İrem Derici Rekor Kırdı!

Orasını bilmiyordum ama sonradan eledi kızı. :D
Şimd4 'ünün toplamı etmiyor. :)
öyle söylemek yanlış bir mustafa sandalla bu kızı aynı kefeye dahi koyamazsın 1 şarkısı tutabilir sonra bi bakmışsın piyasadan silinmiş gitmiş

öyle söylemek yanlış bir mustafa sandalla bu kızı aynı kefeye dahi koyamazsın 1 şarkısı tutabilir sonra bi bakmışsın piyasadan silinmiş gitmiş
Şuanda kızın her gün bir yerde konseri var daha nereye siliniyor? :)
Bencede koyamam Mustafa Sandal'ın şarkılarıyla o güzelim İrem Derici'nin şarkıları bir kefeye koyulmamalı. :)
Yani bunun konuşulacak yeri yok bence. :D
Seven dinliyor, klibi izliyor herşey ortada zaten. :)

Şuanda kızın her gün bir yerde konseri var daha nereye siliniyor? :)
Bencede koyamam Mustafa Sandal'ın şarkılarıyla o güzelim İrem Derici'nin şarkıları bir kefeye koyulmamalı. :)
Yani bunun konuşulacak yeri yok bence. :D
Seven dinliyor, klibi izliyor herşey ortada zaten. :)
herkesin konseri var bugünleri iyi değerlendirmeli tabi ses olarak sanatçı olarak mustafa sandal gibi bi isimle kimse kıyaslayamaz mesela isterse 150 milyon dinlensin şarkısı :D

herkesin konseri var bugünleri iyi değerlendirmeli tabi ses olarak sanatçı olarak mustafa sandal gibi bi isimle kimse kıyaslayamaz mesela isterse 150 milyon dinlensin şarkısı :D
Sana göre öyledir mesela. :D
Bende İrem Derici'yi öyle çok sevmem ama şuanki rekor kıran şarkısı gerçekten çok güzel. :)

aga senin fikrin tabi ama efsane sanatçıları da hemen silemeyiz :D
Tabiki onlar silinmez, onların şarkılarıyla büyüdük. :D
Ama şuan İrem Derici iyi yani güzel, dün internette okumuştum bir yerde İrem Derici'yi beğenmeyen sanatçıların hepsinin bir şarkısının toplamı 1 İrem Derici şarkısı etmez diye. :X

bu şarkı nasıl bu kadar tıklanıyor yav şarkı iyi bile değil bırakın süper falan demeyi iyi bile değil :D

balıkesinirin çılgın eşşeklerinin tahtı tehlikede :D
Türkiye değil dünyadaki türkçe şarkı dinleyenler bile anlamıyor şarkıdan boşversene :D

76.212.153 görüntüleme ile Türkiye zirvesini aldı. Balıkesir out. :A

20 senedir bir kere bile merak etmeyip, izlemediğim video silinmiş. Beyaz'da çok konuşulmuş, sosyal medyada çok konuşuldu ve bu nedenden silindi gibi. :D

Edit:
Tepkiler üzerine Youtube videoyu tekrar yayına aldı. :F

Son düzenleme:
Arada 200.000'den az fark kaldı büyük ihtimal geceye kadar kapanacaktır :( Bu işlerin içindeyim bana yutturamazlar kesin izlenim arttırma hilesi yaptılar.

Youtube tık başına para veriyor ne hilesinden bahsediyorsun :D
İzlenim arttırma hileleri var, o para kazanma işlerini ben de yapıyorum izlenim arttırmanın bununla alakası yok ama İrem Derici'nin "Bir video bizim önümüzde, onu da geçeceğim." dedikten birkaç hafta sonra bunun olması tesadüf değil.

İzlenim arttırma hileleri var, o para kazanma işlerini ben de yapıyorum izlenim arttırmanın bununla alakası yok ama İrem Derici'nin "Bir video bizim önümüzde, onu da geçeceğim." dedikten birkaç hafta sonra bunun olması tesadüf değil.
Değil çünkü devamlı fanları kasıyorlar bundan haberin yoktur sanırım... Ayrıca izlenme arttırma hilesi yok,bunun ötesi yok yanii :D