İrem Derici Rekor Kırdı!

Beyler hilesi var ama o kadar etki etmez arkadaş yanımda yapıyordu. Youtube attığı videoyu yarım saatte 4-5 bin izlenme yaptirabiliyordu ama fazlası varsa onu bilmiyorum.
Ben yanımda duran yazılım mühendisi abime soruyorum yok öyle birşey diyor :F bundan sonra varsa bile rüyalarda vardır :D

Ben yanımda duran yazılım mühendisi abime soruyorum yok öyle birşey diyor :F bundan sonra varsa bile rüyalarda vardır :D
dmg5f.gif

çok vasat ve sıradan bi şarkı birden bire patladı

Aga tam hatırlamıyorum ama videoyu Youtube yükledikten sonra videonun üzeri devamlı tıklayıp yeni sekmede açılmasıyla açılan sekmeden en 10-20 katı video izlenme sayısı alıyordu. Şöyle anlatayım mesela yeni sekmede on defa açılsa yirmi ile carpilmasi sonucu iki yüz defa izlenmiş olunuyor. Bazen iki defa tıklamakla da iki yüz oluyor. Bahsettiğim sistem 2009 veya 2010 du şimdi var mi bilmiyorum.

Arkadaşım madem o kadar eminsin bu dediğinden bir video yükle önce bana at ben izlenmesine bakıyım sonra naparsan yap onu 5 m arttır :D bende öyle inanayım sana :F

Anlamıyon aga yada şarkıyı dinlemedin :D
sıradan bi şarkı aga bunun üstüne 500 şarkı vardır Türkiye de ama dediğim gibi patladı işte bi kere patladı mı durduramazsın 100 milyona kadar yolu var

Aga tam hatırlamıyorum ama videoyu Youtube yükledikten sonra videonun üzeri devamlı tıklayıp yeni sekmede açılmasıyla açılan sekmeden en 10-20 katı video izlenme sayısı alıyordu. Şöyle anlatayım mesela yeni sekmede on defa açılsa yirmi ile carpilmasi sonucu iki yüz defa izlenmiş olunuyor. Bazen iki defa tıklamakla da iki yüz oluyor. Bahsettiğim sistem 2009 veya 2010 du şimdi var mi bilmiyorum.
Evet zamanında varmış ama böyle milyonlar arttacak cinsten değil şimdi şarkı dinleniyor diye kim çıkıpda hile diyebilir, hayır şarkı ha 2 m fazla 2 m az ne farkedecek :D çocukça olmayalım...

herşeyin hilesi var beyler internet aleminde herşeyin hilesi var

sıradan bi şarkı aga bunun üstüne 500 şarkı vardır Türkiye de ama dediğim gibi patladı işte bi kere patladı mı durduramazsın 100 milyona kadar yolu var
Senin sıradan dediğin şarkıyı en az 40 m tekil kullanıcı dinliyorsa bence şarkıda değil dinleyende sorun vardır o zaman :D

Ayrıca çokta anlamlı bir şarkı ki Hüseyin Boncuk süper yazmışş sözlerii ...

Evet zamanında varmış ama böyle milyonlar arttacak cinsten değil şimdi şarkı dinleniyor diye kim çıkıpda hile diyebilir, hayır şarkı ha 2 m fazla 2 m az ne farkedecek :D çocukça olmayalım...
Aga yanlış anladın ben şarkıyı çok seviyorum cokta dinliyorum hatta 100 milyonu bulur dedim mesajlar da yazar. Dediğin gibi milyonları etkilemez kadın başarılı sevmek sevmemek ayrı bir şey.

Senin sıradan dediğin şarkıyı en az 40 m tekil kullanıcı dinliyorsa bence şarkıda değil dinleyende sorun vardır o zaman :D

Ayrıca çokta anlamlı bir şarkı ki Hüseyin Boncuk süper yazmışş sözlerii ...
ben tekil çoğul topluluk falan filan bilmem
sen ya daha önce hiç şarkı dinlememişsin ya da abartıyosun :D yav ne üstadlar ne efsane isimler geldi geçti geçiyor bu kim irem derici kim
isterse 500 milyon tıklansın :D

Boşver onlar hep taraflı yorum yapacaklar yoksa panik atak oluşur onlarda :D
Sesli güldüm abicim bu ne yaa ::kiki:
Aga yanlış anladın ben şarkıyı çok seviyorum cokta dinliyorum hatta 100 milyonu bulur dedim mesajlar da yazar. Dediğin gibi milyonları etkilemez kadın başarılı sevmek sevmemek ayrı bir şey.
Yok kardeşim lafım sana değil zaten :D ben sadece genel olarak yazdım
Aynen sevip sevmemek bambaşka şey kaldıki yine bu Balıkesirin eşekkleri ile kıyaslanacak en son şey bunda emek var onda ise amatör bir çekim.. ama işte gel anlat kolaysa bunu :D

ben tekil çoğul topluluk falan filan bilmem
sen ya daha önce hiç şarkı dinlememişsin ya da abartıyosun :D yav ne üstadlar ne efsane isimler geldi geçti geçiyor bu kim irem derici kim
isterse 500 milyon tıklansın :D
Şarkı güzel olmasa kadın parlaymıydı hayır bu ayakkabı değildi bu yılın modası bu olsun kulağa hitap etmezse kim ne diye dinleyecek ???