26 Ekim 2014 Pazar ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2.sezonda entrika filan var beyazsoy seviyor öyle seyleri :X
3. Sezon entrika var asil. 2 sezon da entrika yok. Kimse kimsenin arkasindan dolap cevirmiyir. 2. Bolumde asilhikaye vardı. Benim sana yolldigim ikinci hikaye vardı onu tam okuyaydin soylerdin bana işlendiğini daha cabuk ikna olurdum)))

3. Sezon entrika var asil. 2 sezon da entrika yok. Kimse kimsenin arkasindan dolap cevirmiyir. 2. Bolumde asilhikaye vardı. Benim sana yolldigim ikinci hikaye vardı onu tam okuyaydin soylerdin bana işlendiğini daha cabuk ikna olurdum)))
beyazsoy senin hikayelern okuyorum hatta sorularını bile cevapladım ama inanmıyorsun nedense :D
3.sezon finalini mutlaka izle yoksa 4.sezonu anlayamzsın

aslında diziyi sevdide
dünyaya herseyi eleştirmekle görevlendirildiği için yalandan eleştiriyo :A
çaktırma :bhr:
Ya herşeyi elestirsem 2 sezonu beğendiğimi yazarmiyim ki 0n üzerinden 9.5 vermişim))) . iyiye iyi kötüye kötü diyorum okadar

Karakter değil öyle orijinal karakter yok zaten. En sevdiğim karakter shane di o da öldü. biraz da ricki gleeni sevdim o kadar
Ne derler bilemedim ama karakterlerle seyirci bağ kurmasını çok iyi işlemişler. Saydiğin 3 ismi de herkes severdi seviyordu:X

beyazsoy aldatma , entrika var dedimya , 2.sezonun konusu sana uygun dedim hatta

kötü adam gelecek sezon ölüyor
3.sezon 16.bölüm sezon finali bence sonuna kadar izle brşey kaybetmezsin sen bilirsin

Sen diziyi izlediğinde eminmisin))) ikici sezon aldatma yok))) aldatma ilk sezon var o da aldatma sayılmaz.. Sen benim hikayeyi anlamamissin)))

Ne derler bilemedim ama karakterlerle seyirci bağ kurmasını çok iyi işlemişler. Saydiğin 3 ismi de herkes severdi seviyordu:X
Duygusal aktarım olarak çok iyi dizi ondan karakterler sevildi. diğer amerikan dizileri bu kadar duygusal değil her bolum bir kaç kişi ağlıyor))) Türk dizilerini geçtiler (ikinci sezon))))

Sen diziyi izlediğinde eminmisin))) ikici sezon aldatma yok))) aldatma ilk sezon var o da aldatma sayılmaz.. Sen benim hikayeyi anlamamissin)))
beyazsoy bu diziyi herkesten çok ben izliyorum :F2.sezon o yasak aşk ilişkisi , bebek kimden ilişkisi var demek istedim
senin hikayeyi anladım hatta sen sağol demiştin unuttun mu :D