat onu çiğnemiş ve Atatürk posteri var diye yazmış bir websitesi adı posta Vadi türkleri ve Atatürkü kötülüyor demiş
Yok artık pompy iyice saçmaladın Vadi asla türkleri ve Atatürkü kötülemedi tam tersine ikisini de övdü vadi ışidi tüm geçrekleriyle anlattı sen yanlış biliyorsun :)

Yok artık pompy iyice saçmaladın Cadi asla türkleri ve Atatürkü kötülemedi tam tersine ikisini de övdü vadi ışidi tüm geçrekleriyle anlattı sen yanlış biliyorsun :)
hayır Posta Millet sözcü hürriyet zaman yazmış Arka sokaklar İşidi işledi diye rTÜRKE şikayet ettiler peygamberleri ve halifeleri ve müslümanları kötülüyor diye

Ellerine sağlık tatlım. Şimdi okudum. Final e çok daha güzel bi bölüm yakışırdı diyecekken sonunu gördüm ve bastım kahkahayı :F

Yorumu yapmıştım ama telefondan yaptığım için yorum gelmemiş. :) @cookies @Çiğdem-

Ellerine sağlık Çiğdem güzel bir final olmuş her bölüm güldürdün beni. :D

Ellerine sağlık tatlım. Şimdi okudum. Final e çok daha güzel bi bölüm yakışırdı diyecekken sonunu gördüm ve bastım kahkahayı :F

Yorumu yapmıştım ama telefondan yaptığım için yorum gelmemiş. :) @cookies @Çiğdem-
çokk tşşk şekerim :bhr::bhr::bhr: genel olarak beğenmedin ozaman finali 🙂🙂🙂