Yok geçmedim geceye anca gecerim.
Yok geçmedim geceye anca gecerim.
3. Sezon entrika var asil. 2 sezon da entrika yok. Kimse kimsenin arkasindan dolap cevirmiyir. 2. Bolumde asilhikaye vardı. Benim sana yolldigim ikinci hikaye vardı onu tam okuyaydin soylerdin bana işlendiğini daha cabuk ikna olurdum)))2.sezonda entrika filan var beyazsoy seviyor öyle seyleri![]()
Yok 3 sezonuda bebebegi dogurttuk. İzliyom çünkü iyi bir şey çıkar diye ama bu sezon fos çıktı)))@beyazsoy sabahtan akşama kadar izledin galiba 😱
4.sezona geçmiş galiba saka maka hem izliyor hem eleştiriyor nasıl iş bu![]()
beyazsoy senin hikayelern okuyorum hatta sorularını bile cevapladım ama inanmıyorsun nedense3. Sezon entrika var asil. 2 sezon da entrika yok. Kimse kimsenin arkasindan dolap cevirmiyir. 2. Bolumde asilhikaye vardı. Benim sana yolldigim ikinci hikaye vardı onu tam okuyaydin soylerdin bana işlendiğini daha cabuk ikna olurdum)))
Karakter değil öyle orijinal karakter yok zaten. En sevdiğim karakter shane di o da öldü. biraz da ricki gleeni sevdim o kadarkarakterleri sevmiştir![]()
Niye demedin 2 sezondaki hikâye ayni diye.beyazsoy senin hikayelern okuyorum hatta sorularını bile cevapladım ama inanmıyorsun nedense
3.sezon finalini mutlaka izle yoksa 4.sezonu anlayamzsın
evet bende shane cok sevmiştimKarakter değil öyle orijinal karakter yok zaten. En sevdiğim karakter shane di o da öldü. biraz da ricki gleeni sevdim o kadar
3sezon 5 bolumsen kacıncı bölümdesin 4.sezonda mısın
3.sezonda mısın ona göre geç diyecegim
bu arada dogru tahmin etmişşin
beyazsoy aldatma , entrika var dedimya , 2.sezonun konusu sana uygun dedim hattaNiye demedin 2 sezondaki hikâye ayni diye.
kötü adam gelecek sezon ölüyor3sezon 5 bolum
Ya herşeyi elestirsem 2 sezonu beğendiğimi yazarmiyim ki 0n üzerinden 9.5 vermişim))) . iyiye iyi kötüye kötü diyorum okadaraslında diziyi sevdideçaktırmadünyaya herseyi eleştirmekle görevlendirildiği için yalandan eleştiriyo![]()
Ne derler bilemedim ama karakterlerle seyirci bağ kurmasını çok iyi işlemişler. Saydiğin 3 ismi de herkes severdi seviyorduKarakter değil öyle orijinal karakter yok zaten. En sevdiğim karakter shane di o da öldü. biraz da ricki gleeni sevdim o kadar
ama biraz önyargılsın kabul et bu dizi baslamdan önce ergen dizisi demiştin hatta @destere ŞahitYa herşeyi elestirsem 2 sezonu beğendiğimi yazarmiyim ki 0n üzerinden 9.5 vermişim))) . iyiye iyi kötüye kötü diyorum okadar
Lori o kadar değil ,aktif değildi çok klasik biriydi tek doğum öncesi oğluna sarılması çok sahiciydievet bende shane cok sevmiştim
loriyi sevdin mi peki ?
Loriyi de seviyorlar onuda ekleyeyimNe derler bilemedim ama karakterlerle seyirci bağ kurmasını çok iyi işlemişler. Saydiğin 3 ismi de herkes severdi seviyordu![]()
duygulandırdı dimi o sahne seni ?Lori o kadar değil ,aktif değildi çok klasik biriydi tek doğum öncesi oğluna sarılması çok sahiciydi
beyazsoy aldatma , entrika var dedimya , 2.sezonun konusu sana uygun dedim hatta
kötü adam gelecek sezon ölüyor
3.sezon 16.bölüm sezon finali bence sonuna kadar izle brşey kaybetmezsin sen bilirsin
Duygusal aktarım olarak çok iyi dizi ondan karakterler sevildi. diğer amerikan dizileri bu kadar duygusal değil her bolum bir kaç kişi ağlıyor))) Türk dizilerini geçtiler (ikinci sezon))))Ne derler bilemedim ama karakterlerle seyirci bağ kurmasını çok iyi işlemişler. Saydiğin 3 ismi de herkes severdi seviyordu![]()
beyazsoy bu diziyi herkesten çok ben izliyorumSen diziyi izlediğinde eminmisin))) ikici sezon aldatma yok))) aldatma ilk sezon var o da aldatma sayılmaz.. Sen benim hikayeyi anlamamissin)))
Eee reyting rakamları öyle diyor en çok bu diziyi kim izlemiş)))))))ama biraz önyargılsın kabul et bu dizi baslamdan önce ergen dizisi demiştin hatta @destere Şahit
ben tabikide 😎Eee reyting rakamları öyle diyor en çok bu diziyi kim izlemiş)))))))
O sahne iyiydi duyguluyduLoriyi de seviyorlar onuda ekleyeyim
duygulandırdı dimi o sahne seni ?![]()