100 milyonu geçemez bence onu inşallah Sıla yapacak bir gün.
İlk Türk olur belki 100 milyonu geçen.![]()
100 milyonu geçemez bence onu inşallah Sıla yapacak bir gün.
İlk Türk olur belki 100 milyonu geçen.![]()
Yapsınlar artık.100 milyonu geçemez bence onu inşallah Sıla yapacak bir gün.![]()
Sıla vurucu bir parçayla çıkış yapabilirse Acısa da Öldürmez, Sevişmeden Uyumayalım gibi rahatlıkla yükselebilir.Yapsınlar artık.![]()
İrem Derici daha yakın. Sıla imkansız değil ama zor gibi..Sıla vurucu bir parçayla çıkış yapabilirse Acısa da Öldürmez, Sevişmeden Uyumayalım gibi rahatlıkla yükselebilir.![]()
Şimdi onunla bu bir mi sence ??Balıkesir'in Eşeklerini geçemez, geçmezsin de. Milli gururumuz sonuçta Balıkesir Eşekleri.![]()
![]()
Hayır herkes irem'in birinci olmasını beklemiyor bende beklemiyorum.Elbette herkesin yorumu kendisinedir buna da bir lafım yok ,ayrıca terslediğim felanda yok sadece o videoda başka şey var,bunda ise şarkı var sen bana herhangi bir sanatçıdan bahsedeydin yanlış anlamam mümkün bile olamazdı lakin sen alay edercesine oo video ile bunu eşdeğerde tutabiliyorsun, Ayrıca geçip geçmeyeceğini kim neerden bilebilir tahmin yapmak başka böyle alaycı bir tavırla yaklaşmak bambaşka... Herkes dilediğini söylemekte haklı lakin biraz mantıklı söylemek en iyisi...@gözlemci tamam sakin olalım şakasına dedim.Yıllardır en çek izlenen Türk videosu malum, inci, dh gibi birçok platformda milli video olarak adlandırılıyor ondan kasıt. Ayrıca onla bu bir mi derken? Tık sayısı bakımından ülke genelinde ilk 2 sırada olan ve rekabet halinde olan bir video ile kıyaslanmış olması çok mu garip? O dediğim video 80 milyon izlemiş, bu 70 küsür milyon ve ona yaklaşmış. Ama ben geçemez diye tahminde bulunmuş ve kendi yorumumu söylemişim. Ee peki niye böyle terslemek zorunda kaldın anlam veremiyorum sonuçta herkesin yorumu kendine! Herkes o şarkının birinci olmasını istemek zorunda mı?
İrem Derici'yi beğenmeyen Hadise, Hülya Avşar ve Murat Boz'un bir şarkılarının hepsinin toplamı bir İrem Derici etmiyor.8 Günde 3 milyon daha izlenerek 73,823,519 oldu.. Bu işin sonu 80-90 milyona kadar gider![]()
Ahahah aynenİrem Derici'yi beğenmeyen Hadise, Hülya Avşar ve Murat Boz'un bir şarkılarının hepsinin toplamı bir İrem Derici etmiyor.![]()
![]()
hülya avşar beğenmiş mustafa sandal olacaktıİrem Derici'yi beğenmeyen Hadise, Hülya Avşar ve Murat Boz'un bir şarkılarının hepsinin toplamı bir İrem Derici etmiyor.![]()
![]()
Sonradan eledi ama.hülya avşar beğenmiş mustafa sandal olacaktı
olabilir ama bu kadına dönen tek isimmiş dönmeyenler hadise mustafa sandal murat bozSonradan eledi ama.![]()
Orasını bilmiyordum ama sonradan eledi kızı.olabilir ama bu kadına dönen tek isimmiş dönmeyenler hadise mustafa sandal murat boz
hülya dönmüş