İrem Derici Rekor Kırdı!

@gözlemci tamam sakin olalım şakasına dedim. :) Yıllardır en çek izlenen Türk videosu malum, inci, dh gibi birçok platformda milli video olarak adlandırılıyor ondan kasıt. Ayrıca onla bu bir mi derken? Tık sayısı bakımından ülke genelinde ilk 2 sırada olan ve rekabet halinde olan bir video ile kıyaslanmış olması çok mu garip? O dediğim video 80 milyon izlemiş, bu 70 küsür milyon ve ona yaklaşmış. Ama ben geçemez diye tahminde bulunmuş ve kendi yorumumu söylemişim. Ee peki niye böyle terslemek zorunda kaldın anlam veremiyorum sonuçta herkesin yorumu kendine! Herkes o şarkının birinci olmasını istemek zorunda mı?

@gözlemci tamam sakin olalım şakasına dedim. :) Yıllardır en çek izlenen Türk videosu malum, inci, dh gibi birçok platformda milli video olarak adlandırılıyor ondan kasıt. Ayrıca onla bu bir mi derken? Tık sayısı bakımından ülke genelinde ilk 2 sırada olan ve rekabet halinde olan bir video ile kıyaslanmış olması çok mu garip? O dediğim video 80 milyon izlemiş, bu 70 küsür milyon ve ona yaklaşmış. Ama ben geçemez diye tahminde bulunmuş ve kendi yorumumu söylemişim. Ee peki niye böyle terslemek zorunda kaldın anlam veremiyorum sonuçta herkesin yorumu kendine! Herkes o şarkının birinci olmasını istemek zorunda mı?
Hayır herkes irem'in birinci olmasını beklemiyor bende beklemiyorum.Elbette herkesin yorumu kendisinedir buna da bir lafım yok ,ayrıca terslediğim felanda yok sadece o videoda başka şey var,bunda ise şarkı var sen bana herhangi bir sanatçıdan bahsedeydin yanlış anlamam mümkün bile olamazdı lakin sen alay edercesine oo video ile bunu eşdeğerde tutabiliyorsun, Ayrıca geçip geçmeyeceğini kim neerden bilebilir tahmin yapmak başka böyle alaycı bir tavırla yaklaşmak bambaşka... Herkes dilediğini söylemekte haklı lakin biraz mantıklı söylemek en iyisi...

Veee 3 günde 1 milyon daha izlenerek 70,483,204 e yükseldi :oley: Bir kez daha tebirkler İrem'e

Son düzenleme:
8 Günde 3 milyon daha izlenerek 73,823,519 oldu.. Bu işin sonu 80-90 milyona kadar gider :)

bu şarkı nasıl bu kadar tıklanıyor yav şarkı iyi bile değil bırakın süper falan demeyi iyi bile değil :D

balıkesinirin çılgın eşşeklerinin tahtı tehlikede :D

90'ları görür muhtemelen, şarkı her kesime hitap ediyordu tutulmasında etken bu oldu heralde. Veya sistemin reklamı iyi arkadan gelen Murat Boz ve Tuğba Yurt'un şarkıları 30 milyonda aynı dönemde çıkartılmış. 30 milyonu daha önce görende yok sanırım.