Çığlık 14.Bölüm

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
aBvvlg.jpg

Wes Craven 'in Scream adlı sinemasından uyarlanan ÇIĞLIK dizisinin ;
1.Bölüm 2.Bölüm 3.Bölüm 4.bölüm 5.bölüm 6.bölüm 7.bölüm 8.bölüm 9.bölüm 10.bölüm(Sezon Finali) 11.bölüm 12.bölüm ve 13.bölüm 'ünü okumak için tıklayınız!!!​

ÖZET: Kapı açıldığında içeriye Katil'in girmesiyle herkes kaçışmaya çalışır fakat kapının önünde olan Çiğdem ,katil'in keskin bıçağına yenik düşer ve kanlar içerisinde kalarak karnını tutmaktadır.Alper ise kaçmaya devam eder,Fakat kaçamayan bir kişi var ki ,Enis bir kenera pışmış olarak beklerken Katil'in karşısında belirmesiyle kaçmaya çalışır bir odaya girer kapıyı kilitler lakin camı kapayacapı sırada katil'i görünce korkudan -Sen beni asla öldüremeyeceksin,Benim canımı ancak ben yakabilirim,diyerekten bıçağı karnına tam dört kez kakmasıyla birlikte yere yığılır.Alper'in sevgilisi Aysun'un büyük planı sayesinde Alper yakalanarak Harun tarafından feci bir şekilde dövülür .Olup biten herşeyden şüphelenen Can tüm kararlılıyla Harun'u evine çağırır ,Sorulan sorulara Evet cevaını veren Harun etrafa sinirlice küfürler saçmaktadır.Fakat Can katil'in Harun olduğunu öğrenince o sinirle elindeki pense ile Harun'un tırnaklarını çekerek ellerini kanlar içerisinde bırakır.Harun'un üzerinden çıkan bıçağı alan Can bıçağı tam Harun'a saplayacakken kafasına aldığı ağır darbe ile yere yığılır....​

14.BÖLÜM YENİ BÖLÜM!!
Can katilin kim olduğunu öğrenince o sinirle Harun'un tırnaklarını çekerek ellerini kanlar içerisinde bırakır.Ve Harun'un üzerinden çıkan bıçağı alan Can bıçağı tam Harun'a saplayacakken kafasına aldığı ağır darbe ile yere yığılır.Ellerini ve kollarının ipini çözen Aysun sevgilisi Harun'a gülümsemeyle karışık bir bakış atarak onu kurtardığını göstermektedir.Harun birden söze girerek;
-Hayatım sen nesin böyle ,Sen olmasan bu pislik yüzünden ölecektim az kala
-Aysun ; Nihayet hallettik bebeğim ama asıl şimdi bir sorunumuz var bu pisliği ne yapacağız?
Bağlı olduğu sandalyeden kalkan Harun ayağa kalkar kalkmaz,Can'a küfürler etmekte ve tekmeler savurmaktadır . Aysun yavaşça Harun'a yaklaşır ve sarılarak ;
-Şiişt hayatım gerek yok,öldürecez her zaman ki kurbanlarımız gibi...
Scream-3-scream-18088238-852-480.jpg
Bu sırada İpek sevgilisi olduğu Selim ile bağrış çağrış kavga etmektedir,Kavganın sebebi ise her zaman ki gibi Çiğdem'dir. Ona moral vermek,görebilmek ve dokunabilmek isteyen Selim hastaneye gitmeye kalkışınca sevgilisi ipek tarafından bir sürü azar işitince o da ipek'e karşı bağırmaya başlamıştır. İpek ise sakinleşerek;
-Tamam Selim tamam !! nereye gidersen git ,yalnız şunu unutma; eliyle göstererek o kapıdan çıkarsan bir daha beni bulamazsın,ne beni nede sahip olduğum herşeyi...
Tüm herşeye rağmen Selim kapıyı açar ve sertçe çekerek Çiğdem'in yanına gitmek için yola koyulur.İpek ise Selim'in arkasından da halen söylenmektedir.
Scream-3-neve-campbell-27169205-400-171.jpg
Hasteneye ulaştığında önünden sedye ile Enis'in geçtiğini gören Selim,Çiğdem'i unutarak sedyenin peşine takılmıştır .Daha sonra sedye yoğun bakım ünitesinin kapısına götürülünce yanında bulunan doktor ve hemşireler Selim'e içeriye girmeyeceğini hastanın komaya alınması gerekeceğini bildirmesi üzerine Selim tekrardan yönünü Çiğdem'e çevirir.
Polis karakolunda herkes iki sevgili ile alay ederken Yiğit sıkıca bir şekilde sevgilisi Öykü' nün elini tutar ve gerekli cevabı iş arkadaşlarına yapıştırır.İki sevgiliyi elele gören Ali Ozan amir ise bu tür şeylerin böyle yerde olmasını istemediğini belirtir.Tüm olanlara rağmen halen elini bırakmayan Yiğit ,en yakın dostu tarafından sert sözle uyarılır ;
scream2_061.jpg
-Olum bu kız daha çaylak çok fazla güvenme,ben bilirim bu tarz kişileri...
Hiçbir lafa takılmadan kafasını çeviren Yiğit sevgilisi ile birlikte Ali Ozan amir'in vermiş olduğu göreve hazırlanmak için aşağı kata inerler.
Bu sırada Ceyda alışverişe çıkmak için kimseyi bulamadığınını kendi kendine yakınırken aklına gelen cevap ile sevinçte birden ayağa kalkar ve Erhan'ı aramaya karar verir.Telefon görüşmesinden aldığı cevap ile üstünü değiştirip yola koyulur.Alıveriş yaparken oldukça yorulan ikili Erhan'ın önerisiyle bir kahveciye otururlar.Tam da bu sıradaErhan lavobaya gitmek için kalkar ,geri geldiğinde Ceyda;
--Aaa nerde kaldın ? bir gittin gelemedin.
Erhan gülümseyerek yerine oturur,Kahvelerini yudumladıkları sırada Ceyda kalkalım desede Erhan biraz daha dinlme tarafındaydı,Yarım saat geçti geçmedi masaya gelen Harun bir kahve söyledi kendine ve keyifle oturdu. Bu sırada Erhan ufak bir telefon çalma bahanesiyle yanlarından ayrılır, Harun ise sürekli Ceyda'ya bakarak ne kadar güzelsin tarzında kelimeler sarfetmeye çalışmaktaydı,Beraber kalktıklarında Harun'un iknaları sayesinde Harun'un evinin önünde indiler. İçeriye girdiklerinde Harun delirmişcesine Ceyda'yı soymaya başlar ve kıza tecavüz eder,Kız tecavüze uğradığı için apar topar toplanır ve ağlayarak sokakta yürümeye başlar. Epey bir yol kat ettikten sonra Alper ile karşılaşır. Durumunu utana sıkıla anlatan Ceyda iyicene yerin dibine girdiğini düşünmektedir.Alper sakince tavırlarıyla Ceyda'yı yatıştırır ve evine bırakır,Bu sırada Harun'un evine gelen Aysun içeriye girdiğinde bir kız iç çamaşırı görür.Aklından geçirse de kendine yediremez. Evin içerisinde heryerde Harun'u arasada bulamaz. Aper ise Ceyda'nın yanından ayrıldıktan sonra hemen telefonuna sarılır ve Aysun'u arayıp çok önemli birşey söyleyeceğini tecavüz hakkında konuşmak istediğini söyleyince Aysun derhal telefonunu kaaptır ve Alper'in evine doğru yola çıkar.
qpurzmmwekiybig.jpg
Hastanede olan Selim o çok sevdiği kızı Çiğdem'ini bulunca gözlerinin içi güler ve sevdiceğine bir kez daha sarılır ,Doktor'un da odaya girmesiyle yakınlaşamayan çift ,neticeyi beklemektedirler.Çiğdem ise amelyat olmuş yarası dikilmiş Doktor tarafından kotrolleri yapılmış son gelen Doktor tarafından da onaylanmış bir şekilde hasteneden taburcu olmaya hazırlanıyordu.
Alper sessiz sakin bir biçimde kapıyı Aysun'a açtı ve;
-Seninle tartışmak bile istemiyorum Aysun,anlıyormusun beni ,bu sadece senin iyiliğini istediğim için.
Aysun kafasını sallayarak içeriye girdi,Alper önce ona Harun'un tecavüzünü anlattı,Aysun çıldırmışcasına küfür ediyordu,Fakat Alper sakincene konuşaraktan;
-Ben sana en iyis bir bardak su getireyim, diyerekten odadan çıktı Aysun'un oturduğu koltuk kapıya ters dönük durmaktaydı.Alper içeriye girdiğinde elinde bir koli bandı bulunmaktaydı,Banttan çıkan cırt sesine kafasını dönecektiki Aysun birden kendini Alper'in ellleri arasında ki bantta buluverdi kendini,ne kadar çırpınsada fayda etmedi fakat kısa bir süre sonra cebidnen çıkarttığı bıçağı tam Alper'e saplayacaktı ki Alper'in ani hareketiyle saplayamadı. Alper ise ellerini ve ayaklarını bağlayarak ona ne yapacağını anlattı...
4057_4.jpg
Ali Ozan amir ekibiyle birlikte olayın olduğu yere doğru gitmek üzere arabalarına yerleştiler ,Olay ise maskeli katil'in kurbanlarından birini öldürüp taksim meydanında anıtın önünde kartondan bir kutu içerisinde bırakmasıydı.Araba ilerlerken gelen telefon üzerine yönlerini değiştiren ekip maskeli katil'in bulunduğu eve doğru yöneldi ,Eski püskü harabe bir eve geldiler,Eve girdiklerinde Yiğit ve sevgilisi öykü beraberce bir üst kata çıktılar ,Öykü birden Yiğit'in kollarına doğru kendini atar ve bayılma numarası yapar.Telaşlanan Yiğit ekibe haber vererek hastaneye doğru yol alır,fakat yolun yarısına kendisine gelmiş numarası yapan Öykü ,Yiğit'e dönerek kendi istediği yola doğru sürmesini ister.
İçeride tamgaz katil'i arayan Ali Ozan amir küçük bir kan izi sayesinde gizli bir kapıya ulaşır,Kapıyı açar ve içeriye adımını attığında kapıdan şak diye ses gelir ve kapı kapanır....
scream-movie-ghostface-mask.jpeg

--------- 2 gün önce -------
Erhan tuvalete gitme bahanesiyle Ceyda'nın yanından kalkar vebir kenarda köşede
telefonunu çıkartır ve Harun'u arar.
Erhan: Harun tamda senin de istediğin gibi elime büyük fırsat geçti madem sen Ceyda'yı çok istiyorsun o zaman ben sana yardım edeceğim ama konuştuğumuz gibi değilmi ? karşılığında paramı alacağım.
Harun: Elbette dostum ,fazlasıyla,anlaştık o zaman,der ve telefonu kapatır.

SEZON FİNALİ ÇOK YAKINDA!!!
Son 9 Bölüm!!
12 Aralık Cuma Sezon Finali
SON

Oyuncular ; Can = @kvp-medya ,Çiğdem @Çiğdem ,Alper @cookies ,Harun = @Harunnn60 ,Selim = @destere ,Enis= @gözlemci , Yiğit = @yiğit ,Erhan = @MelankoliK,Ali Ozan = @pompy , Enver= @EnveR , İpek ? Aysun ? Ceyda ? Öykü ?​

Arkadaşlar gene çoğunuzu etiketledim fakat okumayı düşünmeyenler lütfen belirtsin !!

Son düzenleme:
Güzel bir bölüm olmuş, Sezon Finaline heyecan adımları başladı. :)

aga yine çok güzel,akıcı bir bölüm olmuş eline sağlık :)

yalnız bir şey sorucam, orda harunlar beni öldürüyor mu yoksa bırakıp gidiyor mu yani neler dönüyor orda :D

aga yine çok güzel,akıcı bir bölüm olmuş eline sağlık :)

yalnız bir şey sorucam, orda harunlar beni öldürüyor mu yoksa bırakıp gidiyor mu yani neler dönüyor orda :D
Aslında orda Harun ve Aysun'un konuşmaalrı var hatta onları sonda yayınlayacaktım ama haftaya yayınlamaya karar verdim :) Ölmezsin gibi ama bellide değil bakalım napacaklar sana haftaya 😉

@gözlemci final kararından dönmene sevindim en zevkle okuduğum senaryo bu benim:Z
@Harunnn60 ölmemişim ohh olsun sana :F:F:F
ali ozan amire ne yapıcaklar ona birşey olmasın :T

@gözlemci final kararından dönmene sevindim en zevkle okuduğum senaryo bu benim:Z
Boşver ali ozani o kutudaki @kvp-medya olmasin :kiki:
Oh canıma degsin aysun bunu haketmisti melun sey :)
@Harunnn60 da Ceydaya tecavüz etti 😱 YAHU HARUN MADEM CEYDAYI SEVIYODUN NE DIYE SEVGILIMI ELIMDEN ALIP KATIL YAPTIN :bağır:

@gözlemci gece okuyacağım bu sezon dizi cok iyi gidiyor
nazar degmesin
Eee tabi takviyelerle başrole oturdun ya ondandır 😉

Sana geçen bölümde sordum sende ölmek istemediğini söylemiştin , [HASHTAG]#surprizfinaleson9bolum[/HASHTAG] :Z
Boşver ali ozani o kutudaki @kvp-medya olmasin :kiki:
Oh canıma degsin aysun bunu haketmisti melun sey :)
@Harunnn60 da Ceydaya tecavüz etti 😱 YAHU HARUN MADEM CEYDAYI SEVIYODUN NE DIYE SEVGILIMI ELIMDEN ALIP KATIL YAPTIN :bağır:
:D kutudaki haftaya çıkıcak :A
Aysun'a daha neler neler yapacan ohooo :A
[HASHTAG]#surprizfinaleson9bolum[/HASHTAG] :Z
@Çiğdem- göndermelere hazır olun ikisine birden gönderme hem Çiğdemin zorlaki evliğine hem çığlığa ve yaptım 4. bölümünde yaptım
Bekliyor olacağım göndermelerini :) acaba ne olcak merak ettim doğrusu :)
hahhahahaha @gözlemci @cookies işiniz çok zor hahaha :F:F:F
@cookies kim bilir @pompy bize nasıl bir gönderme hazırlıyacak :A

Sana geçen bölümde sordum sende ölmek istemediğini söylemiştin , [HASHTAG]#surprizfinaleson9bolum[/HASHTAG] :Z

görmedinmi Alpere görünmez maskeli katil dedim bugün Arka sokaklarda aynısını yazdı hayalet katil

Bekliyorum kutudakini :) Insallah sevmedigim biri vardir :)