26 Ekim 2014 Pazar ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adam sonunda isyanı çakmiş, senin gibi ilk bölümden bişey dememiş:X Ben de finale 7.5'dan 8 vermişim mesela:X Demekki final kimseyi mutlu etmemiş :X

Hala ısrarcıyım ben 2.sezonunu izlemen taraftarıyım. Hemen itiraz etme 4-5 ay var başlamasına:X
İyi 5 ay varsa 6 bölüm walking dead sen sonra 6 ayda kendime gelirim)))
Ha küfürlü mesajlar vardı eklemedim bu yorum en usturuplusuydu

Son düzenleme:
aynen true dtective 2.sezona aynı zamanda başlıyoruz @beyazsoy
ilk sezonu indiriyorum bakalım begenecekmiyim.
2.sezon entrika var sen seversin
ikinci sezon biraz diziye benzemiş durumda hikaye ve senaryo olması gerektiği gibi tüm dizi senaryo kuralarına uymuşlar kesinlikle ilk sezon ile ikinci sezonun senaristleri farklı. rick, Shane, Lori nin hikayesi sana yolladığım ikinci hikayenin temel konusu niye söylemedin ))))) benim hikayeyi okumadın sanırım )))

@beyazsoy söyledm ya entrika var diye sen lafı ağzıma tıkadın o sırada izlemeycegım diye tutturuyorudun :X

@beyazsoy benim önerdiğim diziyi izliyor kendimi değerli hissetmeye başladım :F@destere @Forumdash

İyi 5 ay varsa 6 bölüm walking dead sen sonra 6 ayda kendime gelirim)))
Ha küfürlü mesajlar vardı eklemedim bu yorum en usturuplusuydu
walking dead hem begeniyorsun hemde 6 bölümden sonra 6 ay kendime gelirim diyorsun :D
cok garip dimi @destere

Son düzenleme:
@beyazsoy söyledm ya entrika var diye sen lafı ağzıma tıkadın o sırada izlemeycegım diye tutturuyorudun :X

@beyazsoy benim önerdiğim diziyi izliyor kendimi değerli hissetmeye başladım :F@destere @Forumdash
3.sezon ilk sezondan dahi kötü ikinci sezon bütün hikayeyi tüketirler maalesef şimdi uyduruk hikayeler pesindeler öldür sağ kal başka bir şey yok 3. Sezonda

vayy be , biraz sindirseydin keşke , bence 3.sezonu sevmezsin gibime geliyor :X
yinede benim önerdiğim dizi @destere ve @Forumdash daha önce önerdiklerinden daha iyi değil mi ? :F
İkinci sezon evet ufak tefek zorlarlar dışında çok iyi o kadar da olur zaten boşuna reyting rekoru kirmamamis. İkinci sezon izlediğim en iyi amerikan dizisi ama ilk ve 3 sezon sıradan

Sabahtan akşama kadar TWD mi izliyorsun :X

Bu dizi çerez kalacak adama baksana bebeğin doğumuna gelmiş:F
beyazsoy 2.sezonu sevmiş ama 😎

İkinci sezon evet ufak tefek zorlarlar dışında çok iyi o kadar da olur zaten boşuna reyting rekoru kirmamamis. İkinci sezon izlediğim en iyi amerikan dizisi ama ilk ve 3 sezon sıradan
3.sezonda cizgiromanda farklılıklar oluşuyor
ama lori 3.sezonda var beyazsoy rick halisünasyon görüyor baya yani türk dizisine yakın gidiyor 3.sezonda

Sabahtan akşama kadar TWD mi izliyorsun :X

Bu dizi çerez kalacak adama baksana bebeğin doğumuna gelmiş:F
Vallahi biraz erken kalktim 6 saat dışında hep izledim .biraz hızlandırarak izliyorum .iki kisinin sürekli geçmişte şöyleydi diyip yari gulerek yari ağlayarak anlattığı hikayeleri es grciyorum)))

beyazsoy 2.sezonu sevmiş ama 😎

3.sezonda cizgiromanda farklılıklar oluşuyor
ama lori 3.sezonda var beyazsoy rick halisünasyon görüyor baya yani türk dizisine yakın gidiyor 3.sezonda
Vallahi full kötü bir adam yapmışlar sonra öldür sağ kal hikayesi .hani hol atmak istersin doldur bosat aynen öyle))) hızlı gececgim 3 bölümü çok bilmem gereken bir şey varsa şöyle. Finali belli bu sezonun kotu adami bizim adam haklayacak

Vallahi full kötü bir adam yapmışlar sonra öldür sağ kal hikayesi .hani hol atmak istersin doldur bosat aynen öyle))) hızlı gececgim 3 bölümü çok bilmem gereken bir şey varsa şöyle. Finali belli bu sezonun kotu adami bizim adam haklayacak
sen kacıncı bölümdesin 4.sezonda mısın
3.sezonda mısın ona göre geç diyecegim
bu arada dogru tahmin etmişşin