3.sezonun sonuna kadar izle benceO sahne iyiydi duyguluydu
kötü adam bu sezon ölmüyor çünkü
3.sezonun sonuna kadar izle benceO sahne iyiydi duyguluydu
Bebek kimden hikayesi ayni benim hikaye nasıl anlamissin))))beyazsoy bu diziyi herkesten çok ben izliyorum2.sezon o yasak aşk ilişkisi , bebek kimden ilişkisi var demek istedim
senin hikayeyi anladım hatta sen sağol demiştin unuttun mu![]()
senin hikayeyi anladım ama TWD hikayesi ile benzer oldugunu fark edemedim ,Bebek kimden hikayesi ayni benim hikaye nasıl anlamissin))))
4 sezon sonu oleceksekse 4 sezonda çöp)))3.sezonun sonuna kadar izle bence
kötü adam bu sezon ölmüyor çünkü
4.sezonda erken ölüyor merak etme4 sezon sonu oleceksekse 4 sezonda çöp)))
Reyting rakamları en çok bu dizinin geçler izliyor diyor. 4 sezonda o adam varsa dizi cop olmasa da idare eder ben izlemem onun bölümlerini)))4.sezonda erken ölüyor merak etme
bak yine önyargılısın diziyi izlemeden ergen dizis demiştin şimdide çöp diyorsun
bence sende fark ettin önyargılı oldugunu
beyazsoy için rahat olsun 4.sezon 16 bölüm kötü adam sadece 3 bölüm oynuyor o yüzden çok sorun yaşamazsınReyting rakamları en çok bu dizinin geçler izliyor diyor. 4 sezonda o adam varsa dizi cop olmasa da idare eder ben izlemem onun bölümlerini)))
İyi 3 sezonu hızlı gececegimbeyazsoy için rahat olsun 4.sezon 16 bölüm kötü adam sadece 3 bölüm oynuyor o yüzden çok sorun yaşamazsın
İyi 3 sezonu hızlı gececegim
Bence acele etmesinbu gece bitirirsin artık@Forumdash
Bilmiyorum 5 sezonu seversem izlerim ama ana hikayeyi harcadılar beni çekecek bir şey kalmadı)))
Neyse heycanını kaçırmım spoi vererekBilmiyorum 5 sezonu seversem izlerim ama ana hikayeyi harcadılar beni çekecek bir şey kalmadı)))
Yok kaçmaz istersem simdi baştaki ilk 30 saniyeden herşeyi anlarim)))Neyse heycanını kaçırmım spoi vererek![]()
Tamam 5x5'teki yorumunu 5x4'ü yorumlarken alıcamYok kaçmaz istersem simdi baştaki ilk 30 saniyeden herşeyi anlarim)))
Şuan bende 5sezon 2 bölüm var. Daha kaç bolum varTamam 5x5'teki yorumunu 5x4'ü yorumlarken alıcam![]()
5.sezon 3.bölümü izledik bu hafta sen bu hızla gidersen 5x4'e yetişirsin işte. 5x4'ün yorumunu yaparken 5x5'in yorumunu alıcamŞuan bende 5sezon 2 bölüm var. Daha kaç bolum var
5. Sezona baslayayim sezonun mantığını yazarım sezon içinde mantık değişmiyor5.sezon 3.bölümü izledik bu hafta sen bu hızla gidersen 5x4'e yetişirsin işte. 5x4'ün yorumunu yaparken 5x5'in yorumunu alıcam![]()
Sağol ama sadece 2.sezon için))@beyazsoy bize hic teşekkür yok ))) varsa yoksa elestiri )))) senj bu diziyle ben bulusturdum )) bunu az kişiye yaparım![]()
Söz verdiğim gibi üçüncü sezon bitti)) uçurum dizisini izlediyseniz oradaki tek gözlü kötü adam vardı burdaki 3sezondaki kötü adama nasılsa benziyor. Onunda çok sevdiği bir kardeşi vardı burada da bu adamım çok sevdiği kızı ikisinde ultra kötü ve tek gözlü)))) @sürgünüm buna bir açıklama yapar@beyazsoy bize hic teşekkür yok ))) varsa yoksa elestiri )))) senj bu diziyle ben bulusturdum )) bunu az kişiye yaparım![]()