Alfabede 29 harf var, Ğ ile bir şey kuramam zaten. Onu çıkardığımızda geriye 28 kalıyor işte...28 mi haziranami denk geliyor
Alfabede 29 harf var, Ğ ile bir şey kuramam zaten. Onu çıkardığımızda geriye 28 kalıyor işte...28 mi haziranami denk geliyor
Yani 28 bolumde finalmi olcakAlfabede 29 harf var, Ğ ile bir şey kuramam zaten. Onu çıkardığımızda geriye 28 kalıyor işte...
sen yayınla, biz yorumumuzu yaparızAslında ilk olarak öyleydi. Ama öyle yapsaydım olmazdı. Daha anlatacak bir çok şey var.
İlk sezon 28 bölüm olacak bir aksilik olmazsa...
Sonrasını ise artık zaman gösterecek. Bunun için ise diziye ilginizi esirgememeniz lazım...
İlgi olması durumunda sezon finali yapıp yeniden 28 bölümlük (ya da daha az) yeni bir sezon da yapabilirim. Böylece toplam 56 bölüm olabilir. Ama dediğim gibi ilginin büyük olması lazım...Yani 28 bolumde finalmi olcak
Benim dizimde 29 ağustosa denk geliyor 😱 😱 50. Bölümü
şuan ki ilgi yeterli mi senin için devam etmesi adına ?İlgi olması durumunda sezon finali yapıp yeniden 28 bölümlük (ya da daha az) yeni bir sezon da yapabilirim. Böylece toplam 56 bölüm olabilir. Ama dediğim gibi ilginin büyük olması lazım...
Ilginin büyük olmasi derken cigdemin zoraki evliligi gibi 500 kisiyimi kastediyorsun yoksa bu dizi gibi 250 -300 kisiyimi ?İlgi olması durumunda sezon finali yapıp yeniden 28 bölümlük (ya da daha az) yeni bir sezon da yapabilirim. Böylece toplam 56 bölüm olabilir. Ama dediğim gibi ilginin büyük olması lazım...
300-350 olabilir, çok çok büyük olmasına gerek yok. Ama ilgi görmesi lazım ve öyle bir şey yapılabilirse çok sevinirim...Ilginin büyük olmasi derken cigdemin zoraki evliligi gibi 500 kisiyimi kastediyorsun yoksa bu dizi gibi 250 -300 kisiyimi ?
Ona gore konuyu üste cikartiriz
Şimdilik iyi, ama kesin değil.şuan ki ilgi yeterli mi senin için devam etmesi adına ?
Ilk bolumlere az kisi bakti ama diger bölümlerde artmaz kolay kolay300-350 olabilir, çok çok büyük olmasına gerek yok. Ama ilgi görmesi lazım ve öyle bir şey yapılabilirse çok sevinirim...
Saolsunlar var olsunlar gizem vadikızı Yıldırım KayıpSehir melankolik monsion15 bide okumasada girip yorum yapan sokak sanati galiba yalnizca bnm dizimi takip ediyorlar bu çok iyi biseyşu an forumun en çok takip edilen dizisi @cookies'in dizisi çiğdemin zoraki evliliği
bence dizine gösterilen ilgi gayet iyi benim bu dizimde düşük başlamıştı ama zamanla daha çok kişi takip etmeye başladı300-350 olabilir, çok çok büyük olmasına gerek yok. Ama ilgi görmesi lazım ve öyle bir şey yapılabilirse çok sevinirim...
Şimdilik iyi, ama kesin değil.
Biraz daha artması durumunda yapmam yüksek ihtimal ama...
O zaman yapmazsın, banlanmanı istemem durduk yere. Kendime ait bir kitlem var işte. Bazılarını ne kadar etiketlesem de okumamakta ısrar ediyorlar...Ilk bolumlere az kisi bakti ama diger bölümlerde artmaz kolay kolay
Yapilabilir ama beni banlarlar sonra
Evet oylelerini bende hiç sevmem mesela @Yiğitt benim senaryomu okumuyor diger senaryolari okuduğu halde ustelik rolu bile var ama @KayıpSehir kıtır kıtır kescek onuO zaman yapmazsın, banlanmanı istemem durduk yere. Kendime ait bir kitlem var işte. Bazılarını ne kadar etiketlesem de okumamakta ısrar ediyorlar...
Ben de ilk bölümü okuduktan sonra diğerlerini de adeta zorla okuttum gibi. "Zorla" değil de, ısrarla diyelim. Sen, @kvp-medya ve diğer sadık takipçiler oldukça sırtım yere gelmez inşallah...Evet oylelerini bende hiç sevmem mesela @Yiğitt benim senaryomu okumuyor diger senaryolari okuduğu halde ustelik rolu bile var ama @KayıpSehir kıtır kıtır kescek onu
Dizi hakkinda konusursak banlamazlar
Teşekkürler, sizin gibi sadık takipçilerim oldukça sırtım yere gelmez...bence dizine gösterilen ilgi gayet iyi benim bu dizimde düşük başlamıştı ama zamanla daha çok kişi takip etmeye başladı
Ben de ilk bölümü okuduktan sonra diğerlerini de adeta zorla okuttum gibi. "Zorla" değil de, ısrarla diyelim. Sen, @kvp-medya ve diğer sadık takipçiler oldukça sırtım yere gelmez inşallah...
Teşekkürler, sizin gibi sadık takipçilerim oldukça sırtım yere gelmez...
Jinokolog, Jale, Jandarma, Gibi isimler verebilirsinİlk sezondaki bölüm sayısı 27'ye indi. J ile de bir bölüm ismi bulamıyorum ne yazık ki...
@cookies, @kvp-medya
Hikaye ile alakasız olur bu isimler...Jinokolog, Jale, Jandarma, Gibi isimler verebilirsin
Ceren jandarmaya gider jinokologa gider jaleyle tanışır bunlarin hepsi 1 bolumde olabilirHikaye ile alakasız olur bu isimler...
sağlık olsunİlk sezondaki bölüm sayısı 27'ye indi. J ile de bir bölüm ismi bulamıyorum ne yazık ki...
@cookies, @kvp-medya